Απoψεις

[Απόψεις][bleft]

Ελλαδα

[Ελλάδα][threecolumns]

Ευρωπη

[Ευρώπη][bsummary]

Κοσμος

[Κόσμος][grids]

Απειλές Ακάρ: Οι γείτονές μας να μαζέψουν τα μυαλά τους


Τα Κατεχόμενα εδάφη της Κύπρου, όπου και βρίσκεται, επέλεξε ο Τούρκος υπουργός Άμυνας για να εκτοξεύσει νέες απειλές εναντίον Ελλάδας και Κυπριακής Δημοκρατίας, αναφερόμενος σε δικαιώματα της Τουρκίας και λέγοντας χαρακτηριστικά «οι γείτονές μας να μαζέψουν τα μυαλά τους και να δουν τα γεγονότα αντικειμενικά».

Οταν μιλάμε εμείς για ειρήνη, κάποιοι το θεωρούν αδυναμία. Οταν χρειαστεί, παίρνουμε το δίκιο μας και δεν επιτρέπουμε τετελεσμένα», δήλωσε ο Χουλουσί Ακάρ. «Για αυτό πρέπει οι γείτονές μας να μαζέψουν τα μυαλά τους και να δουν τα γεγονότα αντικειμενικά», συμπλήρωσε, αναφερόμενος στις γεωτρήσεις που κάνει η Τουρκία ανοιχτά της Κύπρου, σύμφωνα με τουρκικά ΜΜΕ.


Στο ίδιο πάντα πλαίσιο ο Χουλουσί Ακάρ υποστήριξε ότι η Τουρκία ως εγγυήτρια δύναμη εκπληρώνει όλες τις υποχρεώσεις της στην Κύπρος. Πρέπει να καταλάβουν όλοι ότι οι τουρκικές ένοπλες δυνάμεις πρέπει να παραμείνουν στη νησί. Είναι απαραίτητη η παρουσία τους», πρόσθεσε.

«Ο αντικειμενικός μας στόχος είναι η προστασία των αδελφών μας στην Κύπρο», υποστήριξε σε άλλο σημείο της ομιλίας του, ενώ ζήτησε από την Ελλάδα και την Κύπρο να συμπεριφέρονται σε συμφωνία με το Διεθνές Δίκαιο.


Οι απόψεις του ιστολογίου μπορεί να μην συμπίπτουν με τα περιεχόμενα του άρθρου
Γράψτε τα δικά σας σχόλια
  • Blogger Σχόλια για χρήση στο Blogger
  • Facebook Σχόλια για χρήση στο Facebook

Δεν υπάρχουν σχόλια :

Θα σας παρακαλούσα να είστε κόσμιοι στους χαρακτηρισμούς σας, επειδή είναι δυνατόν επισκέπτες του ιστολογίου να είναι και ανήλικοι.
Τα σχόλια στα blogs υπάρχουν για να συνεισφέρουν οι αναγνώστες στο διάλογο. Η ευθύνη των σχολίων (αστική και ποινική) βαρύνει τους σχολιαστές.
Τα σχόλια θα εγκρίνονται μόνο όταν είναι σχετικά με το θέμα, δεν αναφέρουν προσωπικούς, προσβλητικούς χαρακτηρισμούς, καθώς επίσης και τα σχόλια που δεν περιέχουν συνδέσμους.
Επίσης, όταν μας αποστέλλονται κείμενα (μέσω σχολίων ή ηλεκτρονικού ταχυδρομείου), παρακαλείσθε να αναγράφετε τυχούσα πηγή τους σε περίπτωση που δεν είναι δικά σας. Ευχαριστούμε για την κατανόησή σας...



Ελληνοτουρκικα

[Ελληνοτουρκικά][bleft]

ΓΕΩΠΟΛΙΤΙΚΗ

[Γεωπολιτική][grids]

διαφορα

[διάφορα][bsummary]

ΜΥΣΤΙΚΕΣ ΥΠΗΡΕΣΙΕΣ

[μυστικές υπηρεσίες][bleft]