Απoψεις

[Απόψεις][bleft]

Ελλαδα

[Ελλάδα][threecolumns]

Ευρωπη

[Ευρώπη][bsummary]

Κοσμος

[Κόσμος][grids]

Μαρξισμός - Λενινισμός - Γκαντεμισμός


Οι αγωνιστές που γκρέμισαν τη γκαντεμιά
Ο ΣΥΡΙΖΑ ανανεώνει τα ιδεολογικά του όπλα και πολεμάει τον Μητσοτάκη με ξεμάτιασμα

Η άρχουσα τάξη και τα τσιράκια της προσπάθησαν να παρουσιάσουν τον ΣΥΡΙΖΑ σαν ένα ακόμα κόμμα της κεντροαριστεράς που φλερτάρει με τη σοσιαλδημοκρατία και πορεύεται μακριά από τα προστάγματα του Μαρξισμού - Λενινισμού. Για ακόμη μια φορά διαψεύστηκαν οικτρά. Τόσο ο ίδιος ο Πρόεδρος σ. Τσίπρας, όσο και οι γύρω του διανοούμενοι (σ. Παππάς, σ. Καρανίκας, σ. Ραγκούσης και κυρίως ο ακραιφνής κομμουνιστής σ. Κατρούγκαλος) διευκρίνισαν ότι το Κόμμα δεν ξεπουλάει την ιδεολογία του και παραμένει σταθερό στις πανανθρώπινες και δικαιωμένες από την Ιστορία ιδέες του Μαρξισμού - Λενινισμού.

Το απέδειξαν και κατά τις ημέρες που ακολούθησαν τον πρόσφατα σεισμό. Ανέτρεξαν στα βιβλία των Δασκάλων τους για να επιβεβαιώσουν την άποψη ότι «ο μαρξισμός ως επιστήμη, δεν έχει την παραμικρή σχέση με αυτή τη μεταφυσική» και ότι «η διδασκαλία του Μαρξ είναι παντοδύναμη, γιατί είναι σωστή. Είναι πλήρης και αρμονική, γιατί δίνει στους ανθρώπους μια ολοκληρωμένη κοσμοθεωρία, ασυμβίβαστη απέναντι σε κάθε δεισιδαιμονία».

Μετά από αυτό, αποφάσισαν να κάνουν δομική αντιπολίτευση αποκαλύπτοντας στον λαό ότι ο Μητσοτάκης πρέπει να φύγει από Πρωθυπουργός γιατί είναι γκαντέμης και εξαιτίας του ταρακουνιέται η γη.


Βαξεβάνης, Πολάκης και σία: Οι αγωνιστές που γκρέμισαν τη γκαντεμιά

Το σύνθημα για να φύγει επιτέλους ο γκαντέμης και να κάνει ξαστεριά, το έδωσε ο πολυβραβευμένος Δημοσιογράφος και Εκδότης σ. Βαξεβάνης. Αποδεικνύοντας ότι ακόμη και ένας μαχητής της «Δημοσιογραφίας Όπως Πρέπει Να Είναι», μπορεί βαθιά μέσα του να κρύβει μία αστείρευτη πηγή ευρηματικού χιούμορ, ανακοίνωσε ότι
«για να εξομολογηθώ κι εγώ, ο σεισμός με βρήκε να γράφω το editorial για το Documento. Πληκτρολογούσα τη λέξη Μητσοτάκης».
Το ωραίο αυτό κομμουνιστικό χωρατό, όπως ήταν φυσικό ενθουσίασε και άλλους φλεγματικούς χωρατατζήδες, με πρώτο και καλύτερο τον ανδρειωμένο σ. Πολάκη που έδωσε μία ακόμη σκληρή και αντρίκεια μάχη στο facebook:
«Υπομονή, ένα τσουνάμι, μια έκρηξη ηφαιστείου και μια πτώση μετεωρίτη έμεινε.... Πυρκαγιά ,χαλαζόπτωση, πλημμύρα και σεισμός έγιναν .... γρήγορα.
ΥΓ ο λοιμός και ο λιμός έπονται του κύκλου των φυσικών φαινομένων...»
Η μεγάλη αριστερή αντεπίθεση για την επιστροφή του Σοσιαλισμού και την επανακατάληψη της Ηρώδου Αττικού από τις κλούβες μόλις άρχιζε και ήταν η κατάλληλη στιγμή για να ξαναπιάσουν δουλειά οι ανάργυροι αγωνιστές του Διαδικτύου.

