Απoψεις

[Απόψεις][bleft]

Ελλαδα

[Ελλάδα][threecolumns]

Ευρωπη

[Ευρώπη][bsummary]

Κοσμος

[Κόσμος][grids]

Άδοξο τέλος... ή πως ο λαός και η πολιτική εκδικούνται


Μπορεί ο Τσίπρας και η παρέα του να προσπαθούν απεγνωσμένα μέσω των γνωστών τους τακτικισμών να αντιστρέψουν το αρνητικό κλίμα εις βάρος τους, όμως πέφτουν συνεχώς στο κενό.

Ο λαός έχει πάρει πλέον τις αποφάσεις του κι ό,τι κι αν κάνουν, ό, τι κι αν δώσουν, ό, τι κι αν πουν, αναμένει την ώρα της κάλπης για να τους μαυρίσει.

Στο μεταξύ, όποτε του δίνεται η ευκαιρία τους γιουχάρει στολίζοντάς τους με διάφορα κοσμητικά που δεν περιποιούν τιμή για την πρώτη φορά αριστερά.

Μέχρι και το πουλέν του Τσίπρα, ο «πανίσχυρος» Παππάς, άκουσε τα εξ αμάξης για την προδοσία της Μακεδονίας. Ο οποίος νομίζοντας ότι βρέχει και ότι δεν τον φτύνουν έσπευσε να παραστεί σε εκδήλωση του ΣΥΡΙΖΑ στη Βόρεια Ελλάδα μπας και συμμαζέψει τα ασυμμάζευτα. Κι όταν είδε ότι ούτε μια αίθουσα 300 ατόμων δεν μπορεί να γεμίσει το κόμμα για να ακούσει τον... μέγα ινστρούχτορα, τα μάζεψε και με την ουρά στα σκέλια γύρισε στην Αθήνα. Απτόητος, ωστόσο, επέστρεψε στη Βόρεια Ελλάδα για να τα... ξανακούσει. Προφανώς δεν έλαβε το μήνυμα των πολιτών την πρώτη φορά και ήθελε να το εμπεδώσει.

Το συγκεκριμένο συμβάν, σε συνδυασμό με τα προηγούμενα κατά βουλευτών και στελεχών του ΣΥΡΙΖΑ, δείχνουν ότι η οργή του κόσμου αντί να μειώνεται αυξάνεται. Αγανάκτηση, που δεν εκδηλώνεται μόνο για το ξεπούλημα της Μακεδονίας, αλλά για όλα τα δεινά που έφερε στον τόπο ο άλλοτε απελευθερωτικός ΣΥΡΙΖΑ.

Είμαστε περίεργοι να δούμε πως θα αντιμετωπίσουν το ξέσπασμα του λαού στo πλαίσιο των παρελάσεων της 25ης Μαρτίου το οποίο όπως όλα δείχνουν αναμένεται σφοδρό. Με τα αγαπημένα τους πλέον ΜΑΤ που κάποτε ήθελαν να καταργήσουν, παρακολουθώντας το διαδίκτυο για να αποτρέψουν τις συναθροίσεις άνω των δύο ατόμων ή με την μέθοδο των προληπτικών προσαγωγών που εφαρμόζουν το τελευταίο διάστημα;


Δεν ξέρουμε αν το έχουν αντιληφθεί εκεί στο Μαξίμου, αλλά η πάλαι ποτέ λαοπρόβλητη κυβέρνηση της δήθεν αριστεράς πνέει τα λοίσθια. Και αντιγράφοντας χουντικές πρακτικές το μόνο που θα καταφέρουν είναι να μειώσουν κι άλλο τα ποσοστά τους που καταρρέουν.

Διότι για τα εκλογικά ποσοστά έγιναν και γίνονται όλα. Για αυτά ξεπούλησαν την Μακεδονία και πήραν για αντάλλαγμα μια ψεύτικη έξοδο από τα μνημόνια, κάτι που αποδεικνύεται περίτρανα από τις απανωτές εκ Βρυξελλών σφαλιάρες. Για αυτά ξευτίλισαν την αστική δημοκρατία βαυκαλιζόμενοι ότι θα φανούν ως οι επαναστάτες που τσακίζουν το σύστημα. Για αυτά βγήκαν όλα τα λούμπεν στοιχεία από τα λαγούμια τους ως πανάκεια της καθεστηκυίας τάξης.

Δεν συνειδητοποίησαν όμως οι δόλιοι ότι όπου έγιναν πραγματικές επαναστάσεις, στέφθηκαν με επιτυχία καθώς οι ηγέτες που προΐσταντο των κινημάτων τήρησαν τους κάνονες και τα εργαλεία που προσφέρει η πολιτική για να πάρουν τον λαό μαζί τους.

Κι έτσι στο τέλος επικράτησαν συντρίβοντας τα προγενέστερα καθεστώτα.

