Απoψεις

[Απόψεις][bleft]

Ελλαδα

[Ελλάδα][threecolumns]

Ευρωπη

[Ευρώπη][bsummary]

Κοσμος

[Κόσμος][grids]

Συριζοχανουμάκια τον φιλάνε, τον Ερντογάν στη Θράκη πάνε


Ανεπιθύμητος στην Ελλάδα ο χασάπης που θέλει τα εδάφη μας - κι αυτοί που τον φέρνουν

Η αποκρουστική επίσκεψη του Τούρκου σουλτάνου στην Ελλάδα μετά από διακαή πόθο της so-called ελληνικής κυβέρνησης είναι ένα ακόμη από τα αλλεπάλληλα «βρώμικα» στα οποία αρέσκεται τελευταία ο Τσίπρας. «Βρώμικο» (λαθρ)εμπόριο όπλων και μετά τη διεθνή κατακραυγή, από Ε.Ε. και Διεθνή Αμνηστία, kolotoumba για χρυσό μετάλλιο στους κρίκους.


Τώρα θυμήθηκαν τους ανθρωπιστικούς λόγους; Δύο χρόνια σέρνεται στο Στρασβούργο το ζήτημα, και εδώ και έναν μήνα γράφαμε σχετικά, πρώτοι εδώ στο «ΘΕΜΑ». (Δηλαδή τους πιάσανε με τη γίδα στην πλάτη και παριστάνουν τους οικολόγους!) «Βρώμικος» πόλεμος εναντίον των συζύγων των πολιτικών του αντιπάλων, που άρχισε από την πρώτη μέρα που ανέλαβε ο Κυριάκος Μητσοτάκης, με ανακοίνωση μάλιστα του ίδιου του πρωθυπουργικού γραφείου!!!

Εκτοτε, μοτίβο επαναλαμβανόμενο. Πολύ ανδρικό και πολύ ιπποτικό πρέπει να ομολογήσουμε, αλλά και ανόητα προκλητικό όταν ο καθένας θα μπορούσε να γυρίσει να του πει «κοίτα πρώτα τι γίνεται μες στο σπίτι σου» (...ακαδημαϊκά μιλώντας). Ιδίως όταν η δική του σύζυγος δηλώνει δημόσια «αν θέλετε, κάντε κριτική στον πρωθυπουργό και όχι σε εμένα» όποτε σχολιάζονται οι ενδιαφέρουσες διεθνείς επιστημονικές της αναζητήσεις. Πώς κολλάει αυτό; Δύο μέτρα και δύο σταθμά;

Και όταν τον πιο κοντινό του σύμβουλο τον έβγαλαν φωτογραφίες σε ιδιωτικό αεροπλάνο παρέα με δικηγόρο εξπέρ στις offshore να κόβουν βόλτες σε Βενεζουέλα-Καραϊβική, πώς τολμάει και μιλάει; Μήπως επειδή δεν παίρνει και τις απαντήσεις επί του προσωπικού που του χρειάζονται;

«Βρώμικος» πόλεμος και στα media όπου ενώ, από τη μία, καταγγέλλει συνέχεια τους τελευταίους των επιχειρηματιών που βάζουν με διαφάνεια χρήματα στον Τύπο, από την άλλη με δικές του πλάτες χαρίστηκαν δάνεια, έγιναν κρυφά deals και εκδόθηκαν φιλοκυβερνητικές εφημερίδες. Χρηματοδοτούμενες είτε από λαθρέμπορους Βορρά και Νότου, είτε από τον παράνομο τζόγο στον οποίο ο ΣΥΡΙΖΑ πρόσφερε κανονική συγκάλυψη. (Ας μην πούμε πιο πολλά μια που κάτι επαγγελματίες συνάδελφοι ξαναβρήκαν μια όποια δουλειά την ώρα που τόσοι θέλουν να συνθλιβεί ο κλάδος - ε, οκ, δίκιο έχετε, μια ψιλοσυντεχνία την έχουμε.)

Γουστάρει τα «βρώμικα», λοιπόν, ο Τσίπρας. Γεια σου, βρε kolotoumba, που ’σαι και μερακλής, και όχι στεγνά-ξερά μεγαλομανής και ειδεχθής. Ολα αυτά, παρά τις βαριές πληγές που ανοίγουν στον τόπο και τη δυστυχία που προκαλούν σε όλο τον λαό (προσεχώς: ΔΕΗ με λοταρία, κατοικία μονά-ζυγά, με τον λαθρομετανάστη έναν μήνα εσύ στη σκηνή και έναν αυτός στο σπίτι σου), κορυφώνονται με το ζήτημα του ερχομού Ερντογάν.

