Απoψεις

[Απόψεις][bleft]

Ελλαδα

[Ελλάδα][threecolumns]

Ευρωπη

[Ευρώπη][bsummary]

Κοσμος

[Κόσμος][grids]

Ελεύθερος με εγγύηση ο συλληφθείς του Ρουβίκωνα για την επίθεση στη Βουλή


Ελεύθερος με εγγύηση 30.000 ευρώ, τους περιοριστικούς όρους της εμφάνισης δυο φορές το μήνα στο οικείο Α.Τ. και της απαγόρευσης εξόδου από τη χώρα αφέθηκε ο 37χρονος, ιδρυτικό στέλεχος του Ρουβικώνα, που είχε συλληφθεί για το βανδαλισμό της Βουλής την Τρίτη.

Σύμφωνα με τον ΣΚΑΪ, o 37χρονος έχει απασχολήσει στο παρελθόν δεκάδες περιπτώσεις την Αστυνομία, και ήταν ο μοναδικός συλληφθείς για την επίθεση με μπογιές στη Βουλή, σύμφωνα με αστυνομικές πηγές. Είχε προσαχθεί τελευταία φορά τον Απρίλιο, για την «παρέμβαση» του Ρουβίκωνα στο υπουργείο Εξωτερικών.

Σύμφωνα με τα όσα είναι γνωστά είχε λάβει μέρος και στις δύο προηγούμενες επιχειρήσεις της αναρχικής ομάδας στην Βουλή, το 2015 και το 2017, όταν οι δράστες έφτασαν έως το περιστύλιο του κοινοβουλίου.




Οι απόψεις του ιστολογίου μπορεί να μην συμπίπτουν με τα περιεχόμενα του άρθρου
Γράψτε τα δικά σας σχόλια
  • Blogger Σχόλια για χρήση στο Blogger
  • Facebook Σχόλια για χρήση στο Facebook

Δεν υπάρχουν σχόλια :

Θα σας παρακαλούσα να είστε κόσμιοι στους χαρακτηρισμούς σας, επειδή είναι δυνατόν επισκέπτες του ιστολογίου να είναι και ανήλικοι.
Τα σχόλια στα blogs υπάρχουν για να συνεισφέρουν οι αναγνώστες στο διάλογο. Η ευθύνη των σχολίων (αστική και ποινική) βαρύνει τους σχολιαστές.
Τα σχόλια θα εγκρίνονται μόνο όταν είναι σχετικά με το θέμα, δεν αναφέρουν προσωπικούς, προσβλητικούς χαρακτηρισμούς, καθώς επίσης και τα σχόλια που δεν περιέχουν συνδέσμους.
Επίσης, όταν μας αποστέλλονται κείμενα (μέσω σχολίων ή ηλεκτρονικού ταχυδρομείου), παρακαλείσθε να αναγράφετε τυχούσα πηγή τους σε περίπτωση που δεν είναι δικά σας. Ευχαριστούμε για την κατανόησή σας...



Ελληνοτουρκικα

[Ελληνοτουρκικά][bleft]

ΓΕΩΠΟΛΙΤΙΚΗ

[Γεωπολιτική][grids]

διαφορα

[διάφορα][bsummary]

ΜΥΣΤΙΚΕΣ ΥΠΗΡΕΣΙΕΣ

[μυστικές υπηρεσίες][bleft]