Απoψεις

[Απόψεις][bleft]

Ελλαδα

[Ελλάδα][threecolumns]

Ευρωπη

[Ευρώπη][bsummary]

Κοσμος

[Κόσμος][grids]

Μια ακόμη εξαπάτηση


Όπως μας πληροφόρησε αρμοδίως ο πρωθυπουργός, εκλογές μην περιμένουμε το 2019, στο τέλος της θητείας της κυβέρνησης θα στηθούν οι κάλπες όταν και θα είναι καλύτερα για τη χώρα, σύμφωνα με τις εκτιμήσεις του.

Παρά το γεγονός ότι οι εκλογές δεν προαναγγέλλονται, όπως και ο ανασχηματισμός βεβαίως, δεν είμαστε καθόλου σίγουροι ότι αυτά που είπε ο Αλέξης Τσίπρας είναι και θέσφατα.

Άλλωστε, γνωρίζουμε ότι είναι ένας από τους μεγαλύτερους ψεύτες που πέρασαν ποτέ. Το έχει πει και ο ίδιος «μπορεί να μας λένε ψεύτες, αλλά δεν λένε ότι είμαστε κλέφτες». Ως εκ τούτου και με βάση την εμπειρία στην απάτη που ζούμε εδώ και τρία χρόνια, μην είστε σίγουροι ότι η υπόσχεση για εκλογές το 2019 θα τηρηθεί κιόλας. Μάλλον το αντίθετο…

Και μην ξεχνάμε ότι στα μέσα Αυγούστου του 2015 ο ίδιος ο Τσίπρας υποσχόταν στους πολιτικούς αρχηγούς ότι δεν θα πάει σε εκλογές και λίγα 24ωρα μετά τις προκήρυξε.

Κατά τη γνώμη μας είναι προεκλογική η χρονιά που μπήκε, ό,τι κι αν λέει ο πρωθυπουργός μας. Καλύτεροtimingδεν πρόκειται να βρει, ειδικά τώρα που μοιράζει λεφτά, διορίζει χιλιάδες και βλέπει τη ΝΔ να μην μπορεί να σηκώσει κεφάλι, ακόμη και στα «δικά» της θέματα, όπως τα εθνικά, η ανάπτυξη, οι επενδύσεις κ.λπ.

Το 2018 εκτός από εκλογικό έτος θα είναι κι ένα ακόμη έτος μιζέριας. Συνηθίζουμε να λέμε καλή χρονιά αλλά κατά βάθος γνωρίζουμε ότι η ευχή μας δεν θα πραγματοποιηθεί. Θα είναι μια ακόμη χρονιά πίκρας, υπέρμετρων φόρων κι επιβαρύνσεων, πολιτικής ανευθυνότητας, ψεμάτων και εξαπατήσεων με δικά μας λεφτά. Όλο το 2018 ο Τσίπρας θα συνεχίσει την τακτική της εξαπάτησης μοιράζοντας τα λεφτά που παίρνει από τη μια τσέπη και βάζει λιγότερα στην άλλη. Κι όταν οι δημοσκοπήσεις δείξουν ότι μπορεί στην κάλπη να πετύχει ένα αξιόλογο ποσοστό και να βάλει παρακαταθήκη για τις επόμενες «αναλογικές» εκλογές, τότε θα τις προκηρύξει.

Δυστυχώς ένας ακόμη χρόνος θα περάσει και θα έλθει να προστεθεί στο σκηνικό παρακμής που βιώνει ο τόπος, όχι μόνο στα χρόνια των μνημονίων. Δυστυχώς κανείς από τους κυβερνώντες δεν ενδιαφέρεται για το αν οι πράξεις του υποθηκεύουν το μέλλον της Ελλάδας.

