Απoψεις

[Απόψεις][bleft]

Ελλαδα

[Ελλάδα][threecolumns]

Ευρωπη

[Ευρώπη][bsummary]

Κοσμος

[Κόσμος][grids]

Καφέδες και νερά κατά Φίλη και Ξυδάκη στο Σύνταγμα


Με καφέδες και νερά «υποδέχτηκε» τον Νίκο Ξυδάκη και τον Νίκο Φίλη μερίδα από παρευρισκόμενους στη συγκέντρωση συμπαράστασης προς την κρατούμενη Ηριάννα Β.Λ που πραγματοποιήθηκε στην πλατεία Συντάγματος από οργανώσεις της αριστεράς και συλλογικότητες του αντιεξουσιαστικού χώρου.

Η άφιξη των δύο βουλευτών στην πλατεία Συντάγματος συνοδεύτηκε από λεκτικές επιθέσεις, ωστόσο στη συνέχεια τα πνεύματα οξύνθηκαν με αποτέλεσμα να μπουν «για τα καλά» στο στόχαστρο ορισμένων θερμόαιμων.
Το αποτέλεσμα της όξυνσης αποτυπώνεται στην παραπάνω φωτογραφία,  ενώ πρέπει να σημειωθεί ότι υπήρξε παρέμβαση ψυχραιμοτέρων που απέτρεψαν τα χειρότερα για τους δύο κυβερνητικούς βουλευτές. Αν κανείς σκεφθεί πως αυτή η "αντίδραση" προς τους κυρίους Ξυδάκη και Φίλη προήλθε από ομογάλακτους ιδεολογικούς χώρους, απορίας άξιον είναι το τι θα συνέβαινε σε ένα περιβάλλον που θα ήταν αισθητά διαφοροποιημένο ιδεολογικά απέναντί τους.

Σε κάθε περίπτωση, το "δείγμα" της αντίδρασης είναι χαρακτηριστικό του τι έπεται για όσους σήμερα βαυκαλίζονται ως στελέχη των κομμάτων που κυβερνούν. Ενδεχομένως κάποιοι εξ αυτών ήδη να σκέφτονται πως ο Άγιος Δομήνικος δεν είναι καθόλου κακός ως τόπος μόνιμης διαμονής...




Οι απόψεις του ιστολογίου μπορεί να μην συμπίπτουν με τα περιεχόμενα του άρθρου
Post A Comment
  • Blogger Comment using Blogger
  • Facebook Comment using Facebook
  • Disqus Comment using Disqus

1 σχόλιο :

  1. Αδερφικό καυγαδάκι ήταν αυτό. Τα παιδιά αυτά επαναστατούν κ να πέσει κανα συντροφικό γιαούρτι δεν έγινε κ τίποτα. 25 χρόνια συμπληρώθηκαν από τη δολοφονία του Αξαρλιάν, απλά μια παράπλευρη απώλεια γι' αυτούς τους μισάνθρωπους.
    Επειδή στο άρθρο εκφράζεται η απορία τι θα συνέβαινε αν ήταν με ιδεολογικούς αντίπαλους οι κυβερνητικοί βολευτές, έχω να πω ότι θα ακούγαμε τα γνωστά στα κανάλια: φασίστες, φονιάδες, και όλα τα γνωστά χιλιοπαιγμένα, προπαγανδιστικά που λένε τα τελευταία 40 χρόνια. Όμορφες επαναστατικές εικόνες. Απλά τα παιδιά αντέδρασαν και δεν έκαναν τίποτα κακό.

    ΑπάντησηΔιαγραφή

Θα σας παρακαλούσα να είστε κόσμιοι στους χαρακτηρισμούς σας, επειδή είναι δυνατόν επισκέπτες του ιστολογίου να είναι και ανήλικοι.
Τα σχόλια στα blogs υπάρχουν για να συνεισφέρουν οι αναγνώστες στο διάλογο. Η ευθύνη των σχολίων (αστική και ποινική) βαρύνει τους σχολιαστές.
Τα σχόλια θα εγκρίνονται μόνο όταν είναι σχετικά με το θέμα, δεν αναφέρουν προσωπικούς, προσβλητικούς χαρακτηρισμούς, καθώς επίσης και τα σχόλια που δεν περιέχουν συνδέσμους.
Επίσης, όταν μας αποστέλλονται κείμενα (μέσω σχολίων ή ηλεκτρονικού ταχυδρομείου), παρακαλείσθε να αναγράφετε τυχούσα πηγή τους σε περίπτωση που δεν είναι δικά σας. Ευχαριστούμε για την κατανόησή σας...



Ελληνοτουρκικα

[Ελληνοτουρκικά][bleft]

ΓΕΩΠΟΛΙΤΙΚΗ

[Γεωπολιτική][grids]

διαφορα

[διάφορα][bsummary]

ΜΥΣΤΙΚΕΣ ΥΠΗΡΕΣΙΕΣ

[μυστικές υπηρεσίες][bleft]