Απoψεις

[Απόψεις][bleft]

Ελλαδα

[Ελλάδα][threecolumns]

Ευρωπη

[Ευρώπη][bsummary]

Κοσμος

[Κόσμος][grids]

Περιοδεία στη Θράκη ο Ιντζέ και η κυβέρνηση «σφυρίζει» αδιάφορα


Ο τούρκος αντίπαλος του Ερντογάν φωτογραφήθηκε με οπαδούς του στο Τελωνείο Κήπων - Σε λίγο θα βρίσκεται στην Κομοτηνή όπου θα συναντηθεί με Έλληνες μουσουλμάνους και εκπροσώπους μειονοτικών επιστημονικών σωματείων

«Ιδιωτικής φύσεως επίσκεψη» στην Κομοτηνή πραγματοποιεί σήμερα ο Τούρκος υποψήφιος πρόεδρος της αξιωματικής αντιπολίτευσης (CHP) Μουχαρέμ Ιντζέ.

Ο αντίπαλος του Ερντογάν βρέθηκε πριν λίγη ώρα στο Τελωνείο Κήπων, με τελικό προορισμό του την Κομοτηνή. Σύμφωνα με το xronos.gr, ο κ. Ιντζέ στη διάρκεια του ελέγχου στο Τελωνείο συνάντησε Τούρκους οπαδούς που εκείνη την ώρα βρίσκονταν στα σύνορα και φωτογραφήθηκε μαζί τους.

Ο υποψήφιος Πρόεδρος της Τουρκίας συνοδεύεται από δημοσιογράφους της γείτονας χώρας που καλύπτουν την παρουσία του στη Θράκη, ενώ θα ταξιδέψει μέχρι την Κομοτηνή συνοδεία αστυνομικών της Ασφάλειας. Αναμένεται να βρεθεί στην Κομοτηνή σε μισή περίπου ώρα, εν μέσω προεκλογικής περιόδου στην Τουρκία.

Ο Μουχαρέμ Ιντζέ, υποψήφιος των κεμαλιστών, του κόμματος που διεκδικεί μερικές… δεκάδες ελληνικά νησιά θα μιλήσει μπροστά στο κτίριο της αυτοαποκαλούμενης "τουρκικής νεολαίας".

Νωρίτερα θα κάνει μία σύντομη στάση στο Τουρκικό Προξενείο Κομοτηνής.

Σύμφωνα με το άτυπο δημοσιευθέν πρόγραμμα ο κ. Ιντζέ θα συναντηθεί με Έλληνες μουσουλμάνους πολίτες και εκπροσώπους μειονοτικών επιστημονικών σηματείων, κι αφού προσκηνύσει στον τάφο του Αχμέτ Σαδίκ θα αναχωρήσει για το Κίρτζαλι (Νότια Βουλγαρία) μέσω του μεθοριακού σταθμού στη Νυμφαία, όπου και θα πραγματοποιήσει προεκλογική συγκέντρωση.


Χρόνος Κομοτηνής


Οι απόψεις του ιστολογίου μπορεί να μην συμπίπτουν με τα περιεχόμενα του άρθρου



Post A Comment
  • Blogger Comment using Blogger
  • Facebook Comment using Facebook
  • Disqus Comment using Disqus

1 σχόλιο :

  1. "Σύμφωνα με το xronos.gr, ο κ. Ιντζέ στη διάρκεια του ελέγχου στο Τελωνείο συνάντησε Τούρκους οπαδούς που εκείνη την ώρα βρίσκονταν στα σύνορα και φωτογραφήθηκε μαζί τους."



    Αυτοι οι "τουρκοι" οπαδοι ειναι κατοικοι της Θρακης ή απλως καποιοι "τυχαιοι" που

    "φυτευτηκαν" απο το προξενειο Κομοτηνης;


    ΓΜ

    ΑπάντησηΔιαγραφή

Θα σας παρακαλούσα να είστε κόσμιοι στους χαρακτηρισμούς σας, επειδή είναι δυνατόν επισκέπτες του ιστολογίου να είναι και ανήλικοι.
Τα σχόλια στα blogs υπάρχουν για να συνεισφέρουν οι αναγνώστες στο διάλογο. Η ευθύνη των σχολίων (αστική και ποινική) βαρύνει τους σχολιαστές.
Τα σχόλια θα εγκρίνονται μόνο όταν είναι σχετικά με το θέμα, δεν αναφέρουν προσωπικούς, προσβλητικούς χαρακτηρισμούς, καθώς επίσης και τα σχόλια που δεν περιέχουν συνδέσμους.
Επίσης, όταν μας αποστέλλονται κείμενα (μέσω σχολίων ή ηλεκτρονικού ταχυδρομείου), παρακαλείσθε να αναγράφετε τυχούσα πηγή τους σε περίπτωση που δεν είναι δικά σας. Ευχαριστούμε για την κατανόησή σας...



Ελληνοτουρκικα

[Ελληνοτουρκικά][bleft]

ΓΕΩΠΟΛΙΤΙΚΗ

[Γεωπολιτική][grids]

διαφορα

[διάφορα][bsummary]

ΜΥΣΤΙΚΕΣ ΥΠΗΡΕΣΙΕΣ

[μυστικές υπηρεσίες][bleft]