Απoψεις

[Απόψεις][bleft]

Ελλαδα

[Ελλάδα][threecolumns]

Ευρωπη

[Ευρώπη][bsummary]

Κοσμος

[Κόσμος][grids]

Ο Λευκός Οίκος θέλει να μπλοκάρει κονδύλια για τεστ για τον κορωναϊό


Ο Λευκός Οίκος προσπαθεί να μπλοκάρει από το επερχόμενο νομοσχέδιο με νέα μέτρα τόνωσης δισεκατομμύρια δολάρια για τεστ κορωνοϊού και ιχνηλάτηση επαφών, σύμφωνα με ρεπορτάζ της Washington Post, παρά την εκτίναξη των μολύνσεων σε όλη τη χώρα και το γεγονός πως οι Αμερικάνοι χρειάζεται να περιμένουν για πολύ χρόνο για να λάβουν αποτελέσματα εξετάσεων λόγω της υψηλής ζήτησης.

Η κυβέρνηση Τραμπ θέλει επίσης να μπλοκάρει δισεκατομμύρια δολάρια που θα πήγαιναν προς την ενίσχυση του Centers for Disease Control and Prevention, του Πενταγώνου και του Υπουργείου Εξωτερικών για την καταπολέμηση της πανδημίας, σύμφωνα με την Post, που επικαλείται άτομα με γνώση των σχετικών διαβουλεύσεων.

Ο Λευκός Οίκος αρνήθηκε να σχολιάσει, όπως αναφέρει το CNBC.


Ορισμένοι Ρεπουμπλικάνοι βουλευτές, που έχουν εξοργιστεί με τη στάση της κυβέρνησης, αντιστέκονται και προσπαθούν να διατηρηθούν στο νομοσχέδιο τα 25 δις. δολάρια για τα τεστ και την ιχνηλάτηση, ανέφεραν πηγές με γνώση των διαπραγματεύσεων στην Post. Ορισμένοι αξιωματούχοι του Λευκού Οίκου φέρεται να πιστεύουν πως τα νέα χρήματα δεν θα πρέπει να κατανεμηθούν για τεστ, επειδή υπάρχουν ακόμα κεφάλαια από την προηγούμενη βοήθεια τα οποία δεν έχουν ακόμα δαπανηθεί.

Σύμφωνα με την Post, ενώ η κυβέρνηση Τραμπ προσπαθεί να μπλοκάρει τη βοήθεια για τα τεστ, την ίδια ώρα προσπαθεί να χρησιμοποιήσει τη νομοθεσία για να χρηματοδοτήσει προτεραιότητες που δεν έχουν σχέση με την πανδημία, όπως ένα νέο κτήριο για το FBI.


Οι απόψεις του ιστολογίου μπορεί να μην συμπίπτουν με τα περιεχόμενα του άρθρου
Γράψτε τα δικά σας σχόλια
  • Blogger Σχόλια για χρήση στο Blogger
  • Facebook Σχόλια για χρήση στο Facebook

Δεν υπάρχουν σχόλια :

Θα σας παρακαλούσα να είστε κόσμιοι στους χαρακτηρισμούς σας, επειδή είναι δυνατόν επισκέπτες του ιστολογίου να είναι και ανήλικοι.
Τα σχόλια στα blogs υπάρχουν για να συνεισφέρουν οι αναγνώστες στο διάλογο. Η ευθύνη των σχολίων (αστική και ποινική) βαρύνει τους σχολιαστές.
Τα σχόλια θα εγκρίνονται μόνο όταν είναι σχετικά με το θέμα, δεν αναφέρουν προσωπικούς, προσβλητικούς χαρακτηρισμούς, καθώς επίσης και τα σχόλια που δεν περιέχουν συνδέσμους.
Επίσης, όταν μας αποστέλλονται κείμενα (μέσω σχολίων ή ηλεκτρονικού ταχυδρομείου), παρακαλείσθε να αναγράφετε τυχούσα πηγή τους σε περίπτωση που δεν είναι δικά σας. Ευχαριστούμε για την κατανόησή σας...



Ελληνοτουρκικα

[Ελληνοτουρκικά][bleft]

ΓΕΩΠΟΛΙΤΙΚΗ

[Γεωπολιτική][grids]

διαφορα

[διάφορα][bsummary]

ΜΥΣΤΙΚΕΣ ΥΠΗΡΕΣΙΕΣ

[μυστικές υπηρεσίες][bleft]