Απoψεις

[Απόψεις][bleft]

Ελλαδα

[Ελλάδα][threecolumns]

Ευρωπη

[Ευρώπη][bsummary]

Κοσμος

[Κόσμος][grids]

Υπερβολικά ανεκτική για την πλειοψηφία των Γερμανών η στάση Μέρκελ απέναντι στον Ερντογάν


Η πλειοψηφία των Γερμανών δεν επιθυμεί πλέον να ταξιδέψει στην Τουρκία για τουρισμό, ενώ φαίνεται να τάσσεται και υπέρ της καταγγελίας - από την πλευρά της Γερμανίας - της συμφωνίας της Ευρωπαϊκής Ένωσης με την 'Αγκυρα για το προσφυγικό. Συντριπτικό είναι και το ποσοστό εκείνων που θεωρούν υπερβολικά ανεκτική την πολιτική της 'Αγγελα Μέρκελ απέναντι στον Ταγίπ Ερντογάν.

Σύμφωνα με τα ευρήματα δημοσκόπησης που πραγματοποίησε το Ινστιτούτο Emnid για λογαριασμό της εφημερίδας «Bild am Sonntag», το 53% των ερωτηθέντων δεν θέλει να κάνει διακοπές στην Τουρκία, η οποία αποτελούσε μέχρι πρότινος ιδιαίτερα δημοφιλή προορισμό. Είναι ενδεικτικό ότι το 2016 ταξίδεψαν στην Τουρκία τέσσερα εκατομμύρια Γερμανοί, κατατάσσοντας την χώρα τρίτη στις προτιμήσεις τους. Την ίδια ώρα το 44% δηλώνει ότι παρά την ένταση στις διμερείς σχέσεις θα μπορούσε να φανταστεί μια επίσκεψη στην Τουρκία.

Σε ό,τι αφορά την συνεργασία της Τουρκίας με την Ευρωπαϊκή Ένωση στο θέμα των προσφύγων, το 54% δηλώνει ότι θα προτιμούσε την καταγγελία της σχετικής συμφωνίας, ενώ το 81% εκτιμά ότι η γερμανική κυβέρνηση έχει δείξει μεγάλη ανοχή στον Πρόεδρο Ερντογάν.


Οι απόψεις του ιστολογίου μπορεί να μην συμπίπτουν με τα περιεχόμενα του άρθρου



Γράψτε τα δικά σας σχόλια
  • Blogger Σχόλια για χρήση στο Blogger
  • Facebook Σχόλια για χρήση στο Facebook

Δεν υπάρχουν σχόλια :

Θα σας παρακαλούσα να είστε κόσμιοι στους χαρακτηρισμούς σας, επειδή είναι δυνατόν επισκέπτες του ιστολογίου να είναι και ανήλικοι.
Τα σχόλια στα blogs υπάρχουν για να συνεισφέρουν οι αναγνώστες στο διάλογο. Η ευθύνη των σχολίων (αστική και ποινική) βαρύνει τους σχολιαστές.
Τα σχόλια θα εγκρίνονται μόνο όταν είναι σχετικά με το θέμα, δεν αναφέρουν προσωπικούς, προσβλητικούς χαρακτηρισμούς, καθώς επίσης και τα σχόλια που δεν περιέχουν συνδέσμους.
Επίσης, όταν μας αποστέλλονται κείμενα (μέσω σχολίων ή ηλεκτρονικού ταχυδρομείου), παρακαλείσθε να αναγράφετε τυχούσα πηγή τους σε περίπτωση που δεν είναι δικά σας. Ευχαριστούμε για την κατανόησή σας...



Ελληνοτουρκικα

[Ελληνοτουρκικά][bleft]

ΓΕΩΠΟΛΙΤΙΚΗ

[Γεωπολιτική][grids]

διαφορα

[διάφορα][bsummary]

ΜΥΣΤΙΚΕΣ ΥΠΗΡΕΣΙΕΣ

[μυστικές υπηρεσίες][bleft]