Ο χρήστης Konstantinos προέβλεψε πτώση F16, από αυτές που γενικότερα διασκεδάζουν τους ευαίσθητους Αριστερούς, εξ ου και τα αλησμόνητα σχετικά γέλια του σ. Τσίπρα:
«Καταλαβαίνετε την ψυχολογία του πιλότου που θα τον πάρει σε πτήση πάνω από το Καστελόριζο, έπειτα από την πρόσκληση κάποιου μαλάκα αστερά; Και το κτήνος δέχτηκε... Ένα F16 μείον αφού θα βαρέσει μπιέλα, και το πιο τραγικό..., δεν τολμώ να φανταστώ τι θα συμβεί στην ζωή του πιλότου!»
Προφανώς έχει πολύ πλάκα να αναφέρεσαι στο θάνατο ενός πιλότου και το χαρούμενο κλίμα συνεχίζεται με τις πρωτοβουλίες του συμπαθούς στιχουργού σ. Νίκου Μωραΐτη. Ξεκινάει με μία εποικοδομητική πρόταση: «Προτείνω για τέσσερα χρόνια την αλλαγή του εθνικού μας ύμνου: ‘Κι είμαστε ακόμα ζωντανοί’». Στη συνέχεια απαγορεύει σε κάποιον συνάδελφό του σχολιαστή να έχει άποψη επί του θέματος της γκαντεμιάς γιατί είναι αλκοολικός, ενώ ρίχνει και ένα ευφυές δούλεμα σε γνωστή τραγουδίστρια: «Εσύ μην ανησυχείς για σεισμούς και μετεωρολογικά φαινόμενα. Έχεις περικεφαλαία βρε! Τη φοράς και σώζεσαι!»

Αυτά που δεν γράφτηκαν στο «Κεφάλαιο»

Σε όλες τις προηγούμενες αναρτήσεις παρατηρείται έλλειψη μαρξιστικής θεωρητικής θωράκισης. Το κενό κλήθηκε να καλύψει ένας σχολιαστής του Al Tsantiri που αποφεύγει να τονίζει τις λέξεις και υπογράφει με το ανατρεπτικό ψευδώνυμο
«Ανάγωγος»: «Επτα (7) νεκροι σε ανεμοστροβιλο με το που πατησε το ποδι του στην εξουσια, ειναι κακο ποδαρικο.
Ηρθε κι ο σεισμος.
Ποσα χρονια ειχε να κουνηθει η Αθηνα;
Η λεξη βγηκε αμεσως στην επιφανεια.
Γκαντέμης.
Ο σοφος λαος διαλεξε τον Μητσοτακη και θα τον απολαυσει μεχρι τελους.
Οι Αστοι που πανηγυριζαν αγκαλια με τον ΣΚΑΙ θα ανακαλυψουν πολυ γρηγορα, οτι απλα εχουν κλεισει πρωτη θεση στον Τιτανικο.
Θα το βουλιαξει ο Κυριακος το μεγαθηριο, γιατι το οτι γεννηθηκε στα σαλονια δεν τον κανει αρχηγο.Θα τον καμαρωσουν κι ο Σκαι κι οι Μαρκουλακηδες και οι Σαββοπουλοι.
Θα δω τι γελοιογραφιες θα κανει ο Αρκας σε λιγο!!!
Οι συγκυριες διαμορφωνονται απο γεγονοτα και μυστικες ενεργειες που απελευθερωνουν οι γκαντεμηδες και αυτα δεν ειναι γραμμενα στα προγραμματα των κομματων.
Αυτο ελεγε ο ταξιτζης που με πηγαινε στο λιμανι.
Αδερφε ο λαος τον ψηφισε, αλλα ο θεος δεν τον θέλει».

ΥΓ: Είναι γνωστό σε όλους τους μαρξιστές - λενινιστές ότι η γκαντεμιά φεύγει με ένα καλό ξεμάτιασμα. Μήπως πρέπει να ανακληθεί από την εφεδρεία ο Συγκυβερνήτης σ. Πάνος Καμμένος που ξεμάτιαζε τα αεροπλάνα μας πριν απογειωθούν με αποτέλεσμα να μην πέφτει ούτε ένα;

Βαγγέλης Περρής
AthensVoice



Οι απόψεις του ιστολογίου μπορεί να μην συμπίπτουν με τα περιεχόμενα του άρθρου
Γράψτε τα δικά σας σχόλια
  • Blogger Σχόλια για χρήση στο Blogger
  • Facebook Σχόλια για χρήση στο Facebook

Δεν υπάρχουν σχόλια :

Θα σας παρακαλούσα να είστε κόσμιοι στους χαρακτηρισμούς σας, επειδή είναι δυνατόν επισκέπτες του ιστολογίου να είναι και ανήλικοι.
Τα σχόλια στα blogs υπάρχουν για να συνεισφέρουν οι αναγνώστες στο διάλογο. Η ευθύνη των σχολίων (αστική και ποινική) βαρύνει τους σχολιαστές.
Τα σχόλια θα εγκρίνονται μόνο όταν είναι σχετικά με το θέμα, δεν αναφέρουν προσωπικούς, προσβλητικούς χαρακτηρισμούς, καθώς επίσης και τα σχόλια που δεν περιέχουν συνδέσμους.
Επίσης, όταν μας αποστέλλονται κείμενα (μέσω σχολίων ή ηλεκτρονικού ταχυδρομείου), παρακαλείσθε να αναγράφετε τυχούσα πηγή τους σε περίπτωση που δεν είναι δικά σας. Ευχαριστούμε για την κατανόησή σας...



Ελληνοτουρκικα

[Ελληνοτουρκικά][bleft]

ΓΕΩΠΟΛΙΤΙΚΗ

[Γεωπολιτική][grids]

διαφορα

[διάφορα][bsummary]

ΜΥΣΤΙΚΕΣ ΥΠΗΡΕΣΙΕΣ

[μυστικές υπηρεσίες][bleft]