Απoψεις

[Απόψεις][bleft]

Ελλαδα

[Ελλάδα][threecolumns]

Ευρωπη

[Ευρώπη][bsummary]

Κοσμος

[Κόσμος][grids]

Κρύφτηκε στο εξοχικό του στη Σέριφο και δεν ξεμυτίζει με τίποτε. Ποιός λέτε;


  • Κάτοικοι και εστιάτορες του νησιού ανέφεραν ότι δεν τολμάει να ξεμυτίσει από τη βίλα.
Στην πολυτελή βίλα του στη Σέριφο, το κόστος κατασκευής της οποίας υπερέβη τα 3 εκατομμύρια ευρώ και καταλαμβάνει μια ολόκληρη πλαγιά, έχει κρυφτεί τις ημέρες του Πάσχα ο υπουργός Οικονομικών.

Κάτοικοι και εστιάτορες του νησιού μας ανέφεραν ότι ενώ τα προηγούμενα χρόνια έκοβε καμιά βόλτα στη Χώρα του νησιού, τώρα δεν τολμάει να ...
ξεμυτίσει από τη βίλα.

Προφανώς γιατί ξέρει τι τον περιμένει. Άσε που η Αστυνομία του νησιού περιπολεί διαρκώς γύρω από το σπίτι του ενώ είναι άγνωστο πόσοι αστυνομικοί της προσωπικής του φρουράς έχουν μεταφερθεί από την Αθήνα για να τον φυλάνε.

Μία οικονομική απορία: Ο υπουργός έχει μηνιαίο μισθό 4.000 ευρώ. Από αυτά, 3.000 δίνει για την ενοικίαση του σπιιτού του στην Αθήνα, ενώ το εξοχικό του στην Σέριφο το έκανε με τραπεζικό δάνειο το ο ποίο και αποπληρώνει κανονικά. Μήπως τα "νούμερα" δεν βγαίνουν ή εγώ δεν ξέρω μαθηματικά; Δηλαδή, αν δίνει 800 ευρώ το μήνα για την αποπληρωμή του δανείου, ο υπουργός μας, ο τσάρος μας, ο αγωνιστής μας, βιοπορίζεται με 200 ευρώ το μήνα;


Post A Comment
  • Blogger Comment using Blogger
  • Facebook Comment using Facebook
  • Disqus Comment using Disqus

12 σχόλια :

  1. ΠΙΣΤΕΥΕ ΚΑΙ ΜΗ...ΕΡΕΥΝΑ!!!!

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  2. Κάνει και δεύτερη δουλειά για να συμπληρώνει το εισόδημά του, δουλεύει και στην λέσχη Bildeberg !

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  3. Συγνώμη, αλλά για να αποδίδουμε και το δίκιο, ...
    ...αν το σπίτι της φωτογραφίας κόστισε 3 μύρια, τότε σίγουρα του τον πιάσανε τον κώ... στον κ.Υπουργό. 500χιλ βαριά-βαριά με τις μπύρες των μαστόρων κερασμένες.
    Τώρα, αν τον πιάσανε κορόιδο οι εργολάβοι, αυτό είναι άλλο θέμα.

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  4. BEBAIOS O(KURIOS) DEN TOLMAEI GIATI XEREI TI TON PERIMENEI,KALYTERA OMWS ETSI GIA NA AGRIEPSOUN OLOI PERISOTERO KAI NA ANAPSOUN TA AIMATA,OSO GIA TA NOUMERA MHN TO PSAXNEIS PATRIWTH AUTOI XEROUN ALLA MATHIMATIKA PHGAN SE KOLLEGIA BLEPEIS,OI DIKOI MAS GONEIS DEN EIXAN TOSO MYALO NA MAS STEILOUN SE (KALYTERA) SXOLEIA EMAS,YPOMONH ELLHNES OLOI TOUS THA PAROUN AUTO POU TOUS AXIZEI,YPOMONH OPWS KAI O ODYSSEAS EKANE OTAN ANTIKRISE TO SPITIKO TOU,ALLA YSTERA MHN KANETE TO IDIO LATHOS KAI DEIXETAI OIKTO SE AUTOUS PO SAS KOROIDEPSAN REZILEPSAN,XEPOULHSAN,KAI TO XEIRISTO OLWN SAS EKMETALEYTHKAN SAN SKLABOUYS,YPOMONH ERXETE H MERA POU THA ELEYTHEROTHOUME MIA KAI KALI APO OLOUS TOUS(KURIOUS)KAI TA TSIRAKIA AUTWN WS TOTE APLA KANOUME YPOMONH!!!!!!!!!

