Απoψεις

[Απόψεις][bleft]

Ελλαδα

[Ελλάδα][threecolumns]

Ευρωπη

[Ευρώπη][bsummary]

Κοσμος

[Κόσμος][grids]

Δεν είναι Εβραίοι αλλά χριστιανοί που κάθονται στις έδρες των δικαστών!


Mε αφορμή την πρωτοφανή δίωξη του σεβαστού πατρός Γεωργίου Σχοινά, πανάξιου ιερέως και αγωνιστού της Ορθόδοξης του Χριστού Εκκλησίας - και του σεβασμιοτάτου βεβαίως επισκόπου Κερκύρας – βλέπουμε να επαναλαμβάνονται κάποια φαινόμενα, που τα συναντάμε πολλές φορές στην «Ιερά Ιστορία» μας.

Πρώτον: Οι κατά καιρούς ποικιλώνυμοι διώκτες των Χριστιανών διαπράττουν ένα καίριο σφάλμα. Έχουν την εντύπωση πως διώκοντας, απειλώντας, βασανίζοντας και εν τέλει δολοφονώντας τους υπερασπιστές και μάρτυρες του Χριστού ότι μ’ αυτόν τον τρόπο θα αποτρέψουν και θα τρομοκρατήσουν τους πιστούς. Αυτό ακριβώς πίστευαν και οι σταυρωτές του Χριστού. «Συμφέρει ημίν ίνα εις άνθρωπος αποθάνη υπέρ του λαού και μη όλον το έθνος απόληται», θα πει ο αρχιερέας Καϊάφας στο συνέδριο. Τα ίδια περίπου επιχειρήματα ακούστηκαν και τούτες τις ημέρες. Στείλε τον ανυπάκουο παπά στα δικαστήρια, τύλιξέ τον με μια μήνυση, σταυρώστε τον μέσω της τηλεόρασης, η οποία υποδύεται τον ρόλο του μανιασμένου όχλου που κράζει περισσώς «σταυρωθήτω», για να προστατεύσουμε την υγεία του λαού. «Συμφέρει ημίν…». Ποιο το έγκλημά του; Πρόσφερε την Θεία Κοινωνία, τον Χριστό σε πιστούς. Κανένα αδίκημα δεν διέπραξαν, και όλα έγιναν προς εκφοβισμό.


Σήμερα η Εκκλησία μας τιμά και γεραίρει την μνήμη του αγίου νεομάρτυρος Δημητρίου του Πελοποννησίου, αθλήσαντος εν έτει 1803. Προσπαθούσαν οι διαχρονικοί διώκτες του Γένους, οι αντίχριστοι Τούρκοι «με πολλάς υποσχέσεις και με απειλάς κολαστηρίων» να τον δελεάσουν ή να τον εκφοβίσουν ώστε να αρνηθεί τον Χριστό. Διαβάζουμε στον Μέγα Συναξαριστή της Ορθοδόξου Εκκλησίας «μην Απρίλιος»: Ο μάρτυρας άλλο δεν έλεγε ει μη Χριστιανός είμαι, προσκυνώ τον Εσταυρωμένον μου Ιησούν, ως Θεόν αληθινόν, προσκυνώ Πατέρα, Υιόν και Άγιον Πνεύμα, Τριάδα ομοούσιον και αχώριστον». Απέταμε, έκοψε τη αγίαν του κεφαλήν ο δήμιος. Τι συνέβη μετά; Κρύφτηκαν οι Χριστιανοί; κλειδώθηκαν στα σπίτια τους; Όχι. «Τοιαύτην χαρά και αγαλλίασιν εδοκίμασαν οι Χριστιανοί διά την δόξαν της πίστεώς των, όσην πιστεύω ότι άλλην φοράν δεν εδοκίμασαν. Και δικαίως διότι η λαμπρά νίκη του Μάρτυρος και τα θαύματα με τα οποία τον εδόξασε η αγία Τριάς και η ευωδία του τιμίου σώματός του, την οποίαν και οι ασεβείς ησθάνθησαν, όλα αυτά, ήσαν αιτία χαράς πνευματικής». (Σελ. 206). Υπάρχει η αγανάκτηση για την άδικη δίωξη και σήμερα, όμως μέσα μας χαιρόμαστε και καμαρώνουμε που και σήμερα η Εκκλησία του Χριστού γεννά παλληκάρια και ατρόμητους ομολογητές. Και με τέτοιες πράξεις ενδυναμώνεται η πίστη μας και ταυτοχρόνως ελέγχονται και ξεβράζονται οι προβατόσχημοι, οι «κρυφοδαγκανιάρηδες» πολέμιοι και όσοι «αντιστέκονται» με μακροβούτια στους καναπέδες ή χειρότερα μας συμβουλεύουν να κάνουμε τώρα υπακοή και μετά, όταν περάσει η μπόρα, χαρές και πανηγύρια. Αλλά μπορεί τότε να ακούσουν από το ποίμνιό τους το φοβερόν «ουκ οίδα υμάς»… Καλά έλεγε παλιός, μακαρίτης αρχιεπίσκοπος σε αρχιερείς του: «Να παρακαλάμε αδελφοί να γίνει η Δευτέρα Παρουσία νύχτα για να μην βλέπουμε ο ένας τα μούτρα του άλλου».

