Απoψεις

[Απόψεις][bleft]

Ελλαδα

[Ελλάδα][threecolumns]

Ευρωπη

[Ευρώπη][bsummary]

Κοσμος

[Κόσμος][grids]

Fake news, fake politics, fake citizens…


Γράφει ο Κωνσταντίνος Τερζής

Η κουβέντα σχετικά με τα fake news (που εξυπηρετούν πάντα πολιτικά και οικονομικά συμφέροντα) ολοένα και αυξάνει, δίνοντας διέξοδο στους ό,ποιους εμπλεκόμενους όταν εμφανίζεται κάτι που τους εκθέτει.

Η κουβέντα για τα fake politics και τους fake politicians πότε, επιτέλους, θα ανοίξει από τα κατά τα άλλα "λαλίστατα" ΜΜΕ και τους "αντικειμενικούς" δημοσιογράφους; Ή μήπως οι "υπεύθυνοι" περί της ενημέρωσής μας δημοσιογράφοι φοβούνται το τι θα συμβεί εάν ανοίξει η απαγορευμένη κουβέντα για τα fake media;

Ερώτηση κάνω, απάντηση δεν περιμένω, γιατί εδώ είναι Ελλάδα, ένας χώρος που ο κάθε επώνυμος, θεσμικός παράγοντας και κάθε πολιτικός μπορεί να κάνει οτιδήποτε και να παραμένει ατιμώρητος.
Κι αυτό επειδή η πολιτική "συντεχνία" έχει φροντίσει να απαλλάξει πλήρως και προκαταβολικά από κάθε ευθύνη...
Όλους εκείνους που με σύστημα (ή και με σχέδιο;) κατέστρεψαν ή καταστρέφουν νομότυπα τη χώρα.
Όλους εκείνους που παραβιάζουν με κάθε τρόπο και σε κάθε ευκαιρία το σύνολο σχεδόν του Συντάγματος.
Όλους εκείνους που επιτίθενται λυσσαλέα στους ιστορικούς πυλώνες της χώρας με άμεσο στόχο να αποδομήσουν οτιδήποτε μπορεί να την επαναφέρει...

Εις βάρος των ανθρωπίνων και πολιτικών δικαιωμάτων των πολιτών...

Εις βάρος της αξιοπρέπειας και των εθνικών συμφερόντων και υπέρ των προσωπικών τους επιδιώξεων έχουν μετατρέψει την Ελλάδα σε δουλοπαροικία (εις το διηνεκές), χώρο πολιτικών, οικονομικών και κοινωνικών πειραματισμών της Νέας Τάξης Πραγμάτων, αλλά και σε ανοιχτή φυλακή και διαλογητήριο φτηνών εργατών - σκλάβων.

Οι λέξεις χώρα, κράτος, πολίτης και άνθρωπος έχουν μεταβληθεί άρδην και υπό το καθεστώς της πολιτικής ορθότητας παίρνουν νέο νόημα στην Ελλάδα των δήθεν κυβερνώντων και των απαξιωτών κάθε αυτονόητου, στην Ελλάδα των κυβερνο-μπαχαλάκηδων και των αριστερών εθνομηδενιστών με τις βαθιές δεξιές τσέπες...

Κοιτώ τους 300 εν Βουλή εφιάλτες...
Κοιτώ και τους εκατοντάδες ή χιλιάδες πρόθυμους νέους μασκαρεμένους "εθνοσωτήρες" και "διασώστες".
Όλοι τους ζούνε ή θέλουν να ζήσουν το όνειρό τους...
Όλοι τους απολαμβάνουν ή θέλουν να απολαύσουν τις χαρές της εξουσίας...
Όλοι τους ζούνε ή θέλουν να ζήσουν το μύθο τους...
Όλοι τους χωρίς προτάσεις, ή χωρίς ολοκληρωμένες θέσεις...
Όλοι τους πρόθυμοι "να παίξουν το παιχνίδι" για να ικανοποιήσουν το εγώ τους ή την τσέπη τους...
Όλοι τους έχουν κάτι να πουλήσουν...
Άλλος πουλάει πατρίδα…
Άλλος πουλάει Χριστό…
Άλλος πουλάει τρόμο...

