Απoψεις

[Απόψεις][bleft]

Ελλαδα

[Ελλάδα][threecolumns]

Ευρωπη

[Ευρώπη][bsummary]

Κοσμος

[Κόσμος][grids]

H Παγκόσμια Δημοκρατική Διακυβέρνηση επί τω έργω

Ο απολογισμός των πρώτων μηνών της κυβέρνησης των Δημοκρατικών, (Ροκφέλερ-Σόρος-Ομπάμα), περιλαμβάνει: Την επιχείρηση «σφαγή των αμάχων», στην Γάζα.
Την επιχείρηση αποσταθεροποίησης του Ιράν, με τις διαδηλώσεις των «πορτοκαλί» αγωνιστών της δημοκρατίας, το πραξικόπημα στην Ονδούρα, και την επιχείρηση αποσταθεροποίησης της Κίνας, με την εξέγερση των μουσουλμάνων Ουιγούρων, που αποτελεί το επόμενο βήμα, μετά την «εξέγερση στο Θιβέτ» του 2008, και την επιχείρηση, «άνοιγμα ξανά του μετώπου στην Τσετσενία», μέσω της δολοφονίας της «ακτιβίστριας» Νατάλιας Εστεμίροβα, την οποία οι «οργανώσεις ανθρωπίνων δικαιωμάτων», και τα διεθνή μέσα ενημέρωσης των «περιουσίων», προσπαθούν να φορτώσουν στον Πρόεδρο της Τσετσενίας, Ραμζάν Καντίροφ, που είναι ο «άνθρωπος του Πούτιν», στην περιοχή και που εξασφάλισε την ηρεμία, τουλάχιστον στις μεγάλες πόλεις της Τσετσενίας.
Σε ό,τι μας αφορά, δόθηκε πράσινο φως στην Τουρκία, για την επιχείρηση «Ίμια-2», για την δημιουργία «γκρίζας ζώνης» στα Βόρεια Δωδεκάνησα, μεταξύ Αγαθονησίου, Φαρμακονησίου και Φούρνων και εξαπολύθηκε ή επιχείρηση Δεκέμβρης, για να εγκαταλείψουμε εκτός των άλλων, τον South Stream και να υπογράψουμε για τον Nabucco.
Βέβαια δεν πρέπει να ξεχνάμε ότι, μετά τα πατσαβουρόχαρτα (τοξικά ομόλογα), με τα οποία πλημμύρισαν τον κόσμο οι Ρεπουμπλικανοί τραπεζίτες, επί Ομπάμα, οι Δημοκρατικοί τραπεζίτες, πλημμύρισαν τον κόσμο με «τοξικά δολάρια», και η BAXTER εφηύρε τον ιό της θανατηφόρου γρίπης.
Είχαμε και το μήνυμα από το Κάιρο. «Η δυτική Ευρώπη πρέπει να μάθει να σέβεται τα έθιμα των μουσουλμάνων», και να αποδεχθεί, την μαντίλα, το τσαντόρ και την μπούργκα.
Παγκόσμια Δημοκρατική Διακυβέρνηση που λέει και ο Γιώργος Σαλαμαλέκουμ της Σοσιαλιστικής Διεθνούς.
Σπύρος Χατζάρας

Post A Comment
  • Blogger Comment using Blogger
  • Facebook Comment using Facebook
  • Disqus Comment using Disqus

3 σχόλια :

  1. Δεν χρειάζεται ο Σόρος και η παγκόσμια ελίτ να επέμβουν στη χώρα μας για να την καταστρέψουν.
    Μπορούμε και μόνοι μας.
    Από τους κλασικούς χρόνους έχουμε αποδείξει αυτή τη
    δυνατότητα ώς λαός και στη πρόσφατη ιστορία μας ως κράτος.
    ΑΛ-ΤΣΑΝΤΙΡΙ ΝΙΟΥΖ

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  2. Η χωρα μας ολαος μας ο ελληνισμος επεζησε για δεκαδες χιλιαδες χρονια και δεν προκειται να μας καταστρεψουν μερικα σκουπιδια του ανθρωπινου γενους

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  3. Η νεα διακυβερνηση Ομπαμα ειναι ακομα πιο αλαζονικη και πιο επικινδυνη, αλλα οσον αφορα τον ισχυρισμο για τον συγκεκριμενο ιο εχω καποιες επιφυλαξεις.
    Ο ιος της γριπης των χοιρων πληττει τους παντες συμπεριλαμβανομενων και των Αμερικανων!!

    ΓΜ

    ΑπάντησηΔιαγραφή

Θα σας παρακαλούσα να είστε κόσμιοι στους χαρακτηρισμούς σας, επειδή είναι δυνατόν επισκέπτες του ιστολογίου να είναι και ανήλικοι.
Τα σχόλια στα blogs υπάρχουν για να συνεισφέρουν οι αναγνώστες στο διάλογο. Η ευθύνη των σχολίων (αστική και ποινική) βαρύνει τους σχολιαστές.
Τα σχόλια θα εγκρίνονται μόνο όταν είναι σχετικά με το θέμα, δεν αναφέρουν προσωπικούς, προσβλητικούς χαρακτηρισμούς, καθώς επίσης και τα σχόλια που δεν περιέχουν συνδέσμους.
Επίσης, όταν μας αποστέλλονται κείμενα (μέσω σχολίων ή ηλεκτρονικού ταχυδρομείου), παρακαλείσθε να αναγράφετε τυχούσα πηγή τους σε περίπτωση που δεν είναι δικά σας. Ευχαριστούμε για την κατανόησή σας...



Ελληνοτουρκικα

[Ελληνοτουρκικά][bleft]

ΓΕΩΠΟΛΙΤΙΚΗ

[Γεωπολιτική][grids]

διαφορα

[διάφορα][bsummary]

ΜΥΣΤΙΚΕΣ ΥΠΗΡΕΣΙΕΣ

[μυστικές υπηρεσίες][bleft]