Δεύτερον: πάντοτε υπάρχουν οι προδότες, οι Ιούδες, μην πω άλλη χειρότερη λέξη για τους σημερινούς προσκυνημένους. Σήμερα βεβαίως ο Ιούδας, ο κάθε Ιούδας περίοικος που βγάζει βίντεο και το στέλνει στα συνέδρια των ανόμων, στα κανάλια της τρομοκρατίας-να μην ξεχάσουμε ποτέ, μα ποτέ τον άθλιο ρόλο τους στα μνημόνια υποδούλωσης κα στις προδοτικές συμφωνίες για την Μακεδονία- εκθειάζεται. Έλεγε ο μακαριστός π. Αθανάσιος Μυτιληναίος, αιωνία του η μνήμη, σύγχρονος πατήρ της Εκκλησίας, σε ομιλία του για τα πάθη του Χριστού. «Όλοι ο αιώνες στάθηκαν με απέχθεια στο πρόσωπό του Ιούδα, προσέξτε, εκτός από την εποχή μας… “Εγώ του έλεγα” -λέγει ο Ιούδας στον Χριστό- “δεν κάθεσαι καλά! Θα σε σταυρώσουν. Κάτσε καλά που σε συμβουλεύω. Κάτσε καλά”. Και τα είπε μια χαρά ο Ιούδας. Και ο Ιούδας δικαιώνεται. Είδατε λοιπόν; Το πρόσωπο που οι αιώνες αισθάνθηκαν με αποτροπιασμό, το πρόσωπο αυτό στην εποχή μας δικαιώνεται. Είναι ή δεν είναι κατάντημα αυτό; Και δεν δικαιώνει τον Ιησού. Τον υποτιμά, τον υποβιβάζει. Το συνέδριο ζει αγαπητοί μου. Με μια διαφορά μόνο. Ότι πια δεν είναι Εβραίοι σ’ εκείνο το συνέδριο. Κάθονται Χριστιανοί στις έδρες των δικαστών! Χριστιανοί και καταδικάζουν μαζί με Εβραίους, να το πω κι αυτό, και καταδικάζουν τον Χριστό…». Κάποιοι αρχιερείς, μαζί με πολιτικούς, δημοσιογράφους και λοιποί αγανακτισμένοι που ασεβέστατα βλασφημούν κατά της Θείας Κοινωνίας, μαζί με μια μερίδα χριστιανούληδων της μαγειρίτσας, που περιμένουν ανάσταση κοιλίας και όχι καρδίας, κράζουν: να τιμωρηθούν παραδειγματικώς ο επίσκοπος και ο πατήρ Γεώργιος, για το καλό μας. «Ουαί ημίν… υποκριταί»…