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  5. Άδικα τον κατηγορείτε τον άνθρωπο. Αφού δεν ορκίστηκε ως υπουργός, δεν είναι χριστιανός, είναι παντρεμένος με Ολλανδέζα διαμαρτυρόμενη, οπότε, τι να κάνει ο άνθρωπος να βγει από το σπίτι;

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  6. Δουλεύει 10 εκατομμύρια κόσμο κάθε μέρα, μια χαρά βγαίνουν τα νούμερα!

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  7. απο που κι ως που παιρνει 4000 το μηνα;μηπως ειναι τουλαχιστον τα διπλασια;συμφωνα με τα ποθεν εσχες των πολιτικων, οι υπουργοι που παιρνουν και περισσοτερα, δηλωνουν περι τα 100-110000 το χρονο.

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  8. Σύμφωνα με δήλωσή του (που έγινε κατά το παρελθόν) παίρνει 4000 το μήνα. Όντως, το είπε ο ίδιος

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  9. http://archaeopteryxgr.blogspot.com/2010/06/blog-post_07.html

    κι άλλες φωτό από το εξοχικό στην Σέριφο.

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  10. φωτια και τσεκουρι στουσ κλεφτεσ τησ ελλαδοσ.ΜΟΥ ΕΚΟΨΑΝ ΤΟ ΜΕΡΟΚΑΜΑΤΟ ΚΙ ΑΥΤΟΙ ΖΟΥΝΕ ΣΑΝ ΒΑΣΙΛΙΑΔΕΣ. ΚΡΥΜΕΝΟΙ ΣΤΑ ΠΑΛΑΤΙΑ ΤΟΥΣ

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  11. ηρ8ε με δυο αυτοκινητα,που τα παρκαρε εξω απο την βιλα του και κυκλοφορησε με παραλλαγη και νοικιασμενο αυτοκινητο,οι μικροι του νησιου εκραξαν,κακως ισως, τα παιδια του,αλλαξε δρομολογιο,ενω εκανε ανασταση στο Λιβαδι καιπηγε εν κρυπτω στην πισω πλευρα του νησιου,με συνοδεια και ανημερα της γιορτης του,στον μωλο περιμενωντας το χαη σπιντ ακουσε τον εξαψαλμο,κρυμενος πισω απο στα8μευμενα αυτοκινητα και βγηκαν οι φρουροι του εξω,να τον προστατευσουν....ειναι ανεπι8υμητος πλεον εδω

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  12. ΓΙΩΡΓΟΣ ΠΑΠΑΚΩΝΣΤΑΝΤΙΝΟΥ

    Εισόδημα: 104.004,25 ευρώ

    Ακίνητα: 1 οικία 295 τ.μ. σε οικόπεδο 4.061 τ.μ. στην Σέριφο (από κοινού με σύζυγο), το 25% αγροτεμαχίου 928 τ.μ. στη Σέριφο και 1 κτίσμα μύλου (ερειπωμένο)

    Καταθέσεις: 857,35 ευρώ και από κοινού με τη μητέρα του 3.111,36 ευρώ

    Μέσα: 1 ΙΧ
    Πηγη : http://www.tanea.gr/default.asp?pid=2&ct=1&artId=4595128

    ΑπάντησηΔιαγραφή

Θα σας παρακαλούσα να είστε κόσμιοι στους χαρακτηρισμούς σας, επειδή είναι δυνατόν επισκέπτες του ιστολογίου να είναι και ανήλικοι.
Τα σχόλια στα blogs υπάρχουν για να συνεισφέρουν οι αναγνώστες στο διάλογο. Η ευθύνη των σχολίων (αστική και ποινική) βαρύνει τους σχολιαστές.
Τα σχόλια θα εγκρίνονται μόνο όταν είναι σχετικά με το θέμα, δεν αναφέρουν προσωπικούς, προσβλητικούς χαρακτηρισμούς, καθώς επίσης και τα σχόλια που δεν περιέχουν συνδέσμους.
Επίσης, όταν μας αποστέλλονται κείμενα (μέσω σχολίων ή ηλεκτρονικού ταχυδρομείου), παρακαλείσθε να αναγράφετε τυχούσα πηγή τους σε περίπτωση που δεν είναι δικά σας. Ευχαριστούμε για την κατανόησή σας...



Ελληνοτουρκικα

[Ελληνοτουρκικά][bleft]

ΓΕΩΠΟΛΙΤΙΚΗ

[Γεωπολιτική][grids]

διαφορα

[διάφορα][bsummary]

ΜΥΣΤΙΚΕΣ ΥΠΗΡΕΣΙΕΣ

[μυστικές υπηρεσίες][bleft]