Απoψεις

[Απόψεις][bleft]

Ελλαδα

[Ελλάδα][threecolumns]

Ευρωπη

[Ευρώπη][bsummary]

Κοσμος

[Κόσμος][grids]

Με «βαποράκια» μετανάστες, γεμίζουν την Θράκη με τουρκικά όπλα


Όπλα τουρκικής κατασκευής εντοπίζουν οι αρχές στον Έβρο. Όπλα και χάπια τύπου ecstasy, εξαιρετικά περίεργος συνδυασμός.

Οι καθησυχαστικές ανακοινώσεις των αρχών ότι τα όπλα απευθύνονται για ποινικούς και δεν αποτελούν θέμα εθνικής ασφάλειας, δεν πείθουν κανέναν. Όταν ακόμα και τα πιστόλια που εντοπίζονται διαθέτουν μεγάλους γεμιστήρες, παραπέμποντας σε επιχειρησιακή δράση, ουδείς μπορεί να κοιμάται ήσυχος ειδικά στην Θράκη μετά τις τελευταίες εξελίξεις.

Τα οποία έρχονται μαζί με τους παράνομους μετανάστες οι Τούρκοι τους χρησιμοποιούν σαν βαποράκια. Και αυτό είναι ακόμα πιο ανησυχητικό. Η τακτική αυτή δείχνει ότι η Τουρκία δεν ενδιαφέται τόσο να βγάλει λεφτά από το εμπόριο όπλων, όσο το να εισέλθουν τα όπλα αυτά στην ευαίσθητη περιοχή της Θράκης.

Εάν λοιπόν ήδη έχουν εντοπιστεί ποσότητες όπλων τουρκικής κατασκευής στα χέρια παράνομων μεταναστών, είναι βέβαιο ότι αντίστοιχες ίσως και μεγαλύτερες ποσότητες θα έχουν περάσει ήδη σε ελληνικό έδαφος.

Ο εντοπισμός τους και η παραδειγματική τιμωρία των κατόχων είναι πρώτη προτεραιότητα. Είναι θέμα εθνικής ασφάλειας. Να υπενθυμίσουμε ότι οι ισλαμιστές τρομοκράτες που πολεμούσαν στο πλευρό των Αζέρων στο Ναγκόρνο Καραμπάχ, έφεραν τυφέκια τουρκικής κατασκευής.






Οι απόψεις του ιστολογίου μπορεί να μην συμπίπτουν με τα περιεχόμενα του άρθρου
Γράψτε τα δικά σας σχόλια
  • Blogger Σχόλια για χρήση στο Blogger
  • Facebook Σχόλια για χρήση στο Facebook

Δεν υπάρχουν σχόλια :

Θα σας παρακαλούσα να είστε κόσμιοι στους χαρακτηρισμούς σας, επειδή είναι δυνατόν επισκέπτες του ιστολογίου να είναι και ανήλικοι.
Τα σχόλια στα blogs υπάρχουν για να συνεισφέρουν οι αναγνώστες στο διάλογο. Η ευθύνη των σχολίων (αστική και ποινική) βαρύνει τους σχολιαστές.
Τα σχόλια θα εγκρίνονται μόνο όταν είναι σχετικά με το θέμα, δεν αναφέρουν προσωπικούς, προσβλητικούς χαρακτηρισμούς, καθώς επίσης και τα σχόλια που δεν περιέχουν συνδέσμους.
Επίσης, όταν μας αποστέλλονται κείμενα (μέσω σχολίων ή ηλεκτρονικού ταχυδρομείου), παρακαλείσθε να αναγράφετε τυχούσα πηγή τους σε περίπτωση που δεν είναι δικά σας. Ευχαριστούμε για την κατανόησή σας...



Ελληνοτουρκικα

[Ελληνοτουρκικά][bleft]

ΓΕΩΠΟΛΙΤΙΚΗ

[Γεωπολιτική][grids]

διαφορα

[διάφορα][bsummary]

ΜΥΣΤΙΚΕΣ ΥΠΗΡΕΣΙΕΣ

[μυστικές υπηρεσίες][bleft]