Εξάλλου πόσοι και πόσοι Νεομάρτυρες, για να αναφερθώ μόνο στα παλληκάρια της πίστεως που έλαμψαν στους νεότερους χρόνους, δεν προδόθηκαν από φίλους, οικείους, γείτονες και περίοικους; (Την αρχαία εποχή οι μάρτυρες παραδίδονταν στην πυρά ή στα λιοντάρια από τους ειδωλολάτρες γείτονές τους). Την αγία Ακυλίνα ο ίδιος ο αρνησίχριστος πατέρας της την πρόδωσε στους αγαρηνούς. Τον άγιο Μανουήλ, μαρτυρήσαντα εν Χίω το 1792, 15 Μαρτίου, τον πρόδωσε ο σύγγαμβρός του. Και κυρίως του παρέδιδαν περίοικοι Τούρκοι, που ζήλευαν και φθονούσαν τα χαρίσματά τους. Πολλοί τουρκόφρονοι ξεροσταλιάζουν σήμερα στα μπαλκόνια, που γειτνιάζουν με εκκλησίες, κρατώντας τα κινητά στα χέρια τους, έτοιμοι να καταγράψουν ιερείς που «εγκληματούν» κοινωνώντας βασανισμένες ψυχές. Προδότες, καντιποτένιοι άνθρωποι, ικανοί για κάθε ατιμία.

Τρίτον. Οι καιροί που ζούμε κοσκινίζουν κόσμο και κοσμάκη. Θα γράψω και πάλι τον διδακτικότατο μύθο του Μεγάλου Βασιλείου. «Στην άκρη μιας μικρής λίμνης ξεδιψούσαν κάποια περιστέρια. Λίγο πιο πέρα, αναπηδούσαν έξω από το νερό, παίζοντας, λίγα βατράχια. Ξαφνικά κάποιος έριξε μια μεγάλη πέτρα. Τα νερά αναταράχτηκαν. Τότε, τα μεν περιστέρια υψώθηκαν στον ουρανό, οι δε βάτραχοι όρμησαν και βούτηξαν στη λάσπη, κοάζοντας, και δεν ξαναφάνηκαν

Συμβαίνει αυτό που συμβαίνει, με τον λεγόμενο κορωναϊό. Έπεσε μια τρανή κοτρόνα στην λίμνη της αφασίας και της περιρρέουσας ευδαιμονίας. Ταράχτηκαν πολλοί και πολύ. Ταράχτηκαν και φοβήθηκαν οι εκκλησιομάχοι της αγραβάτωτης θολοκουλτούρας. Ταράχτηκαν και οι αβροδίαιτοι τζιτζιφιόγκοι των τηλεοπτικών αναθυμιάσεων, οι βάτραχοι της τιποτολογίας. Ταράχτηκαν και πολλοί χριστιανοί που φοβούνται «την παιδίσκη» της εφήμερης εξουσίας και αρνούνται όσια και ιερά. Και βούτηξαν στη λάσπη και κοάζουν: φταίει η Θεία Κοινωνία. Ένοχος ο ιερέας που κοινώνησε κόσμο… Έχουν τον έπαινο του συνεδρίου, έλαβαν αργύρια της προδοσίας…

Τα περιστέρια όμως, τα παιδιά του Χριστού μας, ο πολύ αγαπητός μας πατήρ Γεώργιος Σχοινάς και όσοι άλλοι επίσκοποι ιερείς αψηφούν τους τωρινούς Καϊάφες, πετούν ψηλά, υψιπέτες αετοί. Τους καμαρώνουμε, τους στηρίζουμε και μας στηρίζουν.

Δημήτρης Νατσιός
Δάσκαλος -Κιλκίς



Οι απόψεις του ιστολογίου μπορεί να μην συμπίπτουν με τα περιεχόμενα του άρθρου
Post A Comment
  • Blogger Comment using Blogger
  • Facebook Comment using Facebook
  • Disqus Comment using Disqus

8 σχόλια :

  1. είναι άκρως αποκαρδιωτικό να εκλαμβάνονται τα όποια μέτρα περιορισμού αυτής της ασθένειας που θερίζει πλέον ανεξαρτήτως ηλικιακής ομάδας, ως επίθεση κατά της χριστιανοσύνης. θα μπορούσε αυτή η πανδημία να γίνει αφορμή για περισσότερη ταπεινότητα, πνευματικότητα, και άσκηση λατρευτικών καθηκόντων με τρόπο που να σέβεται παράλληλα τη δημόσια υγεία. ειναι μια έκτακτη κατάσταση που απαιτεί έκτακτη αντιμετώπιση.

