Απoψεις

[Απόψεις][bleft]

Ελλαδα

[Ελλάδα][threecolumns]

Ευρωπη

[Ευρώπη][bsummary]

Κοσμος

[Κόσμος][grids]

Κατέβασαν την ελληνική σημαία που κυμάτιζε στον τάφο του τέως Προέδρου Κύπρου Τάσσου Παπαδόπουλου

Μπορεί η κυβέρνηση Καταστρόφια (συγνώμη Χριστόφια) να έχει στρέψει τις έρευνες γύρω από την κλοπή της σωρού του Τάσσου Παπαδόπουλοου σε χώρους "εθνικιστικούς" και του κοινού εγκλήματος (η φράση "λογικό κίνητρο" μάλλον είναι άγνωστη στον Κύπριο Πρόεδρο), οι εξελίξεις όμως, αποδεικνύουν πως "άλλος" ήταν εκείνος που θέλει να χτυπήσει τον ψυχισμό των Ελλήνων της Κύπρου και που μέσα από προβοκάτσιες επιδιώκει την δημιουργία κύματος λαϊκής οργής που θα επιφέρει πολύ άσχημα αποτελέσματα στην εικόνα της Ευρωπαϊκής Κύπρου...
Μέσα σε αυτό το "κλίμα", λοιπόν, άγνωστοι κατέβασαν και πέταξαν την ελληνική σημαία που κυμάτιζε μαζί με την κυπριακή στον τάφο του τέως Προέδρου της Δημοκρατίας, Τάσσου Παπαδόπουλου. Τη σημαία εντόπισαν σήμερα γύρω στις 8 το πρωί πίσω από το περιτοίχισμα του κοιμητηρίου δύο αστυνομικοί της προσωπικής φρουράς της οικογένειας του τέως Προέδρου, οι οποίοι κάθε πρωί περιποιούνται τον τάφο και ανάβουν το καντήλι.
Σύμφωνα με πληροφορίες, η σημαία αφαιρέθηκε από τον ιστό αφού πρώτα οι άγνωστοι έκοψαν τα σχοινιά.
Στη σκηνή, η οποία έχει αποκλειστεί διεξάγονται εξονυχιστικές έρευνες από άνδρες της Εγκληματολογικής Υπηρεσίας του Αρχηγείου και τους ανακριτές που εξετάζουν την υπόθεση της κλοπής της σορού τους τέως Προέδρου.

Γράψτε τα δικά σας σχόλια
  • Blogger Σχόλια για χρήση στο Blogger
  • Facebook Σχόλια για χρήση στο Facebook

Δεν υπάρχουν σχόλια :

Θα σας παρακαλούσα να είστε κόσμιοι στους χαρακτηρισμούς σας, επειδή είναι δυνατόν επισκέπτες του ιστολογίου να είναι και ανήλικοι.
Τα σχόλια στα blogs υπάρχουν για να συνεισφέρουν οι αναγνώστες στο διάλογο. Η ευθύνη των σχολίων (αστική και ποινική) βαρύνει τους σχολιαστές.
Τα σχόλια θα εγκρίνονται μόνο όταν είναι σχετικά με το θέμα, δεν αναφέρουν προσωπικούς, προσβλητικούς χαρακτηρισμούς, καθώς επίσης και τα σχόλια που δεν περιέχουν συνδέσμους.
Επίσης, όταν μας αποστέλλονται κείμενα (μέσω σχολίων ή ηλεκτρονικού ταχυδρομείου), παρακαλείσθε να αναγράφετε τυχούσα πηγή τους σε περίπτωση που δεν είναι δικά σας. Ευχαριστούμε για την κατανόησή σας...



Ελληνοτουρκικα

[Ελληνοτουρκικά][bleft]

ΓΕΩΠΟΛΙΤΙΚΗ

[Γεωπολιτική][grids]

διαφορα

[διάφορα][bsummary]

ΜΥΣΤΙΚΕΣ ΥΠΗΡΕΣΙΕΣ

[μυστικές υπηρεσίες][bleft]