Απoψεις

[Απόψεις][bleft]

Ελλαδα

[Ελλάδα][threecolumns]

Ευρωπη

[Ευρώπη][bsummary]

Κοσμος

[Κόσμος][grids]

Η προπαγάνδα της Τουρκίας για το "σκισμένο κοράνι"

Οι νταβατζήδες του ισλάμ σε πλήρη δράση...

Το συνήθη ρόλο της ανέλαβε να παίξει η Τουρκία, με το που δημιουργήθηκε το θέμα της "εξέγερσης των λαθρομεταναστών" και το "σκισμένο κοράνι".
Επιθυμώντας να παρεμβαίνει συστηματικά στα Ελληνικά ζητήματα και κυρίως σε αυτά που έχουν ως κύριο θέμα μουσουλμάνους, χωρίς επ' ουδενί λόγο να επιθυμεί να εντρυφήσει στα πραγματικά αίτια, η τουρκική προπαγάνδα και ο τουρκικός μεγαλοϊδεατισμός, για μία ακόμη φορά προσπαθούν να διεισδύσουν στην ελληνική καθημερινότητα και να "βγάλουν λαγό", δημιουργώντας πρόβλημα στο εσωτερικό της Ελλάδας.
Η τακτική του "νταβατζή", γνώριμη στα στελέχη σχεδιασμού εξωτερικής πολιτικής της Άγκυρας, βρίσκει πεδίο εφαρμογής στο θέμα "σκισμένο κοράνι", θέλοντας να εγείρει, να εκμεταλλευτεί και να καρπωθεί στο μέγιστο τυχόν οφέλη που θα προκύψουν από "την καταπάτηση των ιερών του Ισλάμ"...

Ο Τουρκικός τύπος γράφει σήμερα ως είθισται από την πλευρά του σε τέτοιες περιπτώσεις την δική του εκδοχή στα γεγονότα.
Τίτλος: Οι ασεβείς. Η Ελληνική αστυνομία έσκισε το Ιερό Κοράνι
“Στην πρωτεύουσα της Ελλάδος την Αθήνα έγινε επίθεση με δακρυγόνα σε τέμενος που ανήκει σε μετανάστες Μουσουλμάνους, με αποτέλεσμα να διακομιστούν στο νοσοκομείο τουλάχιστον 3 τραυματίες.
Αγνώστου ταυτότητας δράστες τις πρωινές ώρες πέταξαν στο εσωτερικό του τεμένους καπνογόνα με αποτέλεσμα οι παρευρισκόμενοι σε αυτό να αντιμετωπίσουν αναπνευστικά προβλήματα και να διακομιστούν σε νοσοκομείο. Χθες κατά την διάρκεια επιχειρήσεις για την σύλληψη και απέλαση λαθρομεταναστών συγκρούσθηκαν αστυνομικοί και Μουσουλμάνοι. Αφορμή στα γεγονότα στάθηκε η σύλληψη και ξυλοδαρμός Σύριου λαθρομετανάστη και στην συνέχεια το σχίσιμο του Ιερού Κορανίου και ποδοπάτημα των σχισμένων σελίδων του. Αργότερα Μουσουλμάνοι μετανάστες συγκεντρώθηκαν στην πλατεία της Ομονοίας και προσευχήθηκαν“.
Στο βίντεο που ακολουθεί μπορείτε να παρακολουθήστε την "διαφήμιση" της ανίερης προπαγάνδας και την επιχείρηση δημιουργίας μίσους που προσπαθεί να ενσπείρει ο "κουμπάρος" μας, Ταγίπ Ερντογάν.

Τα σχόλια ανήκουν σε εσάς. Κανείς λόγος δεν μπορεί να δοθεί στον ανύπαρκτο υπουργό Εσωτερικών (πόσα ακόμη μπορούν να γίνουν στην χώρα λόγω της ανικανότητάς του να χειριστεί θέματα ύψιστου εθνικού ενδιαφέροντος;) και στην κυρία Μπακογιάννη (είναι δικαιολογημένη επειδή ασχολείται με ένα σωρό άλλα ζητήματα, όπως διαδοχή στη Νέα Δημοκρατία, ΟΑΣΕ, Οικονομία, Παιδεία κ.α.)...


Post A Comment
  • Blogger Comment using Blogger
  • Facebook Comment using Facebook
  • Disqus Comment using Disqus

1 σχόλιο :

Θα σας παρακαλούσα να είστε κόσμιοι στους χαρακτηρισμούς σας, επειδή είναι δυνατόν επισκέπτες του ιστολογίου να είναι και ανήλικοι.
Τα σχόλια στα blogs υπάρχουν για να συνεισφέρουν οι αναγνώστες στο διάλογο. Η ευθύνη των σχολίων (αστική και ποινική) βαρύνει τους σχολιαστές.
Τα σχόλια θα εγκρίνονται μόνο όταν είναι σχετικά με το θέμα, δεν αναφέρουν προσωπικούς, προσβλητικούς χαρακτηρισμούς, καθώς επίσης και τα σχόλια που δεν περιέχουν συνδέσμους.
Επίσης, όταν μας αποστέλλονται κείμενα (μέσω σχολίων ή ηλεκτρονικού ταχυδρομείου), παρακαλείσθε να αναγράφετε τυχούσα πηγή τους σε περίπτωση που δεν είναι δικά σας. Ευχαριστούμε για την κατανόησή σας...



Ελληνοτουρκικα

[Ελληνοτουρκικά][bleft]

ΓΕΩΠΟΛΙΤΙΚΗ

[Γεωπολιτική][grids]

διαφορα

[διάφορα][bsummary]

ΜΥΣΤΙΚΕΣ ΥΠΗΡΕΣΙΕΣ

[μυστικές υπηρεσίες][bleft]