    αν αυτού παρατηρούνται (περιορισμένα ευτυχώς) φαινόμενα άκαιρου ζηλωτισμού από ορισμένους ιερείς που υπερασπίζονται εκ των υστέρων του γεγονότος μπογκοσφαιρικές πένες που βλέπουν παντού εχθρούς, κατατρεγμούς, διώξεις και αθεισμούς.

    κανείς νουνεχής πιστός δεν αμφισβητεί την ιερατική επάρκεια και αξιοσύνη των ζηλωτών ιερέων, όμως δίνουν λαβή να αμφισβητηθεί η ικανότητα για ορθολογική σκέψη και αξιολόγηση της κατάστασης, πολλώ δε μάλλον που είχαν λάβει σαφείς εντολές και από την αστική πολιτεία από την οποία μισθοδοτούνται και από την καθ'ύλην προιστάμενη αρχή, την αρχιεπισκοπή της χώρας.

    όπως ειπώθηκε λιτά και εύστοχα, δεν κινδυνεύει η πίστη αλλά οι πιστοί. και τα μέτρα λαμβάνονται υπέρ αυτών και όχι κατά της θρησκευτικής τους ταυτότητας.




    ΑπάντησηΔιαγραφή
    Απαντήσεις
    1. "θα μπορούσε αυτή η πανδημία να γίνει αφορμή για περισσότερη ταπεινότητα, πνευματικότητα, και άσκηση λατρευτικών καθηκόντων με τρόπο που να σέβεται παράλληλα τη δημόσια υγεία. ειναι μια έκτακτη κατάσταση που απαιτεί έκτακτη αντιμετώπιση."


      Πολυ σωστη η σκεψη και ευστοχο το σχολιο γενικοτερα, αλλα αυτη η πανδημια θα γινει αφορμη

      δυστυχως για αλλα πραγματα,πολυ πιο επικινδυνα απο την πανδημια:


      "Τα κινητά – κατάσκοποι στην υπηρεσία των κρατών για την παρακολούθηση πολιτών"

      https://piraeuspress.gr/diethni/419422/forbes-ta-kinita-kataskopi-stin-ypiresia-ton-kraton-gia-tin-parakolouthisi-politon/


      "Ο ΒΕΝΙΖΕΛΟΣ ΠΡΟΤΕΙΝΕΙ ΞΕΚΑΘΑΡΑ ΤΟ MIKPO-ΤΣΙΠΑΚΙ ΤΟΥ ΜΠΙΛ ΓΚΕΙΤΣ"

      http://www.ksipnistere.com/2020/04/video-mikpo.html

      Διαγραφή
    2. (ψευδ)όνομα και πράγμα: όλα τα σφάζεις όλα τα μαχαιρώνεις, γνησίως ή μαϊμουδικώς, πάντως ορθολογιστικά! Τίποτα δεν κατάλαβες από ψυχή και "λογική" της ψυχής.

      Διαγραφή
  2. προς τον ανώνυμο:
    το σχόλιό σας δεν ειναι εποικοδομητικό. για την ταμπακιέρα (παράβαση ρητών εντολών τόσο της πολιτείας όσο και της ύπατης θρησκευτικής αρχής της χώρας) δεν λέτε κουβέντα. αντιθέτως ασχολείστε ...μαζί μου.

    προς τον ΓΜ
    δυστυχώς έχετε δίκιο. θα υπάρξουν παράγοντες, από το οργανωμένο έγκλημα στην ιταλία και αλλού, μέχρι τον δικτατορικό Ορμπάν στην Ουγγαρία, το βαθύ κράτος της Τουρκίας, τους σπεκουλαδόρους των χρηματιστηρίων και θεός ξέρει ποιοί άλλοι, που θα δουν σ αυτή την τραγική κατάσταση ευκαιρίες για πλουτισμό, εξουσία, κατάλυση ελευθεριών, προώθηση τετελεσμένων, τροφοδότηση συρράξεων και ό,τι βάζει ο νους σας.

