Απoψεις

[Απόψεις][bleft]

Ελλαδα

[Ελλάδα][threecolumns]

Ευρωπη

[Ευρώπη][bsummary]

Κοσμος

[Κόσμος][grids]

Την επιστροφή του Αφρίν στην κυβέρνηση της Συρίας ζητά η Μόσχα!


Την επιστροφή της περιοχής του Αφρίν που καταλείφθηκε πρόσφατα από την Τουρκία στην κυριαρχία της κυβερνήσεων της Συρίας αναμένει ο Ρώσος Υπουργός Εξωτερικών Sergey Lavrov σύμφωνα με δηλώσεις που έκανε ο τελευταίος.

Όπως σημείωσε ο Ρώσος Υπουργός ο Τούρκος Πρόεδρος Recep Tayyip Erdoğan ουδέποτε δήλωσε ότι η Τουρκία επιθυμεί να καταλάβει και να κατέχει το Αφρίν και σύμφωνα με τον Sergey Lavrov η Ρωσία αναμένει την επιστροφή του Καντονιού του Αφρίν πίσω στην κυριαρχία της Δαμασκού.


Οι απόψεις του ιστολογίου μπορεί να μην συμπίπτουν με τα περιεχόμενα του άρθρουΓράψτε τα δικά σας σχόλια
  • Blogger Σχόλια για χρήση στο Blogger
  • Facebook Σχόλια για χρήση στο Facebook

Δεν υπάρχουν σχόλια :

Θα σας παρακαλούσα να είστε κόσμιοι στους χαρακτηρισμούς σας, επειδή είναι δυνατόν επισκέπτες του ιστολογίου να είναι και ανήλικοι.
Τα σχόλια στα blogs υπάρχουν για να συνεισφέρουν οι αναγνώστες στο διάλογο. Η ευθύνη των σχολίων (αστική και ποινική) βαρύνει τους σχολιαστές.
Τα σχόλια θα εγκρίνονται μόνο όταν είναι σχετικά με το θέμα, δεν αναφέρουν προσωπικούς, προσβλητικούς χαρακτηρισμούς, καθώς επίσης και τα σχόλια που δεν περιέχουν συνδέσμους.
Επίσης, όταν μας αποστέλλονται κείμενα (μέσω σχολίων ή ηλεκτρονικού ταχυδρομείου), παρακαλείσθε να αναγράφετε τυχούσα πηγή τους σε περίπτωση που δεν είναι δικά σας. Ευχαριστούμε για την κατανόησή σας...Ελληνοτουρκικα

[Ελληνοτουρκικά][bleft]

ΓΕΩΠΟΛΙΤΙΚΗ

[Γεωπολιτική][grids]

διαφορα

[διάφορα][bsummary]

ΜΥΣΤΙΚΕΣ ΥΠΗΡΕΣΙΕΣ

[μυστικές υπηρεσίες][bleft]