Απoψεις

[Απόψεις][bleft]

Ελλαδα

[Ελλάδα][threecolumns]

Ευρωπη

[Ευρώπη][bsummary]

Κοσμος

[Κόσμος][grids]

Ο Ερντογάν “κυρίαρχος” και της Αφρικής


Γέμισε κλιμάκια της ΜΙΤ η Ελλάδα…

Γράφει ο Παναγιώτης Αποστόλου

Χαιρόμαστε ιδιαίτερα, όταν επιβεβαιωνόμαστε από τα γεγονότα για όσα συνταρακτικά γράφουμε καθημερινώς και τα οποία δημοσιεύονται από την καθημερινή εφημερίδα “Ελεύθερη Ώρα”!

Διαβάζω σε άρθρο του Μιχάλη Ιγνατίου πως: “…προχθές μεταξύ της Κω και της Τουρκίας, δημιουργήθηκε ένα σοβαρότατο περιστατικό εναντίον της ελληνικής ανεξαρτησίας και κυριαρχίας και κατά μια πηγή οι Τούρκοι ήταν προκλητικότατοι και υπήρξε και ανταλλαγή πυροβολισμών…”!

Παίζει πρωτεύοντα ρόλο το κλιμάκιο της ΜΙΤ στην Κω…

Φίλες και φίλοι, πόσες και πόσες φορές δεν έχω αναφερθεί στη νήσο Κω και την σπουδαιότητα που έχει για τον Ρετζέπ – Ταγίπ Ερντογάν;

Πόσες και πόσες φορές δεν σας έχω ενημερώσει ότι στην Κω δραστηριοποιούνται Τζιχαντιστές – Χαριτζήδες και ότι είναι το κομβικό σημείο της ΜΙΤ (τουρκικές μυστικές υπηρεσίες πληροφοριών);

Τελευταία μου αναφορά για την Κω και την ποικιλόμορφη δράση των Τούρκων με ορμητήριο το νησί της Κω, έκανα στο άρθρο μου της Παρασκευής 29 Δεκεμβρίου 2017 και με τον τίτλο: “Σε ταραχή ο Ερντογάν…”!

Σήμερα, για άλλη μια φορά θα σας αποκαλύψω πως, οι συνεχείς αναφορές μας σε αυτό το εθνικό ζήτημα έχει δημιουργήσει έντονη ανησυχία στις τουρκικές υπηρεσίες και για τον λόγο αυτόν υπάρχει τις τελευταίες ώρες ιδιαίτερη κινητικότητα στο κλιμάκιο της ΜΙΤ στην Αγία Παρασκευή Αττικής και το οποίο όπως σας είχα ενημερώσει στο προηγούμενο άρθρο μου, αυτό το κλιμάκιο έχει απ΄ ευθείας σύνδεση με τον χαριτζίδικο κόμβο του κλιμακίου της ΜΙΤ στην Κω!

Το οποίο ακολούθως έχει άμεση σύνδεση με τα αντίστοιχα κλιμάκια του Βελγίου (Βρυξέλλες), της Αυστρίας, της Ολλανδίας (παράρτημα και των γκρίζων λύκων) και στη Γερμανία (Μόναχο, Όφενμπαχ και Στουτγάρδη)!

Ειδικότερα, το κλιμάκιο των Βρυξελλών υπάγεται στο χαριτζίδικο κλιμάκιο της ΜΙΤ στην Κω, από το οποίο και δόθηκαν οι οδηγίες – όπως μας ενημερώνει η αδιάψευστη πηγή μας – για την επιθετική πολιτική των υπουργείων Εξωτερικών της Γερμανίας, της Αυστρίας και του Βελγίου! Ενεργοποιώντας οι Αρχές Ασφαλείας των αεροδρομίων αυτών των χωρών, μια προκλητικότητα άνευ προηγουμένου κατά των Ελλήνων εκδρομέων τις γιορτές των Χριστουγέννων!