    γι αυτό και ο ζηλωτισμός αυτών των ελαχίστων ιερέων καταθέτει άθελά του ένα ακόμη λιθαράκι στον αποπροσανατολισμό και την σύγχυση των πιστών που ειναι παράλληλα και πολίτες. σύγχυση που προέρχεται από αντικρουόμενες ή ψευδείς ειδήσεις, από ημιτελείς και βεβιασμένες επιστημονικές εκτιμήσεις, από πληροφορίες που εξυπηρετούν μικροκομματικές ισορροπίες και όχι την πραγματική ενημέρωση.

    πρέπει να διατηρήσουμε την ευθυκρισία μας τόσο όσο και την πίστη μας. ο θεός έκανε τον άνθρωπο έλλογο ον. ας συμπεριφερθεί το λοιπόν έλλογα, κι όχι άλογα ή παράλογα. άλλωστε η χριστιανική θεολογία δέχεται το ''ασθενής και οδοιπόρος''. εάν κάποιος πιστός θέλει να τελέσει τα θρησκευτικά του καθήκοντα αλλά από ανωτέρω βία αδυνατεί, (και μπορεί να τα τελέσει στην πρώτη χρονική ευκαιρία χωρις να τα παραμελήσει) τότε ξέρει ότι δεν αμάρτησε.

    ΑπάντησηΔιαγραφή
    Απαντήσεις
    1. Όταν εκφράζεις δημόσια την άποψη σου, έχω κάθε δικαίωμα δημόσια να τοποποθετηθώ επί της άποξης σου. Με εσένα προσωπικά γιατί να ασχοληθώ; Ψευδωνύμως σχολιάζεις εσύ, ανωνύμως εγώ, ούτε με ξέρεις ούτε σε ξέρω. Στα σχόλια οι απόψεις και οι θέσεις κρίνονται, όχι οι σχολιαστές.

      Διαγραφή
  3. Επί της καθέδρας του Ιωάννου του Χρυσοστόμου εκάθησαν οι Βαρθολομαίοι και οι Ιερώνυμοι...

    Τραγικοί μητροπολίτες ψελλίζουν στα κανάλια πράγματα αθεολόγητα, προσπαθώντας να φανούν "φίλοι του Καίσαρος". Ρασοφόροι θιασώτες της υποταγής, τυφλοί που επιθυμούν να καθοδηγήσουν το ποίμνιο, έχουν φτάσει στο σημείο να μπερδεύουν τους συνειδητούς πιστούς με τους θρησκόληπτους που κάνουν ό,τι πει ο δεσπότης. Δημοσιογράφοι που τους "γλεντάνε" κανονικά, προσβάλλοντας την καρδιά της Ορθοδοξίας, κι αυτοί παραπαίουν: τους λένε ότι η Ιερά Σύνοδος πρέπει να απαγορεύσει ρητά τη Θεία Κοινωνία (υπονοώντας ότι μεταδίδει ασθένειες) κι αυτοί χάνουν τα λόγια τους, αλλά για την ταμπακιέρα ..."στρίβειν δια του αρραβώνος"...

    Το πλήρωμα της εκκλησίας διχασμένο όπως την εποχή της Εικονομαχίας. Πιστοί που συνειδησιακά κατευθύνονται προς το παλαιό ημερολόγιο ή προς τη ρωσική εκκλησία. Λοιδωρούμενοι κάθε μέρα και περισσότερο από τους μη χριστιανούς για την πίστη τους. Βλέπουν τα βίντεο από τη Θράκη με τη φωνή του Μουεζίνη από τα τζαμιά, και ξέρουν ότι το κράτος απαγορεύει για τους Ορθοδόξους τα μεγάφωνα. Και - δικαίως - μια λέξη ακούγεται: "Διωγμός!"

    Ηρωϊκοί Ιερείς προσπαθούν να κρατήσουν καθημερινά την πίστη ζωντανή, κλαίγοντας για την κατάντια.

    Αυτό είναι το κατόρθωμά σας, Ιερώνυμε και μητροπολίτες!

    Προκαλείτε σχίσμα!


