Απoψεις

[Απόψεις][bleft]

Ελλαδα

[Ελλάδα][threecolumns]

Ευρωπη

[Ευρώπη][bsummary]

Κοσμος

[Κόσμος][grids]

Η δυστυχία του να είσαι πατριώτης με αριστερή κυβέρνηση



Δηλαδή, ότι ο στρατιώτης έγραψε σε ανάρτηση του εναντίον αυτών που πούλησαν την Μακεδονία, ποιος θα το εξετάσει; Το κόμμα;

Την αλληλεγγύη του προς το λαό της Νέας Ζηλανδίας εξέφρασε ο πρωθυπουργός Αλέξης Τσίπρας, και δήλωσε ότι είμαστε «Ενωμένοι απέναντι στον ακροδεξιό εξτρεμισμό και το ρατσιστικό μίσος…».

Συμφωνούμε απόλυτα πρωθυπουργέ, να είμαστε ενωμένοι στον ακροδεξιό εξτρεμισμό. Γιατί όμως να μη είμαστε ενωμένοι και εναντίον του ακροαριστερού εξτρεμισμού; Υπάρχει κάποιος λόγος που η ακροαριστερά είναι συμπαθής;

Η δυστυχία να είσαι πατριώτης με αριστερή κυβέρνηση. Η αρχική είδηση έκανε λόγο για άμεση αποβολή από την Σχολή Αλεξιπτωτιστών Ασπροπύργου του στρατιώτη Εμμανουήλ Μπούχλη, ο οποίος τραγουδούσε το "Μακεδονία Ξακουστή", την ίδια στιγμή που πραγματοποιούσε άλμα με αλεξίπτωτο από στρατιωτικό ελικόπτερο.

Μετά τον θόρυβο που δημιουργήθηκε, και ίσως εν όψει εκλογών για να μη προκληθεί περαιτέρω οργή κατά των εθνομηδενιστών, το Γενικό Επιτελείο Στρατού εξέδωσε ανακοίνωση με την οποία υποστηρίζει ότι η "απλή διοικητική εξέταση" που διενεργείται από τη Σχολή Αλεξιπτωτιστών, αφορά αποκλειστικά στη διακρίβωση της παραβίασης των κανόνων ασφαλείας ρίψεων.

Δηλαδή, ότι ο στρατιώτης έγραψε σε ανάρτηση εναντίον αυτών που πούλησαν την Μακεδονία, ποιος θα το εξετάσει; Το κόμμα;

Από τη μελέτη της Grant Thornton για την ελληνική επιχειρηματικότητα, διαπιστώνεται ότι το 60% της καθαρής κερδοφορίας που είχαν οι εταιρείες το 2017 κατευθύνθηκε σε φόρους, με αποτέλεσμα «τα κέρδη που απομένουν μετά τη φορολογία να μην είναι ικανά να χρηματοδοτήσουν νέες επενδύσεις».

Και είναι υψηλή οι φόροι για να εμφανίσει η κυβέρνηση πλασματικό πλεόνασμα, και με τον μόχθο των επιχειρηματιών να συντηρεί κομματικό στρατό στο Δημόσιο. "Είναι Αριστερό και γίνεται πράξη", πρέπει να είναι το καινούργιο σύνθημα του ΣΥΡΙΖΑ

.

Στην υπογραφή μνημονίου αμοιβαίας κατανόησης, για αμυντική συνεργασία μεταξύ Κροατίας και Αλβανίας, προχώρησαν οι υπουργοί Άμυνας των δύο χωρών. Οι δύο υπουργοί συζήτησαν τις τρέχουσες προκλήσεις ασφάλειας στη Νοτιοανατολική Ευρώπη και επιβεβαίωσαν τις παραδοσιακά καλές διμερείς σχέσεις που βασίζονται στη μακροχρόνια φιλία και συνεργασία τους.

