Απoψεις

[Απόψεις][bleft]

Ελλαδα

[Ελλάδα][threecolumns]

Ευρωπη

[Ευρώπη][bsummary]

Κοσμος

[Κόσμος][grids]

Όλοι για ψυχίατρο


Η αγανάκτηση για το Προσφυγικό και το ψευτοδίλημμα για Μητσοτάκη

Από τον Παναγιώτη Χ. Δούμα

Η γαλλική Δικαιοσύνη παρέπεμψε τη Μαρίν Λεπέν σε ψυχίατρο, επειδή δημοσίευσε εικόνες με τις βαναυσότητες του ISIS. Αυτό συνέβη λίγο μετά την ψηφοφορία στο Ευρωπαϊκό Κοινοβούλιο για την επιβολή κυρώσεων στην Ουγγαρία, επειδή επιμένει να κρατά τα σύνορά της ερμητικά κλειστά στους υποτιθέμενους πρόσφυγες.

Την ίδια στιγμή ο επίτροπος των Ηνωμένων Εθνών για τους πρόσφυγες Φιλίπο Γκράντι δήλωνε ότι «η αναφορά σε προσφυγική κρίση στην Ευρώπη είναι υπερβολική και ουσιαστικά δεν υπάρχει τέτοια κρίση». Ο ίδιος, απαντώντας στις προτάσεις Σαλβίνι για αντιμετώπιση της «ανύπαρκτης» κρίσης, ισχυρίζεται ότι «ως ανώτατος επίτροπος του ΟΗΕ δεν μπορεί να υποστηρίξει μία πρόταση όπου αφαιρείται από ανθρώπους το δικαίωμα να αιτηθούν άσυλο στην Ευρώπη».

Αυτοί λοιπόν που θεωρούν τον ουσιαστικό εποικισμό των ευρωπαϊκών κρατών «ψιλοπράγματα», ακολουθώντας μια καθαρά σοβιετική μεθοδολογία, ως οι μόνοι νουνεχείς στέλνουν τους ηγέτες που εκφράζουν την αγανάκτηση των γηγενών πληθυσμών στον ψυχίατρο και επιδίδονται σε ένα διεθνές «μπούλινγκ» εις βάρος ολόκληρων εθνών και των κρατών τους.

Την ίδια ώρα στην Ελλάδα οι εθνικά σκεπτόμενοι ηγέτες και φορείς δεν αντιμετωπίζουν τα ίδια προβλήματα. Οχι διότι δεν εκφράζουν με ανάλογο ζήλο την εθνική αγανάκτηση για τα μπουλούκια λαθρομεταναστών που εποικίζουν τα νησιά μας, αλλά επειδή ο λόγος τους επισκιάζεται από το γνωστό «γαλάζιο» ψευτοδίλημμα, ότι «προέχει να φύγει ο ΣΥΡΙΖΑ». Όποιος χαλάει τα σχέδια του Κυριάκου Μητσοτάκη είναι ένας άλλου είδους τρελός, ο οποίος σαφέστατα υπηρετεί τον Τσίπρα. Για τον ψυχίατρο λοιπόν κι αυτοί, αλλά για άλλον λόγο.


Γιατί στην Ελλάδα η πρώτη μας προτεραιότητα πρέπει να είναι να εκλεγεί πρωθυπουργός ο Κυριάκος Μητσοτάκης. Ας γίνει, λένε, αυτό και όλα θα λυθούν. Προφανέστατα ο Κυριάκος Μητσοτάκης, άμα τη εκλογή του, θα προχωρήσει στον επαναπατρισμό των λαθρομεταναστών ψευτοπροσφύγων, οι οποίοι αποτελούν τη συντριπτική πλειονότητα των αιτούντων άσυλο.

Επίσης θα ασκήσει δριμύτατο έλεγχο στις ΜΚΟ και θα τσακίσει τους διάφορους «αλληλέγγυους» που στοχοποιούν Ελληνες πολίτες και τους τρομοκρατούν, επειδή αντιδρούν στη μετατροπή τους σε μειονότητα μέσα στην ίδια τους τη χώρα. Αφήστε δε που θα κάνει τεράστιες εκπτώσεις στον πολιτικό του πολιτισμό και θα κυνηγήσει ανηλεώς τα πολιτικά πρόσωπα, αλλά και τα μέλη των οικογενειών και του κοινωνικού τους περιβάλλοντος, που έστησαν μπίζνες με τα μαύρα χρήματα τα οποία ξεμαυρίζονται μέσω της πληθώρας των ΜΚΟ.

Τέλος, πρέπει να θεωρείται δεδομένο ότι θα δημιουργήσει ένα τεράστιο κινητό τείχος κατά μήκος της υφαλοκρηπίδας μας, από φρεγάτες και ταχύπλοα του Λιμενικού, τα οποία θα καθιστούν την παραβίαση των συνόρων μας αδύνατη για δουλεμπόρους με «φουσκωτά», μη διστάζοντας και να τα βυθίσει.

Στις τεράστιες τομές του Κυριάκου ως προς την οικονομία και την επιχειρηματικότητα θα αναφερθώ μέσα από το ψυχιατρείο, αφού δικαίως θα οδηγηθώ και εγώ σε αυτό, ύστερα από τις ανωτέρω παραδοχές.

Δημοκρατία


Οι απόψεις του ιστολογίου μπορεί να μην συμπίπτουν με τα περιεχόμενα του άρθρου
Γράψτε τα δικά σας σχόλια
  • Blogger Σχόλια για χρήση στο Blogger
  • Facebook Σχόλια για χρήση στο Facebook

Δεν υπάρχουν σχόλια :

Θα σας παρακαλούσα να είστε κόσμιοι στους χαρακτηρισμούς σας, επειδή είναι δυνατόν επισκέπτες του ιστολογίου να είναι και ανήλικοι.
Τα σχόλια στα blogs υπάρχουν για να συνεισφέρουν οι αναγνώστες στο διάλογο. Η ευθύνη των σχολίων (αστική και ποινική) βαρύνει τους σχολιαστές.
Τα σχόλια θα εγκρίνονται μόνο όταν είναι σχετικά με το θέμα, δεν αναφέρουν προσωπικούς, προσβλητικούς χαρακτηρισμούς, καθώς επίσης και τα σχόλια που δεν περιέχουν συνδέσμους.
Επίσης, όταν μας αποστέλλονται κείμενα (μέσω σχολίων ή ηλεκτρονικού ταχυδρομείου), παρακαλείσθε να αναγράφετε τυχούσα πηγή τους σε περίπτωση που δεν είναι δικά σας. Ευχαριστούμε για την κατανόησή σας...



Ελληνοτουρκικα

[Ελληνοτουρκικά][bleft]

ΓΕΩΠΟΛΙΤΙΚΗ

[Γεωπολιτική][grids]

διαφορα

[διάφορα][bsummary]

ΜΥΣΤΙΚΕΣ ΥΠΗΡΕΣΙΕΣ

[μυστικές υπηρεσίες][bleft]