    ΙΩΑΝΝΗΣ

    ΑπάντησηΔιαγραφή
    Απαντήσεις
    1. Σοφά όπως πάντα τα λόγια σου Ιωάννη. Όμως αυτά που ζούμε είναι "άνωθεν" επιτρεπόμενα για να ξεκαθαρίσει η ήρα από το στάρι. Και ω του θαύματος, ξεκαθαρίζει! Και στην Εκκλησία Χριστού και στην πολιτική και στο δικαστικό σώμα και στους ένστολους. ΠΑΝΤΟΥ!
      Εκστρατεία αφύπνισης χρειάζεται τώρα από αυτούς που έχουν δει καθαρά τα πράγματα, προς τους αρκετούς ακόμα που κοιμούνται ύπνο βαθύ, ως προς το τι πραγματικά συμβαίνει στους καιρούς μας. Ποιοι και πώς μας θέλουν δούλους και ποια είναι η Δύναμη που μας έπλασε και μας θέλει πάντα ΕΛΕΥΘΕΡΟΥΣ.
      Πολλοί έχουν δει το πράγμα αντίστροφα, αλλά αυτοί ή θα δουν την αλήθεια ή θα βαδίσουν μετά των "υιών του σκότους" προς στο πεπρωμένο της "απωλείας" τους.

      Διαγραφή
    2. Αυτές τίς τραγικές ώρες γιά τήν Πατριδα μας . ΌΠΟΥ ΔΙΩΚΕΤΑΙ Η ΘΡΗΣΚΕΊΑ ΜΑΣ. Η ΟΡΘΟΔΟΞΙΑ ΕΝ ΔΙΩΓΜΩ ΣΤΗΝ ΕΛΛΑΔΑ! Καί θά τό τεκμηριώσω αυτό: Ας παραδεχτούμε έστω ότι λόγω πανδημίας οί ακολουθίες κεκλεισμένων τών θυρών. Γιατί ΑΠΑΓΟΡΕΥΤΗΚΕ Η ΘΕΙΑ ΚΟΙΝΩΝΙΑ; Καί όποιος ταπεινός ,ευσεβής ,ευσυνείδητος λεύιτης τελεί , ώς έχει καθήκον τό μυστήριο τής θείας μεταλήψεως ΕΚΤΟΣ ΝΑΩΝ ! ΚΑΙ ΧΩΡΙΣ ΚΑΝΕΝΑ ΣΥΝΩΣΤΙΜΟ ΣΥΡΕΤΑΙ ΩΣ ΚΑΚΟΥΡΓΟΣ ΣΤΑ ΕΙΣΑΓΓΕΛΙΚΑ ΓΡΑΦΕΙΑ ΚΑΙ ΤΟΥ ΑΣΚΟΥΝΤΑΙ ΠΟΙΝΙΚΕΣ ΔΙΩΞΕΙΣ; Αυτό δέν έχει καμμία σχέση μέ τόν Κορονο ιό! Είναι ΔΙΩΞΗ ΚΑΙ ΚΥΝΗΓΙ ΤΗΣ ΘΡΗΣΚΕΙΑΣ ΤΩΝ ΕΛΛΗΝΩΝ ΤΗΣ ΟΡΘΟΔΟΞΙΑΣ! Είναι τό διαχρονικό σχέδιο τής λέσχης μπίλτεμπερκ. Μέ τούς ανθρώπους της πχ υπουργούς α-παιδείας καί αγραμματοσύνης. Άφησε αναλφάβητους ουσιαστικά τούς νεοέλληνες. Καί ακατήχητους σχετικά μέ τά δόγματα τής ορθοδοξίας πού έχουν βαπτισθεί. Αφαίρεση τών θρησκευτικών από τά σχολεία. ΑΠΑΓΟΡΕΥΣΗ ΚΑΙ ΤΗΣ ΠΡΟΣΕΓΓΙΣΗΣ ΙΕΡΕΑ ΣΕ ΑΥΤΑ [ΑΠΑΓΟΡΕΥΣΗ ΕΚΚΛΗΣΙΑΣΜΟΥ ΚΑΙ ΕΞΟΜΟΛΟΓΗΣΗΣ ΤΩΝ ΜΑΘΗΤΩΝ]. Σέ αυτό είχαν τήν αγαστή συνεργασία καί βοηθεία. Τών προβατόσχημων λύκων πού δυστυχώς φορούν ράσο . "Αρχιερείς" Ιούδες τής ορθοδοξίας μέ οικουμενιστικές "αγαπολογικές" "νεοπατερικές" "θεολογίες" νεοτερικές. Συνεργάζονται καί αυτοί στό ξεθεμελίωμα καί τής ορθοδοξίας στήν Ελλάδα! Μέ αντάλλαγμα τό χρυσό καί τήν καλοπέραση .Βεβαίως καί συνεργάζονται μέ τήν εξουσία ΚΑΙ ΘΑ ΠΡΟΚΑΛΕΣΟΥΝ ΣΧΙΣΧΑ ΚΑΙ ΑΠΟΤΕΙΧΙΣΗ ΠΟΛΛΩΝ!ΔΙΩΧΝΟΥΝ ΤΟΝ ΚΟΣΜΟ ΑΠΟ ΤΗΝ ΕΚΚΛΗΣΣΙΑ. Καί πού οδηγούμαστε; Στήν επαλήθευση μιάς εφιαλτικής προφητείας [Μελαγχολικαί ενοράσεις ίσως υπάρχει ακόμη στό διαδίκτυο] τού μακαριστού πατρός Θεοκλήτου Διονυσιάτη. Όπου προέλεγε από τό 2001. Ότι οί ορθόδοξοι Ελλήνες θά μείνουν 2000000 [δύο εκατομμύρια]. Καί πάρα πολλοί ΧΑΛΑΡΑ ΜΑΛΙΣΤΑ ΘΑ ΑΣΠΑΣΤΟΥΝ ΤΟ ΙΣΛΑΜ! Ο ΚΥΡΙΟΣ ΙΗΣΟΥΣ ΧΡΙΣΤΟΣ ΝΑ ΛΥΠΗΘΕΙ ΤΟΥΤΟ ΤΟ ΕΘΝΟΣ! ΜΟΝΟ ΑΥΤΟΣ ΜΠΟΡΕΙ ΝΑ ΒΟΗΘΗΣΕΙ ! ΝΑ ΘΥΜΗΘΕΙ ΟΤΙ ΧΑΡΙΣ ΤΟ ΕΛΛΗΝΙΚΟ ΓΕΝΟΣ ΤΟΝ "ΝΕΟ ΙΣΡΑΗΛ" . Διαδόθηκε τό ευαγγελιο του και δοξαστηκε το ονομα του σέ όλη την οικουμένη ! Ας ΠΡΟΣΕΥΧΗΘΟΎΜΕ ΝΆ ΜΉ ΜΑς ΕΓΚΑΤΑΛΕΊΨΕΙ ΌΤΙ ΚΑΊ ΝΑ ΣΥΜΒΕΙ...

