Απoψεις

[Απόψεις][bleft]

Ελλαδα

[Ελλάδα][threecolumns]

Ευρωπη

[Ευρώπη][bsummary]

Κοσμος

[Κόσμος][grids]

Η ΜΙΤ δημιουργεί «επιχειρησιακές ομάδες δράσης» μέσα στην Ελλάδα!!!

Ελεύθερη αλωνίζει η Τουρκία

Αντιγραφή των μεθοδεύσεων που υπήρξαν στο Κόσοβο

Δεν υπάρχουν πλέον μόνο ενδείξεις, αλλά και κάποιες τεκμηριωμένες αποδείξεις, που βρίσκονται στα χέρια κλιμακίου της ΕΥΠ. Η συνεργασία της Εθνικής Υπηρεσίας Πληροφοριών με αρμόδια στελέχη του υπουργείου Άμυνας είναι άριστη και αποδίδει τα μέγιστα μέσα από την μελέτη της ύπαρξης και ενεργοποίησης κάποιων πυρήνων των τουρκικών μυστικών υπηρεσιών (ΜΙΤ) μέσα στην Ελλάδα.
Σε κάποιες, μάλιστα, υπερευαίσθητες και χαρακτηρισμένες ως υψίστης ασφαλείας περιοχές της χώρας (Θράκη και κυρίως νησιά του Αιγαίου), σύμφωνα με τα υπάρχοντα στοιχεία, η δραστηριότητα που ανέπτυξαν οι τούρκοι πράκτορες κρίνεται άκρως επικίνδυνη.
Σύμφωνα, λοιπόν με αυτά τα στοιχεία, οι τουρκικές μυστικές υπηρεσίες πληροφοριών δεν αρκούνται στην απλή κατασκοπία εις βάρος της Ελλάδας (απλή χαρτογράφηση στρατιωτικών εγκαταστάσεων και καταγραφή υπαρχόντων οπλικών συστημάτων), αλλά έχουν προχωρήσει «βαθιά» και ασκούν πλέον ειδικές επιχειρήσεις που περιλαμβάνουν την δημιουργία ομάδων οι οποίες εκπαιδεύτηκαν και εκπαιδεύονται κατάλληλα ώστε να μπορούν οποιαδήποτε στιγμή να προκαλέσουν ενέργειες «αντιπερισπασμού» στο εσωτερικό της Ελλάδας. Φυσικά μία τέτοια κατάσταση που θα στηρίζεται σε προβοκάτσιες των Τούρκων πρακτόρων η Άγκυρα είναι έτοιμη να την πραγματοποιήσει και να την εκμεταλλευθεί, όποτε οι περιστάσεις το απαιτήσουν, επειδή θα την βολεύει να εκμεταλλευθεί τις δημιουργημένες (από την Τουρκία) καταστάσεις εις βάρος της Ελλάδας. Ο όλος σχεδιασμός, δηλαδή, αποσκοπεί στο να δημιουργηθούν πιέσεις που θα μπορέσουν να χρησιμοποιηθούν ώστε να εκβιαστεί η Αθήνα.
Παράλληλα, και πάντα μέσα στα ίδια πλαίσια, υπάρχουν στοιχεία που αφορούν την ενίσχυση τόσο του Τουρκικού Προξενείου της Κομοτηνής, το οποίο έχει ενισχυθεί με «ειδικούς» στην άσκηση ψυχολογικού πολέμου (αφορά όλα τα επίπεδα του ψυχολογικού πολέμου), όσο και σε οργανώσεις που ελέγχονται και κινούνται άμεσα από τον εκάστοτε Τούρκο Πρόξενο της Κομοτηνής. Το συγκεκριμένο θέμα των «ειδικών» ξεκαθαρίζει πλέον και το «τοπίο» σχετικά με τις προθέσεις δημιουργίας-στησίματος ζητημάτων με την μουσουλμανική μειονότητα. Η δράση των Τούρκων ειδικών επί των επιχειρήσεων ψυχολογικού πολέμου βρίσκεται ήδη σε εφαρμογή μέσα από τουρκόγλωσσες εφημερίδες της Κομοτηνής, που εμφανίζουν και προπαγανδίζουν επί καθημερινής βάσης τις θέσεις του «τουρκισμού». Η δράση αυτή, τελευταία, έχει επεκταθεί και μέσω της δράσης πολιτιστικών συλλόγων των μουσουλμάνων, των οποίων τις εκδηλώσεις εκμεταλλεύονται οι Τούρκοι «ειδικοί» με κύριο στόχο την «τουρκοποίηση» του τοπικού πληθυσμού.
Τόσο στη Θράκη, όσο και σε άλλες περιοχές γίνεται χρόνια προσπάθεια πρόκλησης τριβών, εντάσεων αλλά κυρίως δημιουργίας και διαφοροποίησης εθνοτικών πληθυσμιακών ομάδων και όχι θρησκευτικών. Στη Ρόδο, δηλαδή αλλά και σε κάποια άλλα νησιά το νοτιοανατολικού Αιγαίου, που το τελευταίο διάστημα στοχοποιούνται και αποτελούν πλέον μέρος των τουρκικών επιθετικών στρατηγικών σχεδιασμών.
Οι πληροφορίες αναφέρουν επίσης πως οι τουρκικές μυστικές υπηρεσίες δεν διστάζουν να προχωρήσουν στην επιστράτευση και αλλοδαπών (κυρίως Γερμανών, Βούλαρων, οι οποίοι είναι τουρκικής καταγωγής) που μέσα από το πρόσχημα του τουρισμού και του τουριστικού ενδιαφέροντος κινούνται ή εγκαθίστανται σε συγκεκριμένες περιοχές, με την σχετική φυσικά καθοδήγηση των διευθυντηρίων επιχειρήσεων της ΜΙΤ. Ουσιαστικά, δηλαδή, τοποθετούνται προκειμένου να χρησιμοποιηθούν κυρίως για στρατιωτική κατασκοπεία νησιωτικών στόχων, αλλά και άλλων αμυντικών σχεδιασμών, της Ελλάδας, που υπάρχουν στις ευαίσθητες αυτές ζώνες (λιμάνια, κολπίσκοι, υδραγωγεία, σταθμοί ηλεκτρισμού κ.α.) και αποτελούν βασικά μέρη των υποδομών.
Ο μεγαλύτερος όμως κίνδυνος ελλοχεύει στους ήδη υπάρχοντες πυρήνες ομάδων (αλλά και στις ομάδες που ακόμη και τώρα δημιουργούνται, αναπτύσσονται και εκπαιδεύονται από Τούρκους «ειδικούς») μειονοτικών περιοχών και οι οποίες ως κύριο στόχο τους έχουν, όπως έχει εκτιμηθεί, τη δημιουργία σοβαρών ζητημάτων και καταστάσεων (σε δεδομένη χρονική στιγμή), τα οποία και θα προκαλέσουν μεγάλα έως τεράστια προβλήματα στην Αθήνα.
Υπάρχουν και άλλα στοιχεία, που έχουν χαρακτηρισθεί ως άκρως απόρρητα, τα οποία έχουν συγκεντρωθεί το τελευταίο διάστημα και για τα οποία έχει ενημερωθεί πλήρως ο Έλληνας πρωθυπουργός Κώστας Καραμανλής. Η συγκέντρωση των πληροφοριών γίνεται με την μέγιστη προσοχή και την βέλτιστη αξιολόγηση και όλα πλέον δείχνουν πως πολύ σύντομα θα υπάρξουν αντιδράσεις σε κυβερνητικό επίπεδο. Εάν κριθεί σκόπιμο, πιθανότατα θα υπάρξουν και εντονότατα διαβήματα, ενώ στο Μέγαρο Μαξίμου (και όχι στο ΥΠΕΞ) σκέφτονται μέχρι και απελάσεις Τούρκων διπλωματών έως και ιδιωτών, ενώ δεν αποκλείεται να ανακοινωθούν απαγορεύσεις εισόδου στην χώρα για συγκεκριμένα άτομα τα οποία αποτελούν τις ομάδες «ειδικών» που στέλνει συνεχώς η Τουρκία στην Ελλάδα. Ήδη η θέση του κυρίου Σαρνίτς, του Τούρκου προξένου της Κομοτηνής, θεωρείται επισφαλής, λόγω του ρόλου του στο Κόσοβο, αλλά κυρίως λόγω των ανθελληνικών δραστηριοτήτων που αναπτύσσει επισήμως και σε καθημερινή σχεδόν βάση σε μουσουλμανικά χωριά της Θράκης.