Και όλοι μαζί, συνεργάζονται ακόμη και με τον διάβολο για να επιτύχουν τον σκοπό τους, για να γίνουν εραστές μιας λαθραίας εξουσίας.
Μιας εξουσίας που δεν έχει κανένα σχέδιο διάσωσης…
Μιας εξουσίας που υπηρετεί και εκτελεί σχέδια καταστροφής…
Μιας αρρωστημένης αδίστακτης εξουσίας που αναζητά πιστούς εκτελεστές – δημίους μιας χώρας κι ενός λαού…
Και όλοι ετούτοι συνωστιζόμενοι στις βιτρίνες της ψευδοπολιτικής και στα παζάρια των εθνών, απευθυνόμενοι στο "πόπολο" σε σύνθημα συμφωνούν: "Αν δεν μας επιλέξετε θα καταστραφείτε"...

Καημένη Ελλάδα.
Έγινες ένα τεράστιο παζάρι ανθρώπων και ψυχών.
Ένας χώρος που η λογική έπαψε να υπάρχει.
Μια, κάποτε, χώρα, τώρα ζούγκλα ανθρώπων και, που τα χειρότερα ακόμη δεν ήρθαν... αλλά έρχονται ταχύτατα, επειδή σε αυτή τη χώρα κατοικούν fake citizens (πολίτες), που μετατρέπονται σε δούλους επειδή φοβούνται να αντιμετωπίσουν (και να τιμωρήσουν παραδειγματικά) τα σκιάχτρα που τους κυβερνούν ή θέλουν να τους κυβερνήσουν...

Είναι καιρός τώρα που έχω πάψει να αναρωτιέμαι τι πρέπει να γίνει, και ρωτάω τον ίδιο μου τον εαυτό τι πρέπει να κάνω πρώτος εγώ για να γίνει τελικά αυτό που πρέπει, αυτό που κραυγάζει εκείνη η φωνή «απ’ τα κόκκαλα βγαλμένη των Ελλήνων τα ιερά»...


Οι απόψεις του ιστολογίου μπορεί να μην συμπίπτουν με τα περιεχόμενα του άρθρου



Post A Comment
  • Blogger Comment using Blogger
  • Facebook Comment using Facebook
  • Disqus Comment using Disqus

6 σχόλια :

  1. Σέβας Κωνσταντίνε. Έγραψες και έδειξες για μια ακόμη φορά

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  2. Εξαιρετικό!!! Συγχαρητήρια!!!!
    Π. Χ. Αλτίνης

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  3. Κωνσταντίνε, είμαστε κι άλλοι με τις ίδιες απόψεις / διαπιστώσεις αλλά και το ίδιο ερώτημα, τι μπορεί να κάνει ο καθένας μας μόνος του, εμπράκτως και επί της ουσίας, προκειμένου να καθαρίσει η πολιτική κοπρειά από την προδομένη Ελλάδα μας.

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  4. Κατερίνα Χατζηθεοδώρου9 Νοεμβρίου 2017 στις 5:32 μ.μ.

    Κύριε Τερζή, θίγεις πάρα πολύ εύστοχα ένα καίριο θέμα, αυτό της προσωπικής μας ευθύνης σε ό,τι συμβαίνει στην πατρίδα μας. Και με μετριοπάθεια, για να μην χρησιμοποιήσω μια άλλη λέξη κατάλληλη μόνον για Αγίους, στρέφεις το ερώτημα προς τον εαυτό σου και μόνον.

    Λοιπόν, ας το διευρύνω εγώ. Στις οριακές εποχές για την επιβίωσή μας που διερχόμεθα, ας αναλάβει ο καθένας την ευθύνη του. Και ας ψάξει βαθιά κι ας βρει τι σημαίνει αυτό στην πράξη.

