Απoψεις

[Απόψεις][bleft]

Ελλαδα

[Ελλάδα][threecolumns]

Ευρωπη

[Ευρώπη][bsummary]

Κοσμος

[Κόσμος][grids]

Η κανονικότητα του Αλέξη Τσίπρα


Αποκλεισμένοι από το διεθνές χρηματοπιστωτικό σύστημα, μοναδικοί υποστηρικτές του καθεστώτος Μαδούρο στην Ευρώπη, ασύλληπτη διαφθορά, ράντζα στα νοσοκομεία, ανεργία στα ύψη, μισθός των 650 ευρώ το μήνα για όσους έχουν μόνιμη δουλειά γιατί οι υπόλοιποι φυτοζωούν με τη μερική απασχόληση, επιδόματα φτώχειας, διεθνής διασυρμός για τους παράνομους μετανάστες, εξαντλητικοί φόροι παντού και μία κάστα της χλιδής.

Αυτή είναι η κανονικότητα της Ελλάδας του Αλέξη Τσίπρα, ουραγός σε όλες τις διεθνείς λίστες και με την πλειοψηφία του ελληνικού λαού να καταδικάζει τη Συμφωνία των Πρεσπών και να ζητά εκλογές. Έναν λαό τον οποίο ο κ. Τσίπρας αγνοεί.

Αυτή η κανονικότητα θα τελειώσει γρήγορα, κ.Τσίπρα, για να έρθει η ευημερία του ελληνικού λαού, χωρίς διαμελισμό, χωρίς Βασιλιάδες και άλλα παραμύθια της φίλης σας Μαντάμ "Ο"...

Λέτα Καλαμάρα
The Day After

Οι απόψεις του ιστολογίου μπορεί να μην συμπίπτουν με τα περιεχόμενα του άρθρου
Γράψτε τα δικά σας σχόλια
  • Blogger Σχόλια για χρήση στο Blogger
  • Facebook Σχόλια για χρήση στο Facebook

Δεν υπάρχουν σχόλια :

Θα σας παρακαλούσα να είστε κόσμιοι στους χαρακτηρισμούς σας, επειδή είναι δυνατόν επισκέπτες του ιστολογίου να είναι και ανήλικοι.
Τα σχόλια στα blogs υπάρχουν για να συνεισφέρουν οι αναγνώστες στο διάλογο. Η ευθύνη των σχολίων (αστική και ποινική) βαρύνει τους σχολιαστές.
Τα σχόλια θα εγκρίνονται μόνο όταν είναι σχετικά με το θέμα, δεν αναφέρουν προσωπικούς, προσβλητικούς χαρακτηρισμούς, καθώς επίσης και τα σχόλια που δεν περιέχουν συνδέσμους.
Επίσης, όταν μας αποστέλλονται κείμενα (μέσω σχολίων ή ηλεκτρονικού ταχυδρομείου), παρακαλείσθε να αναγράφετε τυχούσα πηγή τους σε περίπτωση που δεν είναι δικά σας. Ευχαριστούμε για την κατανόησή σας...Ελληνοτουρκικα

[Ελληνοτουρκικά][bleft]

ΓΕΩΠΟΛΙΤΙΚΗ

[Γεωπολιτική][grids]

διαφορα

[διάφορα][bsummary]

ΜΥΣΤΙΚΕΣ ΥΠΗΡΕΣΙΕΣ

[μυστικές υπηρεσίες][bleft]