Απoψεις

[Απόψεις][bleft]

Ελλαδα

[Ελλάδα][threecolumns]

Ευρωπη

[Ευρώπη][bsummary]

Κοσμος

[Κόσμος][grids]

Φαινόμενα μαζικών συγκρούσεων φοβάται η κυβέρνηση...

Η εγκληματικότητα σε συνδυασμό με τους λαθρομετανάστες και την κατάληψη περιοχών της Αθήνας, όπου η κατάσταση τείνει να ξεφύγει πέρα από κάθε έλεγχο, έχουν επισημανθεί τόσο από το παρόν ιστολόγιο, όσο και από πάρα πολλούς άλλους πολίτες που φροντίζουν να ενημερώνονται και δεν έχουν αφεθεί στην παραπληροφόρηση των ΜΜΕ.
Ο δημοσιογραφικός κόσμος, βέβαια, ασχολείται με το ξύλο που έφαγε ο δείνα ή με την έξοδο του τάδε, σε μία έντονη προσπάθεια αποπροσανατολισμού που καταβάλει (εις όφελος τίνος άραγε;) ώστε να μην γίνει αντιληπτός ο κίνδυνος που γιγαντώνεται και που απειλεί να μεταστρέψει τους φιλήσυχους έλληνες πολίτες σε "θεριά ανήμερα"...
"Τους πολιτικούς θα έρθει ημέρα που ο κόσμος θα τους πάρει με τις πέτρες..." είχε πει ο μακαριστός αγιορίτης γέροντας Παΐσιος και φαίνεται πως οι ημέρες αυτές πλησιάζουν με μεγάλη ταχύτητα. Ήδη, οι εγκλωβισμένοι και ανυπεράσπιστοι από την ελληνική κυβέρνηση πολίτες, μοιάζουν με καζάνι έτοιμο να σκάσει και τα αποτελέσματα αυτής της έκρηξης θα τοποθετήσουν "τον κάθε κατεργάρη στον πάγκο του" και δεν θα είναι λίγοι εκείνοι οι "υπεύθυνοι" που θα εγκαταλείψουν την χώρα άρον-άρον αδυνατώντας να αντιμετωπίσουν τις ευθύνες τους.
Δραματική προειδοποίηση για τον κίνδυνο να εκδηλωθούν ακόμη και «φαινόμενα μαζικών συγκρούσεων» λόγω της εκρηκτικής- όπως την χαρακτηρίζει- κατάστασης που επικρατεί στο κέντρο της Αθήνας, απευθύνει η υπουργός Παιδείας Αννα Διαμαντοπούλου. Με επιστολή της προς τον υπουργό Επικρατείας παρά τω Πρωθυπουργώ Χάρη Παμπούκη, η κ. Διαμαντοπούλου τού ζητά να συγκαλέσει σύσκεψη όλων των συναρμόδιων υπουργών και φορέων προκειμένου να δοθεί λύση.
«Η κατάσταση στην Αθήνα γίνεται... εκρηκτική και αν δεν παρέμβουμε θα δούμε φαινόμενα μαζικών συγκρούσεων» προειδοποιεί η υπουργός Παιδείας, η οποία χαρακτηρίζει «αποθήκη ψυχών» το κέντρο της πρωτεύουσας και ζητάει να συγκληθεί σύσκεψη των εμπλεκόμενων φορέων προκειμένου να δοθεί λύση.
Η κυβέρνηση, μέσα από την "πρόταση τρόμου" της κυρίας Διαμαντοπούλου, φαίνεται πως κατανοεί τον κίνδυνο στον οποίο η ίδια πλέον εμπλέκεται. Εν πολλοίς, είναι λογικό επόμενο, να φοβούνται την τιμωρία και την λαϊκή οργή αυτοί που παραβιάζουν το Σύνταγμα και τους νόμους του κράτους. Γιατί, γεγονός αδιαμφισβήτητο είναι πως με την πλήρη κάλυψη των ΜΜΕ, επί χρόνια, ο πολιτικός κόσμος δεν έχει καταφέρει μόνο να φέρει τη χώρα στα πρόθυρα της οικονομικής εξαθλίωσης, αλλά έχει κατορθώσει και να βιάσει, πέρα από τους ηθικούς νόμους και κανόνες, πέρα από την λογική και το εθνικό συμφέρον της χώρας, αυτή την ίδια τη νομιμότητα μέσα στην οποία το Σύνταγμα ορίζει να κινείται ο πρωθυπουργός και τα κυβερνητικά στελέχη (υπουργοί και όλοι οι άλλοι παρατρεχάμενοι της εξουσίας).
Ο φόβος της τιμωρίας, της λαϊκής επικυριαρχίας, κρέμεται πλέον πάνω από τα κεφάλια όλων εκείνων που δεν εμπαίζουν την λαϊκή βούληση, αλλά σχεδιάζουν την άνευ όρων παράδοση του ελληνισμού σε συμμορίες πακιστανών και αφγανών, σε φανατικούς φονταμενταλιστές, σε εγκληματίες του κοινού ποινικού δικαίου... στο όνομα της πολυπολιτισμικότητας και του ανθρωπισμού. Και όπως πολύ σοφά λέει η λαϊκή παροιμία, "αν δεν φροντίσεις το σπίτι σου, θα πέσει να σε πλακώσει", στην ίδια κατάσταση νιώθει, η κυρία Διαμαντοπούλου, να περιέρχονται οι πολιτικοί της χώρας, των οποίων οι ευθύνες είναι τεράστιες στην υποθήκευση του μέλλοντος αλλά και της ταυτότητας των γενιών που έρχονται...
Ο πρωθυπουργός της χώρας, Γιώργος Παπανδρέου, οφείλει να αντιληφθεί εγκαίρως πως προΐσταται των ευθυνών για τα επερχόμενα και πως πιθανότατα θα "γευτεί" όχι μόνο την λαϊκή κατακραυγή, αλλά την λαϊκή οργή... Και όποιος γνώρισε την λαϊκή οργή, δεν μπόρεσε να επιζήσει για να διηγηθεί την εμπειρία του (Τσαουσέσκου, Μουσολίνι κ.α. θλιβεροί δικτατορίσκοι).
Αλήθεια, πόσο κοντά στην δημοκρατία βρίσκεται η σημερινή κυβέρνηση; Πόσο κοντά στις πραγματικές ανάγκες της χώρας εργάζονται οι κυβερνώντες;
Κωνσταντίνος