    Γιατί η ευθύνη στην ανάλογη πράξη υλοποιείται. Και είναι η ευθύνη μας μπροστά στους τεράστιους κινδύνους της πατρίδας μας, η ευθύνη μας στο ξεπούλημα της, η ευθύνη μας μπροστά στην κάλπη, η ευθύνη μας στο ηθικό και πολιτιστικο-θρησκευτικό-ηθικό-μεταναστευτικό "ξεπούλημα" των παιδιών μας, η ευθύνη μας για το κουρέλιασμα του Συντάγματος και την ατιμωρησία των πάντων... Αναρωτηθήκαμε ποτέ γι αυτήν την προσωπική μας ΕΥΘΥΝΗ, όπως ο κ.Κωνσταντίνος Τερζής;

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  5. Τα λογια ειναι φτωχεια .
    Ο καθενας ας ξεκινησει γενικη πολιτικη ανυπακοη στα δοσιλογα ελληνοφωνα κ(Υ)νοβουλευτικα καθαρματα , με αρνηση πληρωμων προς το ανθελληνικο εχθρικο κωλοχανειο-κρατος τους .
    Κανεις να μην παει στις κατοχικες καλπες , διοτι οποιον και να ψηφισουν την ΙΔΙΑ ακριβως " πολιτικη " θα ακολουθησουν και οι 300+1 Εθνοπροδοτες .
    Η Πατριδα μας για να σταθει στα ποδια της και παλι , πρεπει να ξεκινησει απο το σημειο μηδεν .
    Ειναι τοσο σαπιο το καθεστως που μονο με πεταγμα στην πυρα θα καθαρισει ο αερας .
    Ολα τα αλλα ειναι λογια για σκατοκεφαλους κ(Υ)νοβουλευτοραγιαδες .
    Καλο αγωνα λοιπον και καλη λευτερια ας ευχομαστε αναμεταξυ μας .

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  6. Προς τον κ. Τερζή σχετικά με την ανάρτηση για την ΜΥΚ και την έφοδο ομάδας βατραχανθρώπων σε γιάφκα Αλβανών ναρκοεμπόρων, επειδή εκεί σφραγίσατε την δυνατότητα σχολίων, σας γράφω εδώ. Το περιστατικό είναι πέρα για πέρα αληθινό, μου το μετέφερε πριν χρόνια άτομο εμπλεκόμενο στην εν λόγω επιχείρηση με ταύτιση δεδομένων και πληροφοριών που εκθέσατε. Αν κάποιοι θέλουν να το παίζουν εξυπνάκηδες ή να επιδιώκουν την απαξίωση του πάλαι ποτέ ανδρείου φρονήματος των ειδικών μας δυνάμεων αμφισβητώντας την συγκεκριμένη επιχείρηση ορθώς πράξατε και τους μπλοκάρατε!

    ΑπάντησηΔιαγραφή

Θα σας παρακαλούσα να είστε κόσμιοι στους χαρακτηρισμούς σας, επειδή είναι δυνατόν επισκέπτες του ιστολογίου να είναι και ανήλικοι.
Τα σχόλια στα blogs υπάρχουν για να συνεισφέρουν οι αναγνώστες στο διάλογο. Η ευθύνη των σχολίων (αστική και ποινική) βαρύνει τους σχολιαστές.
Τα σχόλια θα εγκρίνονται μόνο όταν είναι σχετικά με το θέμα, δεν αναφέρουν προσωπικούς, προσβλητικούς χαρακτηρισμούς, καθώς επίσης και τα σχόλια που δεν περιέχουν συνδέσμους.
Επίσης, όταν μας αποστέλλονται κείμενα (μέσω σχολίων ή ηλεκτρονικού ταχυδρομείου), παρακαλείσθε να αναγράφετε τυχούσα πηγή τους σε περίπτωση που δεν είναι δικά σας. Ευχαριστούμε για την κατανόησή σας...



Ελληνοτουρκικα

[Ελληνοτουρκικά][bleft]

ΓΕΩΠΟΛΙΤΙΚΗ

[Γεωπολιτική][grids]

διαφορα

[διάφορα][bsummary]

ΜΥΣΤΙΚΕΣ ΥΠΗΡΕΣΙΕΣ

[μυστικές υπηρεσίες][bleft]