Απoψεις

[Απόψεις][bleft]

Ελλαδα

[Ελλάδα][threecolumns]

Ευρωπη

[Ευρώπη][bsummary]

Κοσμος

[Κόσμος][grids]

Π. Καμμένος μαινόμενος κατά Ν. Κοτζιά


Tweet με βαριές εκφράσεις του υπουργού Άμυνας

Του Γιάννη Τρουπή

Εκτός ελέγχου πλέον μοιάζει να κινείται η κόντρα του Πάνου Καμμένου με τον Νίκο Κοτζιά. Ο υπουργός Άμυνας με μία οργισμένη ανάρτηση στο τουίτερ επιτίθεται με ιδιαίτερα σκληρούς χαρακτηρισμούς στον πρώην υπουργό Εξωτερικών Νίκο Κοτζιά, χωρίς όμως να τον κατονομάσει:
«Κάνουν τραγικό σφάλμα όσοι νομίζουν ότι θα αποδεχτώ τετελεσμένα για το Εθνικό θέμα. Οι ΑΝΕΛ και ο ίδιος:
ΔΕΝ ΕΚΒΙΑΖΟΜΑΣΤΕ
ΔΕΝ ΑΠΕΙΛΟΥΜΑΣΤΕ
ΔΕΝ ΕΞΑΓΟΡΑΖΟΜΑΣΤΕ ΠΟΤΕ.
Ο ολετήρας της χώρας και της κυβέρνησης ομολόγησε ΑΠΟΣΤΑΣΙΑ.
ΕΜΕΙΣ ΑΝΕΝΔΟΤΟ»
έγραψε ο κ.Καμμένος.


Είχε προηγηθεί συνέντευξη του κ. Κοτζιά στο news247, στην οποία ο πρώην υπουργός Εξωτερικών απαξίωσε τη στάση του κυβερνητικού εταίρου.

«Ο κ. Καμμένος σταμάτησε να λέει ότι θα ρίξει την κυβέρνηση, όταν κατάλαβε ότι δε θα τον ακολουθήσουν πολλοί δικοί του», είπε ο κ. Κοτζιάς, εκτιμώντας ότι «η κυβέρνηση που φτιάχτηκε το 2015, ήταν μια κυβέρνηση σωτηρίας, μας έβγαλε από τα μνημόνια». Θα μπορούσαν μετά να αλλάξουν οι ισορροπίες μέσα σε αυτήν και να μην μπει σε αυτή την κατάσταση φθοράς, που την έχει βάλει ο κ. Καμμένος». «Δε θέλει ενιαία τα Σκόπια ο κ. Καμμένος» τόνισε χαρακτηριστικά.

Η κόντρα Καμμένου - Κοτζιά ισοδυναμεί ουσιαστικά με βραδυφλεγή βόμβα στα θεμέλια της συγκυβέρνησης, η οποία απειλεί να προκαλέσει νέους τριγμούς στις σχέσεις των δύο εταίρων, οι οποίες ήδη διέρχονται μεγάλη κρίση.

Όλα αυτά λίγες τέσσερις μέρες πριν αρχίσει η καθοριστική συζήτηση στη βουλή των Σκοπίων για την συμφωνία των Πρεσπών, που θα αποτελέσει την αντίστροφη μέτρηση για την είσοδο της συμφωνίας στο ελληνικό κοινοβούλιο.

Liberal


Οι απόψεις του ιστολογίου μπορεί να μην συμπίπτουν με τα περιεχόμενα του άρθρου
Post A Comment
  • Blogger Comment using Blogger
  • Facebook Comment using Facebook
  • Disqus Comment using Disqus

1 σχόλιο :

  1. Κανέναν Ελληνα δεν απασχολούν οι ενδοοικογενειακοί καυγάδες του κομμουνιστικού τόξου.
    Οι αριστεροί προδότες χρήσιμοι ηλίθιοι δημοσιοκάφροι που νομίζουν πως μπορούν ακόμα να μας δουλεύουν ας το πάρουν απόφαση πως ΤΟ ΣΑΝΟ ΠΟΥ ΤΟΥΣ ΔΙΝΟΥΝ ΤΑ ΑΦΕΝΤΙΚΑ ΤΟΥΣ ΓΙΑ ΝΑ ΜΑΣ ΠΩΛΟΥΝ (ΕΝΑΝΤΙ ΕΥΤΕΛΟΥΣ ΑΜΟΙΒΗΣ ΓΙΑ ΤΑ ΔΕΔΟΜΕΝΑ ΤΟΥ ΜΕΓΕΘΟΥΣ ΤΗΣ ΠΡΟΔΟΣΙΑΣ ΠΟΥ ΔΙΑΠΡΑΤΤΟΥΝ) ΔΕΝ ΑΓΟΡΑΖΕΤΑΙ ΠΙΑ ΑΠΟ ΚΑΝΕΝΑΝ ΕΛΛΗΝΑ.