Post A Comment
  • Blogger Comment using Blogger
  • Facebook Comment using Facebook
  • Disqus Comment using Disqus

2 σχόλια :

  1. Ακριβώς έτσι φίλτατε Κωσταντίνε. Σχετικά μέ τίς προφητείες πού αναφέρεις έχω νά σού αποκαλύψω τά ΚΑΙ ΑΛΛΟΙ ΓΕΡΟΝΤΕΣ ΕΧΟΥΝ ΠΡΟΦΗΤΕΥΣΕΙ ΕΞΕΓΕΡΣΗ ΜΟΥΣΟΥΛΜΑΝΩΝ ΛΑΘΡΟΜΕΤΑΝΑΣΤΩΝ. Τήν ώρα τής Τουρκικής επίθεσης εναντίον μας. Καί οί δυό καταστάσεις έφτασε ή ώρα νά τίς γευτούμε, ΕΦΤΑΣΕ Η ΩΡΑ ΝΑ ΚΛΕΙΣΕΙ ΤΟΝ ΚΥΚΛΟ ΤΗΣ Η ΕΠΩΔΥΝΗ ΜΕΤΑΠΟΛΙΤΕΥΣΗ ΤΗΣ ΠΡΟΔΟΣΙΑΣ ΤΟΥ 1974. ΜΈ ΕΠΩΔΥΝΗ ΑΝΑΤΡΟΠΗ [ΛΥΤΡΩΤΙΚΗ ΑΥΤΗ ΤΗ ΦΟΡΑ] ΤΟΥ ΠΟΛΙΤΙΚΟΥ ΣΚΗΝΙΚΟΥ ΚΑΙ ΤΩΝ ΤΖΑΚΙΩΝ ΠΟΥ ΑΝΑΔΕΙΧΘΗΚΑΝ ΤΟΤΕ. ΠΑΝΟΣ

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  2. τωρα φανηκε καθαρα πως αυτοι που κυβερναναι ολα
    τα εκαναν προσχυματικα και με σχεδιο,φυσικα και υπαρχει χρονος αναστροφης αρκει τα δυο κομματα εξουσιας να παρουν μολις 20% και πολλα θα ειναι.
    γεγονος ειναι οτι μας πουλησαν την πατριδα στους
    ξενους,μας πεινασαν.μας λεηλατησαν. μας βιασακαι σκωτωσαν,και τελος πηρανε και την αξιοπρεπεια μας.Δεν λεγονται προδοτες?

    ΑπάντησηΔιαγραφή

Θα σας παρακαλούσα να είστε κόσμιοι στους χαρακτηρισμούς σας, επειδή είναι δυνατόν επισκέπτες του ιστολογίου να είναι και ανήλικοι.
Τα σχόλια στα blogs υπάρχουν για να συνεισφέρουν οι αναγνώστες στο διάλογο. Η ευθύνη των σχολίων (αστική και ποινική) βαρύνει τους σχολιαστές.
Τα σχόλια θα εγκρίνονται μόνο όταν είναι σχετικά με το θέμα, δεν αναφέρουν προσωπικούς, προσβλητικούς χαρακτηρισμούς, καθώς επίσης και τα σχόλια που δεν περιέχουν συνδέσμους.
Επίσης, όταν μας αποστέλλονται κείμενα (μέσω σχολίων ή ηλεκτρονικού ταχυδρομείου), παρακαλείσθε να αναγράφετε τυχούσα πηγή τους σε περίπτωση που δεν είναι δικά σας. Ευχαριστούμε για την κατανόησή σας...



Ελληνοτουρκικα

[Ελληνοτουρκικά][bleft]

ΓΕΩΠΟΛΙΤΙΚΗ

[Γεωπολιτική][grids]

διαφορα

[διάφορα][bsummary]

ΜΥΣΤΙΚΕΣ ΥΠΗΡΕΣΙΕΣ

[μυστικές υπηρεσίες][bleft]