Το χειρότερο απ’ όλα είναι ότι και τα επόμενα χρόνια θα είναι εξαιρετικά δύσκολα. Το επόμενο εξάμηνο είναι ίσως το κρισιμότερο για τη χώρα τα τελευταία χρόνια. Τώρα θα κριθεί αν η οικονομία βγαίνει από τα μνημόνια και με ποιο κόστος. Θα κριθεί αν οι αντοχές των Ελλήνων φορολογουμένων έχουν τελειώσει κι αν μπορεί ένα διαλυμένο κράτος, διοικητικά και οργανωτικά, να σχεδιάζει την μεταμνημονιακή εποχή.

Παράλληλα, θα κριθεί και η θέση της χώρας στο διεθνές στερέωμα. Το Σκοπιανό και τα ελληνοτουρκικά έχουν ανοίξει για τα καλά και οι αποφάσεις που θα ληφθούν θα είναι εξαιρετικά σοβαρές και κρίσιμες. Από την πορεία της οικονομίας, κι αν θα έχουμε και στο μέλλον νέα μέτρα, κι από κάποιες σοβαρές κι επικίνδυνες εξελίξεις στα εθνικά, θα κριθεί η ημερομηνία των εκλογών.

Ό,τι κι αν λέει ο Τσίπρας είναι απλά ένα ψέμα. Χωρίς αυτό να σημαίνει ότι δεν θα το τραβήξει όσο πάει και θα μείνει μέχρι το τέλος στην καρέκλα. Άλλωστε, δεν έχει κανέναν ενδοιασμό να συμμαχήσει και με τον… Μιχαλολιάκο για να είναι πρωταγωνιστής.

Αυτό που θέλουμε να πούμε είναι ότι ο ελληνικός λαός οφείλει να δείξει ότι τα ψέματα δεν περνάνε πλέον εύκολα. Θα πρέπει να δείξει στους κυβερνώντες, αλλά και στον Κυριάκο που καραδοκεί, ότι δεν ανέχεται πλέον να είναι το θύμα της όλης υπόθεσης.

Θα πρέπει να καταλάβουμε όλοι πως το ραδιοφωνικό διάγγελμα του πρωθυπουργού σήμερα δεν είναι τίποτε άλλο παρά μια ακόμη εξαπάτηση, ένας ακόμη λόγος να αντιδράσουμε. Εκτός κι αν επιτρέψουμε να κάνει κουμάντο ο… αριστερός πατριωτισμός, κάτι για το οποίο δεν είμαστε σίγουροι. Ούτε καν ότι υπάρχει…

AntiNews


Οι απόψεις του ιστολογίου μπορεί να μην συμπίπτουν με τα περιεχόμενα του άρθρου



Γράψτε τα δικά σας σχόλια
  • Blogger Σχόλια για χρήση στο Blogger
  • Facebook Σχόλια για χρήση στο Facebook

Δεν υπάρχουν σχόλια :

Θα σας παρακαλούσα να είστε κόσμιοι στους χαρακτηρισμούς σας, επειδή είναι δυνατόν επισκέπτες του ιστολογίου να είναι και ανήλικοι.
Τα σχόλια στα blogs υπάρχουν για να συνεισφέρουν οι αναγνώστες στο διάλογο. Η ευθύνη των σχολίων (αστική και ποινική) βαρύνει τους σχολιαστές.
Τα σχόλια θα εγκρίνονται μόνο όταν είναι σχετικά με το θέμα, δεν αναφέρουν προσωπικούς, προσβλητικούς χαρακτηρισμούς, καθώς επίσης και τα σχόλια που δεν περιέχουν συνδέσμους.
Επίσης, όταν μας αποστέλλονται κείμενα (μέσω σχολίων ή ηλεκτρονικού ταχυδρομείου), παρακαλείσθε να αναγράφετε τυχούσα πηγή τους σε περίπτωση που δεν είναι δικά σας. Ευχαριστούμε για την κατανόησή σας...



Ελληνοτουρκικα

[Ελληνοτουρκικά][bleft]

ΓΕΩΠΟΛΙΤΙΚΗ

[Γεωπολιτική][grids]

διαφορα

[διάφορα][bsummary]

ΜΥΣΤΙΚΕΣ ΥΠΗΡΕΣΙΕΣ

[μυστικές υπηρεσίες][bleft]