Δεν ξέρω αν δεν του φτάνουν του Τσιπραίικου τα δύο-τρία Ειδικά Δικαστήρια που έχει καβαντζώσει ήδη (αδικαιολόγητα capital controls, αμυντικές παραγγελίες ων ουκ έστιν αριθμός κ.ά.), πλην όμως αν θέλει να τσιμπήσει καμιά σοβαρή κατηγορία περί Εσχάτης Προδοσίας, ιδού Σουλτάνος λαμπρός.

Η επίσκεψη του διακηρυγμένου λάτρη της... Θράκης μας, λίγες εβδομάδες αφότου ο αντιπρόεδρός του έκανε περιοδεία στις πόλεις μας σε μια προσπάθεια να ξεσηκώσει μουσουλμανικά στοιχεία υπέρ των Τουρκαλάδων, δεν αντέχει σε καμία λογική.

Φαντάζομαι ότι δεν στερείται σημασίας το ότι ο Πρόεδρος της Δημοκρατίας Προκόπης Παυλόπουλος μέρα παρά μέρα και σε κάθε ευκαιρία κάνει αναφορά στην υποχρέωση της γειτονικής χώρας να σεβαστεί τις διεθνείς συνθήκες, της Λωζάννης κ.λπ. Αν δεν κάνω λάθος, ήταν πέντε τουλάχιστον αναφορές και μάλιστα πολύ αυστηρές που, κατά τους παροικούντες την Ιερουσαλήμ, υποδηλώνουν ότι ο κ. Παυλόπουλος, που τύποις πρέπει να υποδεχθεί ως ομόλογό του έναν δικτάτορα, προφυλάσσει και την Ελλάδα και το κύρος του αξιώματος από τις βαρύτατες επιπτώσεις που μπορεί να υπάρξουν από την επίσκεψη Ερντογάν.

Διότι στην ουσία, μ’ αυτή του την κίνηση, τι κάνει ο Τσίπρας; Ενθαρρύνει τους όποιους εξτρεμιστές μουσουλμάνους και όλο τον τουρκικό υπόκοσμο και τις πρακτοράντζες στη Θράκη μας... να ξεσαλώσουν κι άλλο! Αν δουν τον Ερντογάν από κοντά, πόσο μάλλον στις εθνικά ευαίσθητες περιοχές μας, θα αφιονιστούν!

Σου λέει, εδώ είμαστε, κάνουμε ό,τι γουστάρουμε! Ασε που δεν ξέρω και κανέναν ο οποίος θα στοιχημάτιζε ότι ο πρόεδρος σφαγέας αθώων Τούρκων θα κάνει απλή τουριστική βίζιτα! Σε περίπτωση πάντως που εκστομίσει ανοιχτά στα ελληνικά χώματα, που με τόσο αίμα ανακτήθηκαν (και η Ανατ. Θράκη δική μας είναι βέβαια), τα περί τουρκικού γένους και συνόρων καρδιάς της Τουρκίας, τότε δεν θα ξεπλένει τίποτα τα δουλοπρεπή «χανουμάκια» του Μαξίμου που τον φέρνουν στη χώρα εν γνώσει τους.

Δεν είναι μυστικό ότι στον κύκλο του Τσίπρα υπάρχουν διακεκριμένοι ανθέλληνες, διάφοροι Συριζογενίτσαροι δέκα φορές χειρότεροι από την αλησμόνητη Ρεπούση, και άλλοι τους οποίους έχουμε ξεμπροστιάσει πολλάκις για τις εθνικά αδιανόητες θέσεις τους! (Τελευταία ανακάλυψη σήμερα... ένας νέος Ειδικός Γραμματέας Ιθαγένειας, στο πρωτοσέλιδό μας, που με βάση τα όσα λέει μπορείς να τον φανταστείς να κυκλοφορεί με φέσι, φερετζέ και πασουμάκια. Δεν είν’ κακό, το ’χω δει μέχρι και στο «My style rocks».)

