Απoψεις

[Απόψεις][bleft]

Ελλαδα

[Ελλάδα][threecolumns]

Ευρωπη

[Ευρώπη][bsummary]

Κοσμος

[Κόσμος][grids]

Ομολογίες-σοκ από «δήμιο» του Αττίλα για φόνους αμάχων!


«Εγώ “κανόνιζα” τους αιχμάλωτους γκιαούρηδες»

Μια ανατριχιαστική εξομολόγηση, που στάζει μίσος, ενός 84χρονου Τουρκοκυπρίου ο οποίος σκότωνε Ελληνοκύπριους αιχμαλώτους το 1974, κάνει τον γύρο του διαδικτύου και σοκάρει προκαλώντας αντιδράσεις ακόμη και στα Κατεχόμενα.

Ο ηλικιωμένος σήμερα σφαγέας σε τηλεοπτική συνέντευξή του στον τουρκοκυπριακό τηλεοπτικό σταθμό KKTC Kanal αμετανόητος εμφανίζεται να καυχιέται για το γεγονός ότι σκότωνε άοπλους Ελληνοκυπρίους.
«Εγώ “κανόνιζα” τους αιχμάλωτους γκιαούρηδες που έφερναν εκεί. Πρόθεσή μου ήταν να τους καθαρίσω όλους» 
είπε μεταξύ άλλων φρικιαστικών λεπτομερειών.

Ο Τουρκοκύπριος δημοσιογράφος, που του παίρνει συνέντευξη, έκπληκτος και σοκαρισμένος τον ρωτά «όταν σκότωνες άοπλους, ανυπεράσπιστους αθώους ανθρώπους, πώς το έκανες αυτό βλέποντάς τους στα μάτια;» για να απαντήσει ο 84χρονος ατάραχος δείχνοντας ότι ακόμη και σε αυτή την ηλικία δεν έχει επίγνωση των εγκλημάτων που διέπραξε:
«Και εκείνοι πολλά έκαναν. Ακόμη και αν αυτοί ήταν αθώοι, εγώ πού να έβρισκα αυτούς που τα έκαναν; Το να σκοτώνω ήταν η τέχνη μου. Όταν ήρθε ο στρατός στο χωριό μας, τους συνόδεψα ως τη “μύτη” της Καρπασίας. Ήμουν πολύ χαρούμενος».
«Καιγόμουν»

Σοκαριστική ήταν και η συνέχεια των δηλώσεων του 84χρονου καθ' έξιν δολοφόνου:
«Όταν πλησίασα, είδα πως εκεί κάθονταν πολλοί Ελληνοκύπριοι αιχμάλωτοι. Πρόθεσή μου ήταν να τους καθαρίσω όλους. Κάποιοι Τούρκοι, που το κατάλαβαν αυτό, ενημέρωσαν τον αξιωματικό τους. Τούρκος αξιωματικός μού είπε “εάν απομακρυνθείς από δίπλα μου, θα σε πυροβολήσω”. Αναγκαστικά έμεινα δίπλα του. Καιγόμουν όμως που μου ξέφυγαν».
Για την ιστορία ο 84χρονος δολοφόνος, Τουργκούτ Γεναγραλί φέρεται ότι ζει στην κατεχόμενη Αμμόχωστο, ενώ ο Τούρκος αξιωματικός που διέσωσε αιχμαλώτους στην Καρπασία από τη φονική μανία του Τουρκοκυπρίου ονομάζεται Χακό Μπορατάς.

Δημοκρατία


Οι απόψεις του ιστολογίου μπορεί να μην συμπίπτουν με τα περιεχόμενα του άρθρου



Γράψτε τα δικά σας σχόλια
  • Blogger Σχόλια για χρήση στο Blogger
  • Facebook Σχόλια για χρήση στο Facebook

Δεν υπάρχουν σχόλια :

Θα σας παρακαλούσα να είστε κόσμιοι στους χαρακτηρισμούς σας, επειδή είναι δυνατόν επισκέπτες του ιστολογίου να είναι και ανήλικοι.
Τα σχόλια στα blogs υπάρχουν για να συνεισφέρουν οι αναγνώστες στο διάλογο. Η ευθύνη των σχολίων (αστική και ποινική) βαρύνει τους σχολιαστές.
Τα σχόλια θα εγκρίνονται μόνο όταν είναι σχετικά με το θέμα, δεν αναφέρουν προσωπικούς, προσβλητικούς χαρακτηρισμούς, καθώς επίσης και τα σχόλια που δεν περιέχουν συνδέσμους.
Επίσης, όταν μας αποστέλλονται κείμενα (μέσω σχολίων ή ηλεκτρονικού ταχυδρομείου), παρακαλείσθε να αναγράφετε τυχούσα πηγή τους σε περίπτωση που δεν είναι δικά σας. Ευχαριστούμε για την κατανόησή σας...



Ελληνοτουρκικα

[Ελληνοτουρκικά][bleft]

ΓΕΩΠΟΛΙΤΙΚΗ

[Γεωπολιτική][grids]

διαφορα

[διάφορα][bsummary]

ΜΥΣΤΙΚΕΣ ΥΠΗΡΕΣΙΕΣ

[μυστικές υπηρεσίες][bleft]