    "ΟΙ ΨΕΚΑΣΜΕΝΟΙ ΚΑΤΑΓΓΕΛΛΟΥΝ: ΑΝ ΔΕΝ ΒΓΑΙΝΟΥΝ ΟΙ ΨΗΦΟΙ ΓΙΑ ΤΗΝ ΣΥΜΦΩΝΙΑ ΤΩΝ ΠΡΕΣΠΩΝ Ο ΤΣΙΠΡΑΣ ΘΑ ΚΑΝΟΝΙΣΕΙ ΝΑ ΑΠΟΧΩΡΗΣΕΙ ΤΟ ΚΚΕ!

    06/01/2019

    Γράφει ο Αντίοχος

    Έχουμε επισημάνει από την εποχή των υπέρ Πατρίδος μαθητικών κινητοποιήσεων, ότι η γωνιακή μαγαζάρα με την επωνυμία «ΚΚΕ Α.Ε.», έχει πετάξει τις μάσκες κι έχει γίνει ξεφωνημένο δεκανίκι της αμερικανόδουλης συγκυβέρνησης ΣΥΡΙΖΑ-ΑΝΕΛ, με οικονομικά ανταλλάγματα, για τις πελώριες καπιταλιστικές του επιχειρήσεις!

    Ασφαλώς και γνωρίζουμε επίσης, εδώ και πολύ καιρό, το σενάριο στημένης -από τον Τσίπρα και τους Αμερικανούς φίλους του!- αποχώρησης του… τιμημένου κουκουέ από τη βουλή, κατά την ψηφοφορία για την Συμφωνία των Πρεσπών, στην περίπτωση που δεν τους βγαίνουν τα «κουκιά», για να περάσει η προδοτική Συμφωνία με απλή πλειοψηφία επί των παρόντων!

    Βέβαια, άλλη βαρύτητα έχει να το λέμε εμείς, κι άλλη να το ομολογούν τα επίσημα όργανα των ψεκασμένων συγκυβερνητών, που γνωρίζουν πρόσωπα και καταστάσεις «εκ των έσω»!

    Έγραψε εχθές, λοιπόν, το κατ’ εξοχήν διαδικτυακό όργανο του Καμμένου, οlympia.gr:

    «Πως είναι λοιπόν δυνατόν η ελληνική κυβέρνηση σε ένα τόσο σοβαρό θέμα, να προσπαθεί να μαζέψει βουλευτές δεξιά και αριστερά, και να μελετά σενάρια ακόμα και αποχώρησης του ΚΚΕ από την ψηφοφορία σε περίπτωση που δεν βγουν οι ψήφοι, ώστε να περαστεί συμφωνία με λιγότερες από 151 βουλευτές…».

    (ΥΓ): Αχ κύριε πρέσβη (ένας είναι ο πρέσβης, όπως ένα είναι το κόμμα!), τον… κακομαθαίνετε τον σύντροφο Κουτσούμπα, κι αύριο-μεθαύριο θα γυρεύει και… υπουργεία! "

    https://ethnikismos.net/2019/01/06/%ce%bf%ce%b9-%cf%88%ce%b5%ce%ba%ce%b1%cf%83%ce%bc%ce%b5%ce%bd%ce%bf%ce%b9-%ce%ba%ce%b1%cf%84%ce%b1%ce%b3%ce%b3%ce%b5%ce%bb%ce%bb%ce%bf%cf%85%ce%bd-%ce%b1%ce%bd-%ce%b4%ce%b5%ce%bd-%ce%b2%ce%b3%ce%b1-2/

    ΑπάντησηΔιαγραφή

Θα σας παρακαλούσα να είστε κόσμιοι στους χαρακτηρισμούς σας, επειδή είναι δυνατόν επισκέπτες του ιστολογίου να είναι και ανήλικοι.
Τα σχόλια στα blogs υπάρχουν για να συνεισφέρουν οι αναγνώστες στο διάλογο. Η ευθύνη των σχολίων (αστική και ποινική) βαρύνει τους σχολιαστές.
Τα σχόλια θα εγκρίνονται μόνο όταν είναι σχετικά με το θέμα, δεν αναφέρουν προσωπικούς, προσβλητικούς χαρακτηρισμούς, καθώς επίσης και τα σχόλια που δεν περιέχουν συνδέσμους.
Επίσης, όταν μας αποστέλλονται κείμενα (μέσω σχολίων ή ηλεκτρονικού ταχυδρομείου), παρακαλείσθε να αναγράφετε τυχούσα πηγή τους σε περίπτωση που δεν είναι δικά σας. Ευχαριστούμε για την κατανόησή σας...



Ελληνοτουρκικα

[Ελληνοτουρκικά][bleft]

ΓΕΩΠΟΛΙΤΙΚΗ

[Γεωπολιτική][grids]

διαφορα

[διάφορα][bsummary]

ΜΥΣΤΙΚΕΣ ΥΠΗΡΕΣΙΕΣ

[μυστικές υπηρεσίες][bleft]