Απoψεις

[Απόψεις][bleft]

Ελλαδα

[Ελλάδα][threecolumns]

Ευρωπη

[Ευρώπη][bsummary]

Κοσμος

[Κόσμος][grids]

Ολικό το εμπάργκο της Σαουδικής Αραβίας στην Τουρκία με νόμο!



Από σήμερα, 15 Νοεμβρίου 2020, η Σαουδική Αραβία εφαρμόζει ολικό εμπάργκο κατά των τουρκικών προϊόντων.

Είναι μία ιστορική κίνηση που θα προκαλέσει τεράστια ζημιά στην Τουρκία, καθώς η απαγόρευση εισαγωγής τουρκικών προϊόντων έχει εφαρμοστεί με νόμο και για όλα τα προϊόντα καθώς και τα παράγωγα τους.

Η Σαουδική Αραβία αποτελούσε μια τεράστια αγορά για την Τουρκία, ειδικά στον τομέα των ζωικών προϊόντων και παραγωγών, καθώς η δυνατότητα παραγωγής ζωικών προϊόντων στην χώρα είναι περιορισμένη. Βόειο κρέας, πρόβειο, γάλα και παράγωγα, καθώς και πολλά προϊόντα υδατοκαλλιέργειας εισάγονταν από την Τουρκία στην Σαουδική Αραβία κατά δεκάδες εκατομμύρια δολάρια ετησίως. Δίνοντας μία πολύτιμη ανάσα στην τουρκική οικονομία.

Αυτό σήμερα σταμάτα με νόμο του κράτους και δρακόντειες κυρώσεις για τυχόν παραβάτες. Ένα μεγάλο χτύπημα στην Τουρκία, που θα πρέπει οπωσδήποτε να το αντιγράψουμε.






Οι απόψεις του ιστολογίου μπορεί να μην συμπίπτουν με τα περιεχόμενα του άρθρου

Γράψτε τα δικά σας σχόλια
  • Blogger Σχόλια για χρήση στο Blogger
  • Facebook Σχόλια για χρήση στο Facebook

Δεν υπάρχουν σχόλια :

Θα σας παρακαλούσα να είστε κόσμιοι στους χαρακτηρισμούς σας, επειδή είναι δυνατόν επισκέπτες του ιστολογίου να είναι και ανήλικοι.
Τα σχόλια στα blogs υπάρχουν για να συνεισφέρουν οι αναγνώστες στο διάλογο. Η ευθύνη των σχολίων (αστική και ποινική) βαρύνει τους σχολιαστές.
Τα σχόλια θα εγκρίνονται μόνο όταν είναι σχετικά με το θέμα, δεν αναφέρουν προσωπικούς, προσβλητικούς χαρακτηρισμούς, καθώς επίσης και τα σχόλια που δεν περιέχουν συνδέσμους.
Επίσης, όταν μας αποστέλλονται κείμενα (μέσω σχολίων ή ηλεκτρονικού ταχυδρομείου), παρακαλείσθε να αναγράφετε τυχούσα πηγή τους σε περίπτωση που δεν είναι δικά σας. Ευχαριστούμε για την κατανόησή σας...



Ελληνοτουρκικα

[Ελληνοτουρκικά][bleft]

ΓΕΩΠΟΛΙΤΙΚΗ

[Γεωπολιτική][grids]

διαφορα

[διάφορα][bsummary]

ΜΥΣΤΙΚΕΣ ΥΠΗΡΕΣΙΕΣ

[μυστικές υπηρεσίες][bleft]