Απoψεις

[Απόψεις][bleft]

Ελλαδα

[Ελλάδα][threecolumns]

Ευρωπη

[Ευρώπη][bsummary]

Κοσμος

[Κόσμος][grids]

Ο Βαρουφακης "τρέφει" την τουρκική προπαγάνδα


"Τροφή" για προπαγάνδα στα τουρκικά μέσα μαζικής ενημέρωσης έδωσε ο Γιάνης Βαρουφάκης, επικεφαλής του Μέρα25, σε μια συγκυρία ιδιαίτερα κρίσιμη για την ελληνική εξωτερική πολιτική στην Ανατολική Μεσόγειο.

Με αφορμή την επίσκεψη του επικεφαλής της Ανατολικής Λιβύης, στρατάρχη Χαλίφα Χαφτάρ, στην Αθήνα και τις επαφές του με τον ΥΠΕΞ Ν. Δένδια και τον πρωθυπουργό Κ. Μητσοτάκη, ο Γ. Βαρουφάκης παρομοίασε τον Λίβυο στρατάρχη με τον Ράντοβαν Κάρατζιτς, τον Βόσνιο πολιτικό που είχε καταδικαστεί για εγκλήματα πολέμου.

Το τουρκικό πρακτορείο Anadolu, λοιπόν, άδραξε την ευκαιρία εντάσσοντας τη δήλωση του Έλληνα πολιτικού στην εκστρατεία προπαγάνδας και λάσπης απέναντι στην Ελλάδα.

"Όπως στη δεκαετία του ‘90 υπερπατριώτες αγκάλιασαν τον Κάρατζιτς αποξενώνοντας τους ουμανιστές του κόσμου πλήττοντας επιπλέον την εικόνα και ισχύ της Ελλάδας, έτσι και σήμερα χαριεντιζόμενοι με τον Λίβυο πολέμαρχο πλήττετε και την εικόνα της χώρας και την γεωστρατηγική μας θέση", δήλωσε μεταξύ άλλων ο Γ. Βαρουφάκης.


Ο κ. Βαρουφάκης τάχθηκε για μια ακόμα φορά κατά της "ανίερης συμμαχίας Ελλάδας-Ισραήλ-Exxon-Total της κυβέρνησης ΣΥΡΙΖΑ".

"Στις αρχές της δεκαετίας του ‘90, όταν ο Κάρατζιτς επισκέφθηκε την Ελλάδα, ο πατέρας του Μητσοτάκη, ο Κωνσταντίνος Μητσοτάκης, ήταν επίσης πρωθυπουργός", σχολιάζει το πρακτορείο Anadolu.

Η δήλωση του Γ. Βαρουφάκη



Οι απόψεις του ιστολογίου μπορεί να μην συμπίπτουν με τα περιεχόμενα του άρθρου
Post A Comment
  • Blogger Comment using Blogger
  • Facebook Comment using Facebook
  • Disqus Comment using Disqus

1 σχόλιο :

  1. Εμμεσως πλην σαφως,ο μπαρουφακης υποστηριζει την παρανομη τουρκολιβυκη ΑΟΖ.

    Και αν αποδεχεται αυτη την συμφωνια,τοτε αποδεχεται οτι στα νησια μας δεν αντιστοιχει

    υφαλοκρηπιδα.

    Αρα αποδεχεται "συνεκμεταλλευση" και "φινλανδοποιηση" μας απο τους τουρκους.

    Και εδω τιθεται το μεγα ερωτημα:

    Αν δεχθουμε οτι ο Χαφταρ ειναι οντως εγκληματιας πολεμου, γιατι ο μπαρουφακης αισθανεται ανετα

    να παραδωσουμε εθνικη κυριαρχια στον ΧΕΙΡΟΤΕΡΟ εγκληματια πολεμου ,τον Ερντογαν;

    ΑπάντησηΔιαγραφή

Θα σας παρακαλούσα να είστε κόσμιοι στους χαρακτηρισμούς σας, επειδή είναι δυνατόν επισκέπτες του ιστολογίου να είναι και ανήλικοι.
Τα σχόλια στα blogs υπάρχουν για να συνεισφέρουν οι αναγνώστες στο διάλογο. Η ευθύνη των σχολίων (αστική και ποινική) βαρύνει τους σχολιαστές.
Τα σχόλια θα εγκρίνονται μόνο όταν είναι σχετικά με το θέμα, δεν αναφέρουν προσωπικούς, προσβλητικούς χαρακτηρισμούς, καθώς επίσης και τα σχόλια που δεν περιέχουν συνδέσμους.
Επίσης, όταν μας αποστέλλονται κείμενα (μέσω σχολίων ή ηλεκτρονικού ταχυδρομείου), παρακαλείσθε να αναγράφετε τυχούσα πηγή τους σε περίπτωση που δεν είναι δικά σας. Ευχαριστούμε για την κατανόησή σας...



Ελληνοτουρκικα

[Ελληνοτουρκικά][bleft]

ΓΕΩΠΟΛΙΤΙΚΗ

[Γεωπολιτική][grids]

διαφορα

[διάφορα][bsummary]

ΜΥΣΤΙΚΕΣ ΥΠΗΡΕΣΙΕΣ

[μυστικές υπηρεσίες][bleft]