Απoψεις

[Απόψεις][bleft]

Ελλαδα

[Ελλάδα][threecolumns]

Ευρωπη

[Ευρώπη][bsummary]

Κοσμος

[Κόσμος][grids]

"Φως" για Λιγνάδη, "σκότος" για Ρουμπάτη...


Του Παναγιώτη Αποστόλου


Τις τελευταίες ημέρες την ελληνική κοινωνία δηλητηρίασε και η πολιτική αντιπαράθεση και η οποία ξέφυγε από το πλαίσιο του πολιτισμένου διαλόγου, μετά τις συγκλονιστικές αποκαλύψεις που είδαν το φως της δημοσιότητας για τον πρώην (πλέον) Διευθυντή του Εθνικού Θεάτρου Δημήτρη Λιγνάδη και ο οποίος κατηγορείται για κατά συρροή βιασμό ανηλίκων! Αυτή η πολιτική αντιπαράθεση μεταξύ της ΝΔ και του ΣΥΡΙΖΑ, που σε ορισμένες περιπτώσεις έφτασε σε πεζοδρομιακού επιπέδου αντιπαράθεση, οδηγήθηκε την Παρασκευή 25 Φεβρουαρίου 2021 στην Ολομέλεια της Βουλής από τον Πρωθυπουργό Κυριάκο Μητσοτάκη! Ο οποίος στην αρχή της ομιλίας του είπε:

«...Είχαμε ένα κύμα αποκαλύψεων μετά τις καταγγελίες της Σοφίας Μπεκατώρου και προκάλεσα αυτή τη συζήτηση γιατί αυτή η διαδικασία εξυγίανσης κινδυνεύει να χάσει το στόχο της, να μετατραπεί σε πεδίο κομματικής αντιπαράθεσης. Λες και το έγκλημα έχει χρώμα και η ντροπή ιδεολογία...»!

Θα συμφωνήσουμε με τον Πρωθυπουργό Κυριάκο Μητσοτάκη, αλλά θα μας επιτρέψει να τον ρωτήσουμε, γιατί η Ολομέλεια της Βουλής ασχολήθηκε μόνο με τον Πρόεδρο (πρώην πλέον) του Εθνικού Θεάτρου Δημήτρη Λιγνάδη; Γιατί δεν ασχολήθηκε καν με την μακροχρόνια σεξουαλική παρενόχληση με ανατριχιαστικές λεπτομέρειες που κατήγγειλε πρώην μεγαλοστέλεχος της Εθνικής Υπηρεσίας Πληροφοριών κατά προϊσταμένου της στα κεντρικά της ΕΥΠ στην Αθήνα;

Όπου η καταγγέλλουσα επωνύμως γυναίκα – στέλεχος της ΕΥΠ που είχε υπηρετήσει σε κομβική μονάδα της Θράκης – με μηνυτήρια αναφορά της που κατατέθηκε ήδη στις εισαγγελικές αρχές ζητεί να διαπιστώσουν αν διαπράχθηκαν σειρά αδικημάτων για τα οποία επισυνάπτει και 3 μαρτυρίες, δυο υπαλλήλων της ΕΥΠ συναδέλφων της και ενός ακόμα προσώπου της περιοχής που υπηρετούσε όταν – φέρονται να – έγιναν όσα καταγγέλλει. Βέβαια η καταγγέλλουσα ισχυρίζεται ότι είχε ενημερώσει με πληροφορίες και την μετέπειτα διοίκηση της υπηρεσίας (την σημερινή), για όλα όσα είχε καταγγείλει και όσα ισχυρίζεται ότι της έχουν συμβεί!

Αλήθεια, γιατί δεν ασχολήθηκε η Ολομέλεια της Βουλής με τον πρώην Διοικητή της ΕΥΠ Γιάννη Ρουμπάτη εκλεκτό του Ανδρέα και Γιώργου Παπανδρέου καθώς και του Αλέξη Τσίπρα (τοποθετήθηκε Διοικητής της ΕΥΠ επί κυβερνήσεως ΣΥΡΙΖΑΝΕΛ), αφού αυτόν έχει μηνύσει η πρώην Διευθύντρια του κλιμακίου της ΕΥΠ στην Κομοτηνή; Γιατί δεν ασχολήθηκε, αφού είχε ενημερωθεί η νέα διοίκηση της ΕΥΠ του κ. Παναγιώτη Κοντολέοντα;

Γιατί; Γιατί; Γιατί;

Αντίστοιχη αφωνία και από όλα τα Συστημικά ΜΜΕ της εκάστοτε πολιτικής Εξουσίας! Μάτια, αυτιά και κυρίως φωνές ερμητικά κλειστά-ές!!


Οι απόψεις του ιστολογίου μπορεί να μην συμπίπτουν με τα περιεχόμενα του άρθρου
Γράψτε τα δικά σας σχόλια
  • Blogger Σχόλια για χρήση στο Blogger
  • Facebook Σχόλια για χρήση στο Facebook

Δεν υπάρχουν σχόλια :

Θα σας παρακαλούσα να είστε κόσμιοι στους χαρακτηρισμούς σας, επειδή είναι δυνατόν επισκέπτες του ιστολογίου να είναι και ανήλικοι.
Τα σχόλια στα blogs υπάρχουν για να συνεισφέρουν οι αναγνώστες στο διάλογο. Η ευθύνη των σχολίων (αστική και ποινική) βαρύνει τους σχολιαστές.
Τα σχόλια θα εγκρίνονται μόνο όταν είναι σχετικά με το θέμα, δεν αναφέρουν προσωπικούς, προσβλητικούς χαρακτηρισμούς, καθώς επίσης και τα σχόλια που δεν περιέχουν συνδέσμους.
Επίσης, όταν μας αποστέλλονται κείμενα (μέσω σχολίων ή ηλεκτρονικού ταχυδρομείου), παρακαλείσθε να αναγράφετε τυχούσα πηγή τους σε περίπτωση που δεν είναι δικά σας. Ευχαριστούμε για την κατανόησή σας...Ελληνοτουρκικα

[Ελληνοτουρκικά][bleft]

ΓΕΩΠΟΛΙΤΙΚΗ

[Γεωπολιτική][grids]

διαφορα

[διάφορα][bsummary]

ΜΥΣΤΙΚΕΣ ΥΠΗΡΕΣΙΕΣ

[μυστικές υπηρεσίες][bleft]