Φοβού τον “γκρίζο νάνο” του ΠΑΣΟΚ…

Το οξύμωρο όμως είναι πως, το κλιμάκιο της ΜΙΤ στην Κω – όπως μας καταγγέλλει η πηγή μας – συνδέεται με την γερμανική πτέρυγα του ΠΑΣΟΚ και την οποία αντιπροσωπεύει και εκπροσωπεί ο κακός “γκρίζος νάνος” Κώστας Σημίτης και οι πιστοί του “Σημιτο-φύλακες”, κάποιοι εκ των οποίων εκλέγονταν σταθερά εδώ και χρόνια στην εκλογική περιφέρεια των Δωδεκανήσων! Κοινό σημείο αναφοράς λοιπόν, η Γερμανία! Η οποία έχει σχεδόν ολοκληρωτικά αλώσει και ελέγξει τον ελληνικό τουρισμό στα Δωδεκάνησά μας, διά μέσω της εξαγοράς 4στερων - 5στερων ξενοδοχειακών μονάδων (με την Τουρκία), αλλά και διά μέσω του απόλυτου ελέγχου των αεροδρομίων των νησιών μας, αφού αυτά τα αεροδρόμια έχουν παραχωρηθεί στη δημόσια γερμανική εταιρεία Fraport AG (σ.σ. έχω αρθρογραφήσει πολλάκις γι΄ αυτό το θέμα! Αναζητήστε τα στο egerssi.gr)! Και για την οποία προδοτική παραχώρηση δεν αντέδρασε κανένας εκ των βουλευτών του Κοινοβουλίου!

Ο Ερντογάν επιζητά το διαμελισμό των Βαλκανίων…

Συνεχίζουμε το “οδοιπορικό” μας στην περιοχή των Δωδεκανήσων και ειδικότερα στη νήσο Κω, την στρατηγικής σημασίας νήσο Κω για το γεωστρατηγικό τρίγωνο Ελλάδος – Κύπρου – Αιγύπτου!

Αυτό το γεωστρατηγικό τρίγωνο προσπαθεί να πλήξει ο Χαριτζής – Τζιναντιστής Ρετζέπ – Ταγίπ Ερντογάν! Μέσω των στρατιωτικών βάσεων της Αλβανίας, με προέκταση στο Κόσσοβο – υπονομεύοντας την υπόσταση της Σερβίας – και φθάνοντας μέχρι τη νότια Βουλγαρία και την οροσειρά της Ροδόπης!

Σε συνδυασμό με τις πολιτικές εσωτερικές εκκαθαρίσεις δημοκρατών πολιτικών που εναντιώνονται στους φανατικούς Χαριτζήδες Σουνίτες Μουσουλμάνους! Και εάν δεν αντιδράσουν σύντομα, τότε ο Ερντογάν είναι σίγουρο πως θα τους περάσει λεπίδι! Προσφέροντάς τους, ως θυσιαστική προσφορά στον σατανικό θεό του Ερντογάν, αντίγραφο του οποίου ο Δήμαρχος Παλαιού Φαλήρου, τοποθέτησε σε κεντρικό σημείο του Δήμου του!

Ο Ερντογάν κυρίαρχος της Αφρικής…

Ουδείς μπορεί να αμφισβητήσει ότι, ο Ερντογάν είναι ένας χαρισματικός ηγέτης! Τέτοιον, που πασχίζει να βρει η Πατρίδα μας και δυστυχώς δεν υπάρχει!

Ο ηγέτης της Τουρκίας δεν σταματάει να γυρίζει όλον τον Πλανήτη και να υφαίνει το νήμα της σύγχρονης Τουρκίας!

Αφού λοιπόν, επισκέφτηκε χώρες του Κόλπου, άπλωσε τα πλοκάμια του και προς την Αφρική! Επισκέφτηκε το Σουδάν στη ΒΑ Αφρική, το Τσαντ στην Κεντρική Αφρική, την Τυνησία των μεσογειακών ακτών της Βόρειας Αφρικής και την Σομαλία της Ανατολικής Αφρικής!

Στην Σομαλία εγκαινίασε μια άρτια εκπαιδευτική στρατιωτική βάση, από όπου ήδη αποφοίτησαν Σομαλοί στρατιωτικοί που εκπαιδεύτηκαν από Τούρκους Αξιωματικούς!