      Διαγραφή

Θα σας παρακαλούσα να είστε κόσμιοι στους χαρακτηρισμούς σας, επειδή είναι δυνατόν επισκέπτες του ιστολογίου να είναι και ανήλικοι.
Τα σχόλια στα blogs υπάρχουν για να συνεισφέρουν οι αναγνώστες στο διάλογο. Η ευθύνη των σχολίων (αστική και ποινική) βαρύνει τους σχολιαστές.
Τα σχόλια θα εγκρίνονται μόνο όταν είναι σχετικά με το θέμα, δεν αναφέρουν προσωπικούς, προσβλητικούς χαρακτηρισμούς, καθώς επίσης και τα σχόλια που δεν περιέχουν συνδέσμους.
Επίσης, όταν μας αποστέλλονται κείμενα (μέσω σχολίων ή ηλεκτρονικού ταχυδρομείου), παρακαλείσθε να αναγράφετε τυχούσα πηγή τους σε περίπτωση που δεν είναι δικά σας. Ευχαριστούμε για την κατανόησή σας...



Ελληνοτουρκικα

[Ελληνοτουρκικά][bleft]

ΓΕΩΠΟΛΙΤΙΚΗ

[Γεωπολιτική][grids]

διαφορα

[διάφορα][bsummary]

ΜΥΣΤΙΚΕΣ ΥΠΗΡΕΣΙΕΣ

[μυστικές υπηρεσίες][bleft]