Κανείς δεν θέλει στην Ελλάδα τον Ερντογάν εκτός από τον Τσίπρα και τους όμοιούς του και κανένας δεν μπορεί να δει ακόμη και με την πιο τεχνοκρατική διπλωματική αντίληψη τι οφέλη μπορεί να αποκομίσει η χώρα. Αυτές τις μέρες ειδικά βομβαρδίζεται από αποκαλύψεις τέως συνεργάτη του στην Αμερικανική Δικαιοσύνη για ξέπλυμα χρήματος πανταχόθεν, για βρώμικα λεφτά που πάνε για ύποπτους έως δολοφονικούς σκοπούς! Κι εδώ οι δικοί μας δεν έχουν κανένα πρόβλημα.

Οπως δεν έχουν και καμιά... ανησυχία για καταδικασμένους λαθρέμπορους και μεσάζοντες όπλων. Σαν «χανουμάκια» τον φιλάνε, τον πασά στη Θράκη πάνε.
Ξεσηκώνεται ήδη ο Ελληνισμός ενάντια στην επίσκεψη του Ερντογάν, ο οποίος, παρεμπιπτόντως, κουβαλά μαζί του έντεκα διευθυντές εφημερίδων και καμιά εκατοστή... δημοσιογράφους, από όσους απέμειναν ελεύθεροι και ζωντανοί μετά το μακελειό του.

Λέτε να θέλει να κάνει σόου άραγε ή θα είναι... διακριτικός; Φοβόμαστε πως θα αποδειχθεί περίτρανα ότι το τσούρμο Τσίπρα έχει απολέσει κάθε φραγμό και βρίσκεται σε παροξυσμό και «χάσιμο» γενικά λόγω σκανδάλων, κατασχέσεων, Μάνδρας και λοιπών συμφορών. Με τον Σουλτάνο εδώ αρχίζει να εδραιώνεται η κατηγορία για προπαρασκευαστικές ενέργειες Εσχάτης Προδοσίας. Υπερβολικό;

Τι λέμε τώρα, εδώ απείλησαν τους Ελληνες βουλευτές και τα ΜΜΕ με αυτό ακριβώς, για τα τάχα μου απόρρητα έγγραφα των βλημάτων της Σαουδικής Αραβίας, που 24 ώρες μετά αποχαρακτήρισαν! Συγκριτικά με αυτή τη γελοιότητα, πόσο πιο βαριά κατηγορία μπορεί να επισύρει η επιχείρηση μεθοδικής άλωσης εκ των έσω με τον ανεπιθύμητο Ταγίπ στην Αθήνα και όχι μόνο;

"Πρώτο Θέμα"


Οι απόψεις του ιστολογίου μπορεί να μην συμπίπτουν με τα περιεχόμενα του άρθρου



Γράψτε τα δικά σας σχόλια
  • Blogger Σχόλια για χρήση στο Blogger
  • Facebook Σχόλια για χρήση στο Facebook

Δεν υπάρχουν σχόλια :

Θα σας παρακαλούσα να είστε κόσμιοι στους χαρακτηρισμούς σας, επειδή είναι δυνατόν επισκέπτες του ιστολογίου να είναι και ανήλικοι.
Τα σχόλια στα blogs υπάρχουν για να συνεισφέρουν οι αναγνώστες στο διάλογο. Η ευθύνη των σχολίων (αστική και ποινική) βαρύνει τους σχολιαστές.
Τα σχόλια θα εγκρίνονται μόνο όταν είναι σχετικά με το θέμα, δεν αναφέρουν προσωπικούς, προσβλητικούς χαρακτηρισμούς, καθώς επίσης και τα σχόλια που δεν περιέχουν συνδέσμους.
Επίσης, όταν μας αποστέλλονται κείμενα (μέσω σχολίων ή ηλεκτρονικού ταχυδρομείου), παρακαλείσθε να αναγράφετε τυχούσα πηγή τους σε περίπτωση που δεν είναι δικά σας. Ευχαριστούμε για την κατανόησή σας...



Ελληνοτουρκικα

[Ελληνοτουρκικά][bleft]

ΓΕΩΠΟΛΙΤΙΚΗ

[Γεωπολιτική][grids]

διαφορα

[διάφορα][bsummary]

ΜΥΣΤΙΚΕΣ ΥΠΗΡΕΣΙΕΣ

[μυστικές υπηρεσίες][bleft]