Απoψεις

[Απόψεις][bleft]

Ελλαδα

[Ελλάδα][threecolumns]

Ευρωπη

[Ευρώπη][bsummary]

Κοσμος

[Κόσμος][grids]

Τα γερμανικά ΜΜΕ αποθεώνουν τον Τσίπρα για τη συμφωνία


Και μόνο τα μπράβο και τα χειροκροτήματα των Γερμανών αρκούν (σε αυτή τη φρικτή για την Ελλάδα συγκυρία), για τον αυτόματο χαρακτηρισμό αυτής της πράξης.

Και οι Έλληνες βουλευτές, πριν τολμήσουν να δώσουν θετική ψήφο σε αυτό το εξάμβλωμα, ας σκεφθούν ο καθένας από αυτούς για τον εαυτό τους, το ρόλο που δέχονται να διαδραματίσουν σε αυτή την υπόθεση.

Και, βέβαια, ας λάβουν υπόψη ότι εδώ τελειώνει η πολιτική τους σταδιοδρομία, διότι δεν θα είναι πολλοί οι Έλληνες, που θα είναι διατεθειμένοι να ψηφίσουν προδότες.

Ενώ, αν τώρα παραιτηθούν, θα ζητήσουν την ψήφο του ελληνικού λαού, σχεδόν, ως ΗΡΩΕΣ. Τώρα, για το συνάδελφο καθηγητή και πρόεδρο της Δημοκρατίας κ. Παυλόπουλο, θέλω να ελπίζω ότι οι πλέον ή επαρκείς επιστημονικές του γνώσεις σε θέματα νομικά, πολιτικά, αλλά και πατριωτικά θα τον βοηθήσουν να λάβει τη ΜΟΝΗ σωστή απόφαση, εν προκειμένω, ώστε να μην περάσει στην ιστορία ως αυτό που, μέχρι στιγμής, κινδυνεύει να εκπροσωπήσει.

Μαρία Νεγρεπόντη-Δελιβάνη
πρ.Πρύτανης και Καθηγήτρια στο Πανεπiστήμιο Μακεδονίας


Οι απόψεις του ιστολογίου μπορεί να μην συμπίπτουν με τα περιεχόμενα του άρθρου


Post A Comment
  • Blogger Comment using Blogger
  • Facebook Comment using Facebook
  • Disqus Comment using Disqus

2 σχόλια :

  1. Ο Ιβανόφ εξαπέλυσε επίθεση και κατά της Ελλάδας, προβαίνοντας στην άκρως προκλητική δήλωση: «Αυτό που έκανε η Ελλάδα στους Μακεδόνες που ζουν στην Ελλάδα θέλει τώρα να το επαναλάβει με τους Μακεδόνες στη Μακεδονία».

    Άκουσε αυτές τις δηλώσεις ο Πρόεδρος; ΤΙΣ ΑΚΟΥΣΕ;;;
    Εκτός από τον Πρόεδρο μπορούν να ρίξουν τον Τσίπρα, ο Καμμένος που δεν το βλέπω, έχει εξαφανιστεί και ο Μητσοτάκης δηλ. να παραιτηθεί όλη η ΝΔ. Αυτό πρέπει να γίνει πριν από την υπογραφή στις Πρέσπες, μετά δεν έχει νόημα.

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  2. Τελευταια δήλωση Ζάεφ: «Με την συμφωνία αυτή επιβεβαιώνεται και ενισχύεται τη "μακεδονική" εθνική και πολιτιστική μας ταυτότητα, μια για πάντα» αναφέρει στην απάντησή του προς το διάγγελμα Ιβάνοφ ο Ζ.Ζάεφ.
    Για να ακυρωθεί αυτό που ο Ζάεφ θεωρεί ότι του δόθηκε από τον ΤΣΊΠΡΑ, Ο ΤΣΊΠΡΑΣ πρέπει να καταδικαστεί για ΕΣΧΑΤΗ προδοσία.Τότε και μόνον τότε ακυρώνεται η (προ)συμφωνία με την οποία πούλησε την ψυχή της Ελλάδος (το όνομα ΜΑΚΕΔΟΝΙΑ) στον Διάβολο της Παγκοσμιοποίησης, όπως έχει πουλήσει και τη δική του. Η καταδίκη του είναι πλέον μονόδρομος!

    ΑπάντησηΔιαγραφή

Θα σας παρακαλούσα να είστε κόσμιοι στους χαρακτηρισμούς σας, επειδή είναι δυνατόν επισκέπτες του ιστολογίου να είναι και ανήλικοι.
Τα σχόλια στα blogs υπάρχουν για να συνεισφέρουν οι αναγνώστες στο διάλογο. Η ευθύνη των σχολίων (αστική και ποινική) βαρύνει τους σχολιαστές.
Τα σχόλια θα εγκρίνονται μόνο όταν είναι σχετικά με το θέμα, δεν αναφέρουν προσωπικούς, προσβλητικούς χαρακτηρισμούς, καθώς επίσης και τα σχόλια που δεν περιέχουν συνδέσμους.
Επίσης, όταν μας αποστέλλονται κείμενα (μέσω σχολίων ή ηλεκτρονικού ταχυδρομείου), παρακαλείσθε να αναγράφετε τυχούσα πηγή τους σε περίπτωση που δεν είναι δικά σας. Ευχαριστούμε για την κατανόησή σας...



Ελληνοτουρκικα

[Ελληνοτουρκικά][bleft]

ΓΕΩΠΟΛΙΤΙΚΗ

[Γεωπολιτική][grids]

διαφορα

[διάφορα][bsummary]

ΜΥΣΤΙΚΕΣ ΥΠΗΡΕΣΙΕΣ

[μυστικές υπηρεσίες][bleft]