Απoψεις

[Απόψεις][bleft]

Ελλαδα

[Ελλάδα][threecolumns]

Ευρωπη

[Ευρώπη][bsummary]

Κοσμος

[Κόσμος][grids]

Μόρια: Μετανάστες «άδειασαν» την αποθήκη σπιτιού


Μέσα σε μια βαλίτσα που είχαν κλέψει από την αποθήκη ενός σπιτιού που διέρρηξαν στην ευρύτερη περιοχή της Μόριας στη Λέσβο, είχαν βάλει και όλα τα υπόλοιπα κλοπιμαία που είχαν αρπάξει από αυτήν τρεις νεαροί μετανάστες οι οποίοι φιλοξενούνται στο τοπικό hot spot!

Οι αλλοδαποί ακινητοποιήθηκαν από αστυνομικούς της Τροχαίας Μυτιλήνης στο πλαίσιο τυπικού ελέγχου, αλλά συνελήφθησαν όταν διαπιστώθηκε ότι τόσο η βαλίτσα όσο και μια ηλεκτρική συσκευή και διάφορα αντικείμενα που υπήρχαν μέσα είχαν κλαπεί την ίδια ημέρα από την αποθήκη, στην οποία οι εισβολείς προκάλεσαν και φθορές. Τα κλοπιμαία κατασχέθηκαν, ενώ οι τρεις μετανάστες προσήχθησαν στην Ασφάλεια Μυτιλήνης που διενεργεί προανάκριση και σχημάτισε δικογραφία σε βάρος τους για κλοπή και φθορά ξένης ιδιοκτησίας.



Οι απόψεις του ιστολογίου μπορεί να μην συμπίπτουν με τα περιεχόμενα του άρθρου
Post A Comment
  • Blogger Comment using Blogger
  • Facebook Comment using Facebook
  • Disqus Comment using Disqus

1 σχόλιο :


  1. Ο Παπαδημούλης είναι ένας χομπίστας της Αριστεράς.
    Οπως άλλοι ασχολούνται με το κυνήγι και άλλοι με τα γραμματόσημα, έτσι κι εκείνος τον ελεύθερο χρόνο του ασχολείται με την Αριστερά.

    Τον ελεύθερο χρόνο του, όταν δεν ασχολείται με τα σπίτια του ή δεν γεμίζει καρότσια στα ουπερμάρκετ, βγάζει ανακοινώσεις συμπαράστασης για τους αδικημένους αυτού του κόσμου.
    Αντιστέκεται στα ψηφίσματα κατά του Μαδούρο.

    Μπροστά στις κάμερες εκφωνεί συνθήματα συμπαράστασης για τους συνανθρώπους του.
    Για αυτούς που χάνουν τα σπίτια τους λόγω χρεών, για τη δικαιοσύνη στον κόσμο, για τους κακούς που χρησιμοποιούν τη δύναμη και τις προνομιακές τους σχέσεις με την εξουσία, για να πλουτίσουν
    Μέχρι και ταξικό πρόσημο έδωσε στον κορωνοϊό.

    Η Αριστερά ως χόμπι σε βοηθάει να βλέπεις τον εαυτό σου, σαν γοητευτικό ιδεολόγο αγωνιστή που διαπνέεται από υψηλά ιδανικά.
    Το να είσαι αριστερός σου προσφέρει ισχυρά πλεονεκτήματα, ένα είδος ασυλίας.

    Γιατί, πρώτον, αποκλείεται εξ ορισμού ένας αριστερός να κάνει κάτι κακό.
    Και στην απίθανη περίπτωση που όντως κάνει κάτι κακό, όποιος τον κατηγορήσει, στην πραγματικότητα δεν κατηγορεί εκείνον.
    Θέλει να πετάξει λάσπη στην Αριστερά.

    Πίσω από το "Καλωσήρθατε πρόσφυγες", που αναρτούσε ο Παπαδημούλης, κρύβεται η τσέπη του.
    Γιατί περισσότεροι πρόσφυγες σημαίνει περισσότερες ανάγκες για στέγαση, άρα περισσότερα νοικιασμένα σπίτια και μεγαλύτερα κέρδη για τον Παπαδημούλη.

    Να τον χαίρονται αυτοί που τον ψήφισαν.

    ΑπάντησηΔιαγραφή

Θα σας παρακαλούσα να είστε κόσμιοι στους χαρακτηρισμούς σας, επειδή είναι δυνατόν επισκέπτες του ιστολογίου να είναι και ανήλικοι.
Τα σχόλια στα blogs υπάρχουν για να συνεισφέρουν οι αναγνώστες στο διάλογο. Η ευθύνη των σχολίων (αστική και ποινική) βαρύνει τους σχολιαστές.
Τα σχόλια θα εγκρίνονται μόνο όταν είναι σχετικά με το θέμα, δεν αναφέρουν προσωπικούς, προσβλητικούς χαρακτηρισμούς, καθώς επίσης και τα σχόλια που δεν περιέχουν συνδέσμους.
Επίσης, όταν μας αποστέλλονται κείμενα (μέσω σχολίων ή ηλεκτρονικού ταχυδρομείου), παρακαλείσθε να αναγράφετε τυχούσα πηγή τους σε περίπτωση που δεν είναι δικά σας. Ευχαριστούμε για την κατανόησή σας...



Ελληνοτουρκικα

[Ελληνοτουρκικά][bleft]

ΓΕΩΠΟΛΙΤΙΚΗ

[Γεωπολιτική][grids]

διαφορα

[διάφορα][bsummary]

ΜΥΣΤΙΚΕΣ ΥΠΗΡΕΣΙΕΣ

[μυστικές υπηρεσίες][bleft]