Απoψεις

[Απόψεις][bleft]

Ελλαδα

[Ελλάδα][threecolumns]

Ευρωπη

[Ευρώπη][bsummary]

Κοσμος

[Κόσμος][grids]

Ο Χρυσοχοΐδης πολιορκεί τον Άγιο Παντελεήμονα με 12 διμοιρίες ΜΑΤ!!!

  • Πόση δημοκρατία έμεινε τελικά στην χώρα;
  • Ο Χρυσοχοΐδης στηρίζει τον αφελληνισμό και πολιορκεί την δημοκρατία
  • Ελληνικές σημαίες στα μπαλκόνια βγάζουν οι πολίτες
Εξελίξεις στον Άγιο Παντελεήμονα όπου οι κάτοικοι της περιοχής, κάθε πέντε λεπτά βγάζουν ελληνικές σημαίες στα μπαλκόνια και τις ανεμίζουν στο πλήθος των συγκεντρωμένων πολιτών.
Η αστυνομία του Χρυσοχοΐδη έχει παρατάξει 12 διμοιρίες των ΜΑΤ σε πλήρη παράταξη και έχει αποκλείσει την πλατεία του Αγίου Παντελεήμονα. Φαίνεται πως η διαμαρτυρία των ελλήνων πολιτών για την κυβέρνηση ενοχλεί τον κύριο Χρυσοχοΐδη.
Φυσικά, οι «αντιρατσιστές» κουκουλοφόροι και αναρχικοί είναι ανύπαρκτοι και έχουν προτιμήσει να βρίσκονται στο υπό κατάληψη κτίριο της βίλας Αμαλίας.
Οι διαμαρτυρόμενοι έλληνες πολίτες έχουν κινηθεί και έχουν αποκλείσει την οδό Αχαρνών, την οποία έχουν καταλάβει και από τις δύο πλευρές της.
Ο φόβος του Χρυσοχοΐδη έχει σπρώξει στον αποκλεισμό δρόμων μέχρι και 2-3 στενά κάτω από τον Άγιο Παντελεήμονα, όπου με αυστηρότατα μέτρα ελέγχουν τους πάντες και απαγορεύουν την είσοδο στην περιοχή.
Η "Δημοκρατία της τρομοκρατίας" του Γιώργου και του Μιχάλη βρίσκεται σε πλήρη ανάπτυξη πίσω από τα γκλομπς και τις ασπίδες των ανδρών των ΜΑΤ. Οποιοσδήποτε διαμαρτύρεται, συλλαμβάνεται, αφού το δικαίωμα διαμαρτυρίας και δημοκρατικών αγώνων έχει διαγραφεί από τους δημοκράτες που κυβερνούν τη χώρα.
Το πλήθος των πολιτών διαμαρτύρεται και φωνάζει συνεχώς «Κάτω η Χούντα του ΠΑΣΟΚ»… και αξίζει να αναρωτηθούμε όλοι… πόσο δημοκρατία έχουμε τελικά; Πόση δημοκρατία απέμεινε στον τόπο;
Ο Χρυσοχοΐδης δείχνει αποφασισμένος να μετατρέψει την δημοκρατία σε προτεκτοράτο της προσωπικής του αντίληψης και δείχνει αποφασισμένος να συγκρουστεί με την λαϊκή βούληση… Πραγματικά τον λυπάμαι, αλλά δυστυχώς μόνος του αποφάσισε να βρεθεί αντιμέτωπος με τα δίκαια και τα συμφέροντα του τόπου…



Post A Comment
  • Blogger Comment using Blogger
  • Facebook Comment using Facebook
  • Disqus Comment using Disqus

3 σχόλια :

  1. Einai kairos na allaksei kai stin Kypro o nomos pou parexei asulo kai epitrepei tin eleuftheri diakinisi elladiton.

    Arxizei kai apeileite i dimografiki akairaiotita tou kupriakou laou apo tin maziki kai aproskopti egkatastasi sta edafi tis kupriakis dimokratias elladiton kai allon europaion kurios apo balkania kai anatolikon xoron...