Ουσιαστικά πρόκειται για αντι-σερβική συμμαχία, με τη Σερβία να περικυκλώνεται. Η μακροχρόνια φιλία -από πότε;- έχει ύπαρξη το μίσος κατά των Σέρβων. Για πεντακόσιες χιλιάδες νεκρούς Σέρβους από τους Ναζί Κροάτες "Ουστάσι", στον Β’ Παγκόσμιο Πόλεμο, γίνεται λόγος, με το εκατέρωθεν μίσος να συντηρείται.

Να και μια απρόσμενη απαγόρευση καπνίσματος στην Βουλγαρία. Οι βουλευτές υιοθέτησαν ομόφωνα νέες αλλαγές στον νόμο περί υγείας, οι οποίες απαγορεύουν το κάπνισμα ναργιλέ σε κλειστούς χώρους, στο χώρο εργασίας, όπως επίσης σε παιδικούς σταθμούς, σχολεία, στους σχολικούς κοιτώνες, παιδικές χαρές και χώρους όπου διοργανώνονται εκδηλώσεις για παιδιά, καθώς και σε αθλητικές εγκαταστάσεις, θερινά σινεμά και θέατρα και σε πολιτιστικές εκδηλώσεις.

Η Βουλγαρία κατέχει τη 5η θέση μεταξύ 42 χωρών σε κάπνισμα ναργιλέ από παιδιά ηλικίας 11 έως 14 ετών, ενώ κατέχει και τη δεύτερη θέση σε καπνιστές ναργιλέ ηλικίας 15 ετών.

«Βρεθήκαμε στη σωστή πλευρά της Ιστορίας», είπε ο Ντιμίτροφ στον Βούτση. Δεν είπε ολόκληρη την φράση. Έπρεπε να προσθέσει «στην Ιστορία των Σκοπίων».

Τζωρτζ Όργουελ, 1903-1950, Βρετανός συγγραφέας:
«Οι λαοί που εκλέγουν διεφθαρμένους πολιτικούς, κλέφτες, απατεώνες και προδότες δεν είναι θύματα αλλά συνένοχοι».
Καλλισθένης εν δήμω
Voria

Οι απόψεις του ιστολογίου μπορεί να μην συμπίπτουν με τα περιεχόμενα του άρθρου
Γράψτε τα δικά σας σχόλια
  • Blogger Σχόλια για χρήση στο Blogger
  • Facebook Σχόλια για χρήση στο Facebook

Δεν υπάρχουν σχόλια :

Θα σας παρακαλούσα να είστε κόσμιοι στους χαρακτηρισμούς σας, επειδή είναι δυνατόν επισκέπτες του ιστολογίου να είναι και ανήλικοι.
Τα σχόλια στα blogs υπάρχουν για να συνεισφέρουν οι αναγνώστες στο διάλογο. Η ευθύνη των σχολίων (αστική και ποινική) βαρύνει τους σχολιαστές.
Τα σχόλια θα εγκρίνονται μόνο όταν είναι σχετικά με το θέμα, δεν αναφέρουν προσωπικούς, προσβλητικούς χαρακτηρισμούς, καθώς επίσης και τα σχόλια που δεν περιέχουν συνδέσμους.
Επίσης, όταν μας αποστέλλονται κείμενα (μέσω σχολίων ή ηλεκτρονικού ταχυδρομείου), παρακαλείσθε να αναγράφετε τυχούσα πηγή τους σε περίπτωση που δεν είναι δικά σας. Ευχαριστούμε για την κατανόησή σας...



Ελληνοτουρκικα

[Ελληνοτουρκικά][bleft]

ΓΕΩΠΟΛΙΤΙΚΗ

[Γεωπολιτική][grids]

διαφορα

[διάφορα][bsummary]

ΜΥΣΤΙΚΕΣ ΥΠΗΡΕΣΙΕΣ

[μυστικές υπηρεσίες][bleft]