Post A Comment
  • Blogger Comment using Blogger
  • Facebook Comment using Facebook
  • Disqus Comment using Disqus

1 σχόλιο :

  1. Κατα τα αλλα, υποστηριζουμε την ενταξη της Τουρκιας στην ΕΕ!!!

    ΓΜ

    ΑπάντησηΔιαγραφή

Θα σας παρακαλούσα να είστε κόσμιοι στους χαρακτηρισμούς σας, επειδή είναι δυνατόν επισκέπτες του ιστολογίου να είναι και ανήλικοι.
Τα σχόλια στα blogs υπάρχουν για να συνεισφέρουν οι αναγνώστες στο διάλογο. Η ευθύνη των σχολίων (αστική και ποινική) βαρύνει τους σχολιαστές.
Τα σχόλια θα εγκρίνονται μόνο όταν είναι σχετικά με το θέμα, δεν αναφέρουν προσωπικούς, προσβλητικούς χαρακτηρισμούς, καθώς επίσης και τα σχόλια που δεν περιέχουν συνδέσμους.
Επίσης, όταν μας αποστέλλονται κείμενα (μέσω σχολίων ή ηλεκτρονικού ταχυδρομείου), παρακαλείσθε να αναγράφετε τυχούσα πηγή τους σε περίπτωση που δεν είναι δικά σας. Ευχαριστούμε για την κατανόησή σας...



Ελληνοτουρκικα

[Ελληνοτουρκικά][bleft]

ΓΕΩΠΟΛΙΤΙΚΗ

[Γεωπολιτική][grids]

διαφορα

[διάφορα][bsummary]

ΜΥΣΤΙΚΕΣ ΥΠΗΡΕΣΙΕΣ

[μυστικές υπηρεσίες][bleft]