Στην Τυνησία και το Τσαντ, συνοδευόμενος από πλήθος υπουργών και επιχειρηματιών, υπέγραψε οικονομικές συμφωνίες συσφίγγοντας τους δεσμούς φιλίας με αυτές τις χώρες!

Αλλά, το φοβερό και συνάμα επικίνδυνο είναι, η περιοδεία του Ερντογάν στο Σουδάν! Σε αυτήν την αφρικανική χώρα τον υποδέχτηκαν ως μεσσία και κατά την είσοδό του στη Βουλή αλάλαζαν φωνάζοντας “Allahu Akbar” (ο Θεός είναι ο μεγαλύτερος)!

Σε ανταπόδοση ο Ερντογάν έκανε την κίνηση με τα τέσσερα δάχτυλα και τον αντίχειρα διπλωμένο! Η οποία ονομάζεται “Rabbia” (οργή – θυμός ή Rabinia - Ραβίνος)!

Ο Σουλτάνος και τα γιουσουφάκια του…

Έτσι, τα ερωτήματά μας είναι πολλά, προς όλες τις ελληνικές κυβερνήσεις της Μεταπολιτεύσεως και των Μνημονίων!

Ο Ερντογάν αυτός είναι και αυτά κάνει!
Εσείς τόσα χρόνια, ποιοι τελικά είστε και τι έχετε κάνει;

Εκείνος περιδιαβαίνει τον Κόσμο προς όφελος της χώρας του και εσείς λουφάζετε στην ανωνυμία σας! Εκείνον τον υποδέχονται ως Μεσσία και εσάς σας φτύνουν και νομίζετε πως βρέχει!

Εσείς ζείτε στην ανυποληψία σας και ξεπουλάτε με χίλιους τρόπους την Πατρίδα κι ο Ερντογάν μεταβάλλεται σε πραγματικό Σουλτάνο, κάτω από τη μύτη σας!

Πάντως, στην Αθήνα του Κλεισθένη, θα ίσχυε για όλους εσάς –τουλάχιστον– ο εξοστρακισμός (δημοκρατική μεταρρύθμιση, στην προσπάθειά να ενισχυθεί η λαϊκή δύναμη απέναντι στην εγκαθίδρυση τυραννίδας)!
Μετά ταύτα επανέρχομαι…

* Ο Παναγιώτης Αποστόλου είναι επικεφαλής της “Ελλήνων Πολιτείας”
Επικοινωνία με τον συντάκτη egerssi@otenet.gr
www.egerssi.gr


Οι απόψεις του ιστολογίου μπορεί να μην συμπίπτουν με τα περιεχόμενα του άρθρου



Γράψτε τα δικά σας σχόλια
  • Blogger Σχόλια για χρήση στο Blogger
  • Facebook Σχόλια για χρήση στο Facebook

Δεν υπάρχουν σχόλια :

Θα σας παρακαλούσα να είστε κόσμιοι στους χαρακτηρισμούς σας, επειδή είναι δυνατόν επισκέπτες του ιστολογίου να είναι και ανήλικοι.
Τα σχόλια στα blogs υπάρχουν για να συνεισφέρουν οι αναγνώστες στο διάλογο. Η ευθύνη των σχολίων (αστική και ποινική) βαρύνει τους σχολιαστές.
Τα σχόλια θα εγκρίνονται μόνο όταν είναι σχετικά με το θέμα, δεν αναφέρουν προσωπικούς, προσβλητικούς χαρακτηρισμούς, καθώς επίσης και τα σχόλια που δεν περιέχουν συνδέσμους.
Επίσης, όταν μας αποστέλλονται κείμενα (μέσω σχολίων ή ηλεκτρονικού ταχυδρομείου), παρακαλείσθε να αναγράφετε τυχούσα πηγή τους σε περίπτωση που δεν είναι δικά σας. Ευχαριστούμε για την κατανόησή σας...



Ελληνοτουρκικα

[Ελληνοτουρκικά][bleft]

ΓΕΩΠΟΛΙΤΙΚΗ

[Γεωπολιτική][grids]

διαφορα

[διάφορα][bsummary]

ΜΥΣΤΙΚΕΣ ΥΠΗΡΕΣΙΕΣ

[μυστικές υπηρεσίες][bleft]