Απoψεις

[Απόψεις][bleft]

Ελλαδα

[Ελλάδα][threecolumns]

Ευρωπη

[Ευρώπη][bsummary]

Κοσμος

[Κόσμος][grids]

Οι νόμοι των πιθανοτήτων


Αφού οι υγιείς ανεμβολίαστοι αντιμετωπίζονται ως ασθενείς και μιάσματα, πώς πρέπει να αντιμετωπίζονται τα στελέχη των κομμάτων που ήδη χρεοκόπησαν τη χώρα; 


Από τον Παναγιώτη Λιάκο

Στην εικόνα νο2 βλέπετε μια διαφημιστική καταχώριση του Παγκόσμιου Οργανισμού Υγείας (ΠΟΥ) στο facebook, η οποία λέει τα εξής: «Ο εμβολιασμός για τον Covid-19 σάς βοηθά να προστατευτείτε από την ασθένεια. Γιατί; Ο εμβολιασμός μειώνει τον κίνδυνο να αρρωστήσετε σοβαρά και να πεθάνετε από Covid-19.

Το εμβόλιο μπορεί να προκαλέσει ήπιες παρενέργειες, όπως πονοκέφαλο, πυρετό και σωματικά άλγη, αλλά αυτές, συνήθως, φεύγουν έπειτα από δύο ημέρες. Οι σοβαρές παρενέργειες είναι πολύ σπάνιες και πρέπει να αναφέρονται στον ιατρό σας (σ.σ.: η έκφραση healthcare provider, που χρησιμοποιεί ο Παγκόσμιος Οργανισμός Υγείας, αυτολεξεί σημαίνει προμηθευτής υγείας)».

Ο ΠΟΥ δεν γράφει ότι τα εμβόλια ΜΗΔΕΝΙΖΟΥΝ την πιθανότητα να ασθενήσει και να πεθάνει κάποιος από κορονοϊό. Απλώς επισημαίνει ότι «μειώνει τον κίνδυνο να αρρωστήσετε σοβαρά και να πεθάνετε». Αρα, προσφέρουν καλές πιθανότητες να ξεπεραστεί η σοβαρή νόσηση. Αυτό για διαφημιστική καμπάνια είναι θεμιτό. Όμως, είναι αθέμιτο και κατάφωρα παραβιαστικό των ΕΛΕΥΘΕΡΙΩΝ των πολιτών να νομοθετούνται αρνητικές διακρίσεις σε βάρος νομιμοφρόνων πολιτών με βάση τις πιθανότητες.

Η κυβέρνηση και τα φερέφωνά της τόσες ημέρες μηρυκάζουν το ακόλουθο σκεπτικό (σε διάφορες παραλλαγές): «Επειδή είσαι μεν υγιής, αλλά έχεις περισσότερες πιθανότητες να νοσήσεις και να κολλήσεις κι άλλους, εγώ σε τιμωρώ πριν το διαπράξεις». Η λογική δεν είναι καν φασιστική ή σταλινική. Είναι μεταολοκληρωτική, οργουελιανού τύπου, που θυμίζει το μυθιστόρημα «1984» και την ταινία «Minority Report», όπου εκτελείται η ποινή πριν καν διαπραχθεί έγκλημα.

Όμως, με την ίδια λογική, πρέπει άμεσα να απαγορευτεί η λειτουργία κομμάτων, όπως το ΠΑΣΟΚ, η Ν.Δ., ο ΣΥΡΙΖΑ και το ΚΚΕ. Τα δύο πρώτα κόμματα έχουν αυξημένες πιθανότητες (λόγω πρότερου όχι και τόσο εντίμου βίου) να χρεοκοπήσουν την Ελλάδα, να φεσώσουν τις τράπεζες με 600.000.000 ευρώ θαλασσοδανείο, ο ΣΥΡΙΖΑ να ξανακλείσει τις τράπεζες και να επιβάλει capital controls και το ΚΚΕ να αποπειραθεί ξανά να καταλάβει την εξουσία με τα όπλα.

Μάλιστα, τα κόμματα είναι πιθανότερο να ξανακάνουν όσα ήδη έχουν πράξει σε σχέση με το να σπείρει την απόλυτη καταστροφή ένας υγιής ανεμβολίαστος.

Newsbreak






Οι απόψεις του ιστολογίου μπορεί να μην συμπίπτουν με τα περιεχόμενα του άρθρου
Post A Comment
  • Blogger Comment using Blogger
  • Facebook Comment using Facebook
  • Disqus Comment using Disqus

1 σχόλιο :

  1. "«Επειδή είσαι μεν υγιής, αλλά έχεις περισσότερες πιθανότητες να νοσήσεις και να κολλήσεις κι άλλους, εγώ σε τιμωρώ πριν το διαπράξεις»."

    Και αν αυτοι που εχουν εμβολιαστει ειναι πιθανοτερο να νοσησουν και να κολλησουν πολυ περισσοτερους ,τοτε γιατι οι νομοθετες να παραμεινουν ατιμωρητοι;
    Και αν οι νομοθετες "τιμωρουν" ως φασιστοειδη χωρις να τιμωρουνται οι ιδιοι απο την Δικαιοσυνη,τοτε για ποιον λογο να (ξανα)ψηφιζονται;

    ΑπάντησηΔιαγραφή

Θα σας παρακαλούσα να είστε κόσμιοι στους χαρακτηρισμούς σας, επειδή είναι δυνατόν επισκέπτες του ιστολογίου να είναι και ανήλικοι.
Τα σχόλια στα blogs υπάρχουν για να συνεισφέρουν οι αναγνώστες στο διάλογο. Η ευθύνη των σχολίων (αστική και ποινική) βαρύνει τους σχολιαστές.
Τα σχόλια θα εγκρίνονται μόνο όταν είναι σχετικά με το θέμα, δεν αναφέρουν προσωπικούς, προσβλητικούς χαρακτηρισμούς, καθώς επίσης και τα σχόλια που δεν περιέχουν συνδέσμους.
Επίσης, όταν μας αποστέλλονται κείμενα (μέσω σχολίων ή ηλεκτρονικού ταχυδρομείου), παρακαλείσθε να αναγράφετε τυχούσα πηγή τους σε περίπτωση που δεν είναι δικά σας. Ευχαριστούμε για την κατανόησή σας...



Ελληνοτουρκικα

[Ελληνοτουρκικά][bleft]

ΓΕΩΠΟΛΙΤΙΚΗ

[Γεωπολιτική][grids]

διαφορα

[διάφορα][bsummary]

ΜΥΣΤΙΚΕΣ ΥΠΗΡΕΣΙΕΣ

[μυστικές υπηρεσίες][bleft]