Απoψεις

[Απόψεις][bleft]

Ελλαδα

[Ελλάδα][threecolumns]

Ευρωπη

[Ευρώπη][bsummary]

Κοσμος

[Κόσμος][grids]

Κόντρα στην Αυστραλία για την Γενοκτονία των Ποντίων

Λόγω διαμαρτυρίας του Τούρκου Πρέσβη!

Τόλμησε να μιλήσει για την Ποντιακή γενοκτονία και δέχθηκε έντονη φραστική επίθεση στην αυστραλιανή γερουσία.
Ο λόγος για τον υπουργό Δικαιοσύνης της Νότιας Αυστραλίας, Μάικλ Άτκινσον ο οποίος ούτε λίγο ούτε πολύ άκουσε τον Ομοσπονδιακό γερουσιαστή Λόρι Φέργκιουσον να του μεταφέρει τα παράπονα του Τούρκου Πρέσβη.

Ο κ. Φέργκιουσον κατέθεσε από το βήμα της Γερουσίας ότι τον επισκέφθηκε ο πρέσβης της Τουρκίας στην Αυστραλία ο οποίος διαμαρτυρήθηκε γιατί ο κ. Άτκινσον σε εκδήλωση ομογενών καταφέρθηκε εναντίον της Τουρκίας και του Κεμάλ Ατατούρκ για την γενοκτονία του ποντιακού ελληνισμού.
Ο κ. Φέργκιουσον στην ομιλία του είπε πως “μιλάμε για πράγματα που έγιναν πριν εκατό χρόνια και δηλητηριαζόμαστε. Βιαιότητες τότε έγιναν από όλους. Σήμερα η Τουρκία είναι φίλη μας και έχουμε άριστες σχέσεις”.
Από Ελληνική Αφύπνιση


Post A Comment
  • Blogger Comment using Blogger
  • Facebook Comment using Facebook
  • Disqus Comment using Disqus

2 σχόλια :

  1. Αφου μιλάμε για πράγματα που έγιναν πριν απο εκατό χρόνια. Το 2045 θα μπορεί η Γερμανία να σταματήσει να μιλάει για το Ολοκαύτωμα των Εβραίων.

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  2. Παραγνωρίζουμε κάτι άλλο: αναγνώρισε μήπως εμμέσως ο Τούρκος Πρέσβης τις γενοκτονίες έτσι;

    ΑπάντησηΔιαγραφή

Θα σας παρακαλούσα να είστε κόσμιοι στους χαρακτηρισμούς σας, επειδή είναι δυνατόν επισκέπτες του ιστολογίου να είναι και ανήλικοι.
Τα σχόλια στα blogs υπάρχουν για να συνεισφέρουν οι αναγνώστες στο διάλογο. Η ευθύνη των σχολίων (αστική και ποινική) βαρύνει τους σχολιαστές.
Τα σχόλια θα εγκρίνονται μόνο όταν είναι σχετικά με το θέμα, δεν αναφέρουν προσωπικούς, προσβλητικούς χαρακτηρισμούς, καθώς επίσης και τα σχόλια που δεν περιέχουν συνδέσμους.
Επίσης, όταν μας αποστέλλονται κείμενα (μέσω σχολίων ή ηλεκτρονικού ταχυδρομείου), παρακαλείσθε να αναγράφετε τυχούσα πηγή τους σε περίπτωση που δεν είναι δικά σας. Ευχαριστούμε για την κατανόησή σας...



Ελληνοτουρκικα

[Ελληνοτουρκικά][bleft]

ΓΕΩΠΟΛΙΤΙΚΗ

[Γεωπολιτική][grids]

διαφορα

[διάφορα][bsummary]

ΜΥΣΤΙΚΕΣ ΥΠΗΡΕΣΙΕΣ

[μυστικές υπηρεσίες][bleft]