Απoψεις

[Απόψεις][bleft]

Ελλαδα

[Ελλάδα][threecolumns]

Ευρωπη

[Ευρώπη][bsummary]

Κοσμος

[Κόσμος][grids]

Παραληρεί και προκαλεί ξανά η Τουρκία



Το γνωστό τουρκικό θράσος «κτύπησε» ξανά. Χάρτη με τις τουρκικές ονομασίες των νησιών του αιγαίου, όπως αυτές που χρησιμοποιούσαν οι… προγονοί τους(!) δημοσίευσαν οι Τούρκοι, θέλοντας να αλλάξουν τις ονομασίες που χρησιμοποιούν τώρα, γιατί είναι πολύ… ελληνικές.

Έτσι λέει η Τουρκία θα χρησιμοποιήσει τις ονομασίες που μας έδωσαν οι προγονοί της, σαν να είναι αυτές οι… αυθεντικές ονομασίες των νησιών! Δείτε παρακάτω τον σχετικό χάρτη.

Εξάλλου, ο Τούρκος υπουργός Άμυνας Χουλουσί Ακάρ δήλωσε ότι δεν υπάρχει περίπτωση να κάνει πίσω η Τουρκία στο θέμα των S-400 γιατί το σύστημα «αγοράστηκε για να χρησιμοποιηθεί».

Στο μεταξύ, επιπτώσεις στην Τουρκική πολεμική βιομηχανία επιφέρουν οι Αμερικανικές κυρώσεις καθώς «παγώνουν» εξοπλιστικά προγράμματα που κατασκευάζονται με Αμερικανική τεχνογνωσία.

Παράλληλα, το γεωπολιτικό σκάκι Αμερικής και Ρωσίας με επίκεντρο την Τουρκία συνεχίζεται, καθώς την ψυχρολουσία των αμερικανικών κυρώσεων, διαδέχτηκαν τα εγκώμια Πούτιν για τον Τούρκο πρόεδρο. Τέλος, συνελήφθησαν σήμερα το πρωί μετά από εντάλματα που εξέδωσαν οι δικαστικές αρχές ο υπάλληλος του τουρκικού προξενείου στη Ρόδο καθώς επίσης και ο ναυτικός που εμπλέκονται στην υπόθεση θρίλερ κατασκοπείας σε Ρόδο και Καστελλόριζο.






Οι απόψεις του ιστολογίου μπορεί να μην συμπίπτουν με τα περιεχόμενα του άρθρου
Γράψτε τα δικά σας σχόλια
  • Blogger Σχόλια για χρήση στο Blogger
  • Facebook Σχόλια για χρήση στο Facebook

Δεν υπάρχουν σχόλια :

Θα σας παρακαλούσα να είστε κόσμιοι στους χαρακτηρισμούς σας, επειδή είναι δυνατόν επισκέπτες του ιστολογίου να είναι και ανήλικοι.
Τα σχόλια στα blogs υπάρχουν για να συνεισφέρουν οι αναγνώστες στο διάλογο. Η ευθύνη των σχολίων (αστική και ποινική) βαρύνει τους σχολιαστές.
Τα σχόλια θα εγκρίνονται μόνο όταν είναι σχετικά με το θέμα, δεν αναφέρουν προσωπικούς, προσβλητικούς χαρακτηρισμούς, καθώς επίσης και τα σχόλια που δεν περιέχουν συνδέσμους.
Επίσης, όταν μας αποστέλλονται κείμενα (μέσω σχολίων ή ηλεκτρονικού ταχυδρομείου), παρακαλείσθε να αναγράφετε τυχούσα πηγή τους σε περίπτωση που δεν είναι δικά σας. Ευχαριστούμε για την κατανόησή σας...



Ελληνοτουρκικα

[Ελληνοτουρκικά][bleft]

ΓΕΩΠΟΛΙΤΙΚΗ

[Γεωπολιτική][grids]

διαφορα

[διάφορα][bsummary]

ΜΥΣΤΙΚΕΣ ΥΠΗΡΕΣΙΕΣ

[μυστικές υπηρεσίες][bleft]