Ούτε είπαν ψέματα για να κατακτήσουν την εξουσία, ούτε παρέδωσαν εδάφη της χώρας τους, αλλά ούτε και συνεργάστηκαν με ό, τι χειρότερο επικρατούσε στο προηγούμενο status quo για να την διατηρήσουν.

Δυστυχώς αυτή είναι η ωμή αλήθεια αυταπατημένα συντρόφια.

Και σύντομα θα κληθείτε να πληρώσετε για την πλάνη σας.

Θα πιείτε το ποτήρι των ψεμάτων μέχρι τελευταίας σταγόνας.

Παραβήκατε όλους τους νόμους και τους κανόνες του δημοκρατικού πολιτεύματος και η ποινή θα είναι βαριά.

Αφήστε λοιπόν τα τερτίπια σωτηρίας προς άγραν ψήφων και απαλλάξτε την χώρα από την παρουσία σας μια ώρα αρχύτερα.

Δεν σας σώζει τίποτα πια.

Το χτίσιμο των δήθεν προοδευτικών γεφυρών γκρεμίστηκε στα εξ ων συνετέθη, η σκανδαλολογία και η λάσπη κατά των πολιτικών σας αντιπάλων γύρισε μπούμεραγκ κι αντί να τους πλήξει τους ενισχύει, και μείνατε στον άσσο ευελπιστώντας ότι με την ισχνή ελεημοσύνη, την πλαστή σεισάχθεια, τις ατέρμονες δόσεις και τους κομματικούς διορισμούς θα σταματήσει η κατρακύλα.

Μανία με αυτές τις αυταπάτες... Ακόμη και μπροστά στην συντριβή δεν μπορείτε να απαλλαγείτε από αυτές.

Σας ευχόμαστε καλά ξεμπερδέματα στην κάλπη, της οποίας το γαργαλητό δεν αφήνει τον... Ηγέτη σας να κοιμηθεί τα βράδια. Διότι μαζί τον γαργαλάει και η Νέμεσις, άρα πως να τον πάρει ο ύπνος...

Όσο για εμάς τους υπόλοιπους που θέλουμε να ορθοποδήσει και πάλι η χώρα. Είπαμε, αναγκαστικά ΝΔ, άντε και ΚΙΝΑΛ. Μπορεί να μας χωρίζουν πολλά, αλλά μας ενώνει ένα. Να φύγει... χθες η χειρότερη κυβέρνηση που γνώρισε ο τόπος!!!

Τα υπόλοιπα θα τα λύσουμε κατόπιν...

Δεν αντέχει η χώρα ένα ακόμη λάθος. Ιδιαίτερα τη στιγμή που η μειοδοσία του Τσίπρα δεν σταματάει με κίνδυνο μετά από την Μακεδονία να χάσουμε εντελώς την Κύπρο και να διχοτομηθεί το Αιγαίο ώστε τα κοράκια να ρουφήξουν ανεμπόδιστα τα κοιτάσματά μας.

Μπροστά στην σωτηρία της πατρίδας δεν υπάρχει ούτε δεξιά, ούτε αριστερά, παρά μόνο Ελλάδα!!! Ο καθένας θα κριθεί για τις αποφάσεις του.

Το φάντασμα του 15΄ πλανάται πάλι πάνω από την χώρα. Ας κάνουμε τα πάντα για να το διώξουμε!!!

Πάνος Β. Ζήσης
AntiNews



Οι απόψεις του ιστολογίου μπορεί να μην συμπίπτουν με τα περιεχόμενα του άρθρου
Γράψτε τα δικά σας σχόλια
  • Blogger Σχόλια για χρήση στο Blogger
  • Facebook Σχόλια για χρήση στο Facebook

Δεν υπάρχουν σχόλια :

Θα σας παρακαλούσα να είστε κόσμιοι στους χαρακτηρισμούς σας, επειδή είναι δυνατόν επισκέπτες του ιστολογίου να είναι και ανήλικοι.
Τα σχόλια στα blogs υπάρχουν για να συνεισφέρουν οι αναγνώστες στο διάλογο. Η ευθύνη των σχολίων (αστική και ποινική) βαρύνει τους σχολιαστές.
Τα σχόλια θα εγκρίνονται μόνο όταν είναι σχετικά με το θέμα, δεν αναφέρουν προσωπικούς, προσβλητικούς χαρακτηρισμούς, καθώς επίσης και τα σχόλια που δεν περιέχουν συνδέσμους.
Επίσης, όταν μας αποστέλλονται κείμενα (μέσω σχολίων ή ηλεκτρονικού ταχυδρομείου), παρακαλείσθε να αναγράφετε τυχούσα πηγή τους σε περίπτωση που δεν είναι δικά σας. Ευχαριστούμε για την κατανόησή σας...



Ελληνοτουρκικα

[Ελληνοτουρκικά][bleft]

ΓΕΩΠΟΛΙΤΙΚΗ

[Γεωπολιτική][grids]

διαφορα

[διάφορα][bsummary]

ΜΥΣΤΙΚΕΣ ΥΠΗΡΕΣΙΕΣ

[μυστικές υπηρεσίες][bleft]