    Kypriake lae stathou aspida kai prostateuse tin koultoura sou!!!

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  2. ΟΤΑΝ ΤΟΝ ΒΛΕΠΩ ΝΟΜΙΖΩ ΟΤΙ ΤΗΝ ΕΧΕΙ ΨΩΝΙΣΕΙ!ΠΑΡΑΚΑΛΩ ΠΟΛΥ ΕΝΑΝ ΓΙΑΤΡΟ ΕΙΔΙΚΟ ΝΑ ΜΑΣ ΚΑΝΕΙ ΤΟ ΨΥΧΟΓΡΑΦΗΜΑ ΤΟΥ!!ΑΛΗΘΕΙΑ ΟΙ 300 ΠΕΡΝΟΥΝ ΑΠΟ ΓΙΑΤΡΟ?? ΕΥΧΑΡΙΣΤΩ!!!

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  3. ΥΠΟΥΡΓΕ ΤΟΥ ΑΡΙΣΤΕΡΟΥ...ΠΟΛΙΤΗ..ΕΝΑ ΣΟΥ ΛΕΩ.ΘΑ ΜΑΣ ΒΡΕΙΣΚΕΙΣ ..ΜΠΡΟΣΤΑ ΣΟΥ...ΚΑΘΕ ΜΕΡΑ..ΚΑΘΕ ΜΕΡΑ..ΤΟ ΑΚΟΥΣ ΥΠΟΥΡΓΕ ΤΟΥ ΑΡΙΣΤΕΡΟΥ ΠΟΛΙΤΗ...ΤΑ ΑΔΕΡΦΙΑ ΜΑΣ ΣΤΟΝ ΑΓΙΟ ΠΑΝΤΕΛΕΗΜΝΟΝΑ..ΔΕΝ ΘΑ ΤΑ ΑΦΗΣΟΥΜΕ..ΣΤΑ ΧΕΡΙΑ ΣΟΥ..ΟΚ ΥΠΟΥΡΓΕ ΤΟΥ ΑΡΙΣΤΕΡΟΥ ΠΟΛΙΤΗ...μιχαλακη το πηρες ΤΟ ΜΥΝΗΜΑ ΜΟΥ..ΚΑΙ ΤΟ ΞΕΡΩ ΟΤΙ ΚΡΥΦΟΚΟΙΤΑΣ,,,ΤΗΝ ΣΕΛΙΔΑ ΑΥΤΗΝ...

    ΑπάντησηΔιαγραφή

Θα σας παρακαλούσα να είστε κόσμιοι στους χαρακτηρισμούς σας, επειδή είναι δυνατόν επισκέπτες του ιστολογίου να είναι και ανήλικοι.
Τα σχόλια στα blogs υπάρχουν για να συνεισφέρουν οι αναγνώστες στο διάλογο. Η ευθύνη των σχολίων (αστική και ποινική) βαρύνει τους σχολιαστές.
Τα σχόλια θα εγκρίνονται μόνο όταν είναι σχετικά με το θέμα, δεν αναφέρουν προσωπικούς, προσβλητικούς χαρακτηρισμούς, καθώς επίσης και τα σχόλια που δεν περιέχουν συνδέσμους.
Επίσης, όταν μας αποστέλλονται κείμενα (μέσω σχολίων ή ηλεκτρονικού ταχυδρομείου), παρακαλείσθε να αναγράφετε τυχούσα πηγή τους σε περίπτωση που δεν είναι δικά σας. Ευχαριστούμε για την κατανόησή σας...



Ελληνοτουρκικα

[Ελληνοτουρκικά][bleft]

ΓΕΩΠΟΛΙΤΙΚΗ

[Γεωπολιτική][grids]

διαφορα

[διάφορα][bsummary]

ΜΥΣΤΙΚΕΣ ΥΠΗΡΕΣΙΕΣ

[μυστικές υπηρεσίες][bleft]