Απoψεις

[Απόψεις][bleft]

Ελλαδα

[Ελλάδα][threecolumns]

Ευρωπη

[Ευρώπη][bsummary]

Κοσμος

[Κόσμος][grids]

Τουρκία: Η Ρωσία παραβιάζει τις συμφωνίες για το Ναγκόρνο Καραμπάχ


Η Ρωσία που σύμφωνα με την συμφωνία που υπογράφτηκε ανάμεσα στο Αζερμπαϊτζάν και την Αρμενία εγκαθίσταται στο Καραμπάχ ως ειρηνευτική δύναμη, βγαίνει εκτός του σκοπού της και μετατρέπεται σε κατοχική δύναμη, αναφέρει σε δημοσίευμά της η τουρκική “Γενί Σαφάκ”.

Σύμφωνα με τη συμφωνία στην γραμμή επαφής και στον διάδρομο Λατσίν ο αριθμός τους θα ήτανε περιορισμένος στους 1960. Αλλά ο αριθμός των Ρώσων στρατιωτών, υπαλλήλων, γιατρών, τεχνικών, νοσοκόμων και εργατών που στάλθηκαν ξεπέρασε τους 5.000.

Αναφέρεται πώς θα κατασκευαστούν 32 φυλάκια και σε κάθε ένα από αυτά θα παραμένουν 300 στρατιώτες. Αυτός σημαίνει ότι ο αριθμός των στρατιωτών θα φτάσει τις 10.000.

Εκφράζονται ανησυχίες πως η ρωσική παρουσία στην περιοχή θα αυξηθεί ακόμη περισσότερο. Προκαλεί σύγχυση επίσης το γεγονός, ότι οι στρατιώτες που πήγαν στον Καραμπάχ ως Ρωσική Ειρηνευτική Δύναμη, κάνουν ασκήσεις με πλήρη εξοπλισμό.

Οι φιλικές φωτογραφίες που τράβηξαν οι ρωσικές δυνάμεις είτε με δυνάμεις της Αρμενίας είτε με τα στελέχη της δήθεν κυβέρνησης του Ναγκόρνο-Καραμπάχ, προκάλεσαν μεγάλη ανησυχία στην κοινή γνώμη του Αζερμπαϊτζάν. Ερωτηματικά επίσης προκαλούνται από το ότι αν και βρίσκονται εκεί οι ρωσικές δυνάμεις, οι Αρμένιοι ακόμη κάνουν επιθέσεις σε ορισμένες περιοχές.

ΣΧΟΛΙΟ “ΤΟΥΡΚΙΚΑ ΝΕΑ”: Εμείς πάλι ελπίζουμε η τουρκική εφημερίδα να λέει αλήθεια σε όλα αυτά που αναφέρει!






Οι απόψεις του ιστολογίου μπορεί να μην συμπίπτουν με τα περιεχόμενα του άρθρου
Γράψτε τα δικά σας σχόλια
  • Blogger Σχόλια για χρήση στο Blogger
  • Facebook Σχόλια για χρήση στο Facebook

Δεν υπάρχουν σχόλια :

Θα σας παρακαλούσα να είστε κόσμιοι στους χαρακτηρισμούς σας, επειδή είναι δυνατόν επισκέπτες του ιστολογίου να είναι και ανήλικοι.
Τα σχόλια στα blogs υπάρχουν για να συνεισφέρουν οι αναγνώστες στο διάλογο. Η ευθύνη των σχολίων (αστική και ποινική) βαρύνει τους σχολιαστές.
Τα σχόλια θα εγκρίνονται μόνο όταν είναι σχετικά με το θέμα, δεν αναφέρουν προσωπικούς, προσβλητικούς χαρακτηρισμούς, καθώς επίσης και τα σχόλια που δεν περιέχουν συνδέσμους.
Επίσης, όταν μας αποστέλλονται κείμενα (μέσω σχολίων ή ηλεκτρονικού ταχυδρομείου), παρακαλείσθε να αναγράφετε τυχούσα πηγή τους σε περίπτωση που δεν είναι δικά σας. Ευχαριστούμε για την κατανόησή σας...



Ελληνοτουρκικα

[Ελληνοτουρκικά][bleft]

ΓΕΩΠΟΛΙΤΙΚΗ

[Γεωπολιτική][grids]

διαφορα

[διάφορα][bsummary]

ΜΥΣΤΙΚΕΣ ΥΠΗΡΕΣΙΕΣ

[μυστικές υπηρεσίες][bleft]