Απoψεις

[Απόψεις][bleft]

Ελλαδα

[Ελλάδα][threecolumns]

Ευρωπη

[Ευρώπη][bsummary]

Κοσμος

[Κόσμος][grids]

Mέρκελ στο CNN: Πρέπει να βρούμε καλύτερες απαντήσεις


Η καγκελάριος Αγκελα Μέρκελ αιτιολόγησε τα καλά αποτελέσματα των Πρασίνων στις ευρωπαϊκές εκλογές λέγοντας πως επέλεξαν θέματα που ενδιαφέρουν αυτή την στιγμή τους πολίτες.

"Ένα τέτοιο παράδειγμα είναι η κλιματική αλλαγή", είπε σε συνέντευξή της στο CNN. Για το κόμμα της αποτελεί φυσικά μια πρόκληση να βρει ακόμα καλύτερες απαντήσεις σε αυτά τα ερωτήματα και πάνω απ'όλα να πει "ότι αισθανόμαστε πως έχουμε καθήκον να επιτύχουμε τους στόχους που έχουμε θέσει".

Η κ. Μέρκελ εξέφρασε επίσης την ικανοποίησή της για την αυξημένη συμμετοχή των πολιτών στις ευρωπαϊκές εκλογές. Παράλληλα τόνισε το γεγονός ότι το κόμμα της "είναι η ισχυρότερη δύναμη και θα παίξει ένα σημαντικό ρόλο στην επιλογή των προσώπων για τα αξιώματα της Ευρωπαϊκής Ενωσης".

Υπενθυμίζεται ότι το Ευρωπαϊκό Λαϊκό Κόμμα (ΕΛΚ), στο οποίο ανήκει το Χριστιανοδημοκρατικό Κόμμα της Γερμανίας (CDU), συμμετείχε στον προεκλογικό αγώνα με κορυφαίο υποψήφιο (Spitzenkandidat) τον Μάνφρεντ Βέμπερ, ο οποίος έχει ελπίδες να γίνει ο νέος πρόεδρος της Ευρωπαϊκής Επιτροπής / Κομισιόν».




Οι απόψεις του ιστολογίου μπορεί να μην συμπίπτουν με τα περιεχόμενα του άρθρου
Γράψτε τα δικά σας σχόλια
  • Blogger Σχόλια για χρήση στο Blogger
  • Facebook Σχόλια για χρήση στο Facebook

Δεν υπάρχουν σχόλια :

Θα σας παρακαλούσα να είστε κόσμιοι στους χαρακτηρισμούς σας, επειδή είναι δυνατόν επισκέπτες του ιστολογίου να είναι και ανήλικοι.
Τα σχόλια στα blogs υπάρχουν για να συνεισφέρουν οι αναγνώστες στο διάλογο. Η ευθύνη των σχολίων (αστική και ποινική) βαρύνει τους σχολιαστές.
Τα σχόλια θα εγκρίνονται μόνο όταν είναι σχετικά με το θέμα, δεν αναφέρουν προσωπικούς, προσβλητικούς χαρακτηρισμούς, καθώς επίσης και τα σχόλια που δεν περιέχουν συνδέσμους.
Επίσης, όταν μας αποστέλλονται κείμενα (μέσω σχολίων ή ηλεκτρονικού ταχυδρομείου), παρακαλείσθε να αναγράφετε τυχούσα πηγή τους σε περίπτωση που δεν είναι δικά σας. Ευχαριστούμε για την κατανόησή σας...



Ελληνοτουρκικα

[Ελληνοτουρκικά][bleft]

ΓΕΩΠΟΛΙΤΙΚΗ

[Γεωπολιτική][grids]

διαφορα

[διάφορα][bsummary]

ΜΥΣΤΙΚΕΣ ΥΠΗΡΕΣΙΕΣ

[μυστικές υπηρεσίες][bleft]