Απoψεις

[Απόψεις][bleft]

Ελλαδα

[Ελλάδα][threecolumns]

Ευρωπη

[Ευρώπη][bsummary]

Κοσμος

[Κόσμος][grids]

Η Ουάσιγκτον σχεδιάζει πυρηνικό χτύπημα στη Ρωσία και την κίνα!


Του Paul Craig Roberts

Δεν αρέσει σε όλους να ακούν για την απειλή του πυρηνικού πολέμου. Κάποιοι βρίσκουν καταφύγιο στην άρνηση και λένε ότι ο πυρηνικός πόλεμος είναι αδύνατος επειδή δεν έχει νόημα. Δυστυχώς, η ανθρωπότητα έχει μια μακρά ιστορία να κάνει πράγματα που δεν έχουν νόημα.

Σε προηγούμενες θέσεις μου τα τελευταία χρόνια, έχω επισημάνει τόσο τα έγγραφα όσο και τις αλλαγές στο αμερικανικό δόγμα πολέμου που δείχνουν ότι η Ουάσιγκτον προετοιμάζει μια προληπτική πυρηνική επίθεση εναντίον της Ρωσίας και της Κίνας. Πιο πρόσφατα, κατέδειξα ότι η δαιμονοποίηση της Ρωσίας και του Προέδρου Πούτιν από την Ουάσιγκτον, τα αδιάκοπα ψεύδη για τις ρωσικές πράξεις και προθέσεις της και η άρνηση της Ουάσιγκτον να συνεργαστεί με τη Ρωσία για οποιοδήποτε ζήτημα, έπεισαν την ρωσική κυβέρνηση ότι η Ουάσιγκτον προετοιμάζει τους δυτικούς πληθυσμούς για Επίθεση εναντίον της Ρωσίας. Είναι προφανές ότι και η Κίνα κατέληξε στο ίδιο συμπέρασμα.

Είναι εξαιρετικά επικίνδυνο για όλη την ανθρωπότητα εκ μέρους της Ουάσιγκτον, να πείσει δύο πυρηνικές δυνάμεις ότι η Ουάσιγκτον προετοιμάζει μια προληπτική πυρηνική επίθεση εναντίον τους. Είναι αδύνατον να φανταστεί κανείς μια πιο απερίσκεπτη και ανεύθυνη πράξη. Ωστόσο, αυτό ακριβώς έκανε η Ουάσιγκτον.

Ο γενικός εισαγγελέας Viktor Poznikhir, αναπληρωτής επικεφαλής των επιχειρήσεων του ρωσικού Γενικού Επιτελείου, κατέληξε στο συμπέρασμα ότι η Ουάσιγκτον, επιδιώκοντας την παγκόσμια ηγεμονία, εφαρμόζει ένα σύστημα αντιβαλλιστικών πυραύλων το οποίο πιστεύει η Ουάσιγκτον ότι μπορεί να αποτρέψει μια ρωσική πυρηνική αντίδραση ως απάντηση σε ένα προληπτικό χτύπημα των ΗΠΑ.

Οι προσεκτικές μελέτες τους έχουν πείσει τους Ρώσους ότι η Ουάσιγκτον επενδύει και οργανώνει συστοιχίες που δεν έχουν άλλη λειτουργία από το να καταστρέψουν την Ρωσία και να παρακωλύσουν την ικανότητα της χώρας τους να προβεί σε αντίποινα. Εν ολίγοις, η Ουάσιγκτον ετοιμάζεται να ξεκινήσει πυρηνικό πόλεμο.

Όπως εξήγησα προηγουμένως, η θεωρία πίσω από αυτό το τρελό σχέδιο είναι ότι μετά την προληπτική επίθεση της Αμερικής η Ρωσία θα είναι τόσο διαλυμένη ώστε δεν θα αντιδράσει με τις υπόλοιπες δυνάμεις της υπό τον φόβο ότι η Ουάσιγκτον θα εξαπολύσει και δεύτερο χτύπημα. Η Ουάσιγκτον σχεδιάζει επίσης να χρησιμοποιήσει πράκτορες για να δολοφονήσουν όσο το δυνατόν περισσότερα μέλη της ρωσικής κυβέρνησης, αφήνοντας έτσι την κυβέρνηση σε σύγχυση χωρίς ηγεσία.

Ναι, οι τρελοί Αμερικανοί / Ισραηλινοί νεοσυντηρητικοί είναι αποφασισμένοι να ασκήσουν ηγεμονία σε όλον τον κόσμο.

Ναι, η Ουάσιγκτον είναι αρκετά εγκληματικά παράλογη για να διακινδυνεύσει την καταστροφή της ζωής στην γη με βάση την υπόθεση ότι το αδίκημα της Ουάσιγκτον θα λειτουργήσει τέλεια και ότι οι δυνατότητες της Ρωσίας και της Κίνας θα υποβαθμιστούν έτσι ώστε να μην υπάρξει αντίδραση.

Θα μπορούσαμε να ελπίζουμε ότι ο αμερικανικός και δυτικός πληθυσμός θα εξοργισθεί με το γεγονός ότι η Ουάσιγκτον είναι τόσο τρελή με την εξουσία ώστε να υποτάσσει όλη την ζωή σε τέτοιους κινδύνους. Αλλά δεν υπάρχει κανένα σημάδι ενός αντιπολεμικού κινήματος. Η Δυτική Αριστερά έχει εκφυλιστεί σε Πολιτικές Ταυτότητας/Αυτοπροσδιορισμού στις οποίες η μόνη απειλή προέρχεται από λευκούς ετεροφυλόφιλους άνδρες που απεικονίζονται ως μισογυνιστές, ρατσιστές και ομοφοβικοί. Η Δυτική Αριστερά δεν είναι πλέον συνειδητά ευαισθητοποιημένη στον πολέμο. Πράγματι, οι αριστεροί έχουν εκτραπεί σε τόσο ανόητες ασχετοσύνες όπως τα δικαιώματα των τρανσέξουαλ σε τουαλέτες της επιλογής τους. Η ανικανότητα της Δυτικής Αριστεράς είναι τόσο αφόρητη ώστε θα μπορούσε να μην υπάρχει καν αριστερά.

Πού είναι λοιπόν η ελπίδα; Η Ρωσία και η Κίνα δεν μπορούν απλά να καθίσουν εκεί και να περιμένουν την προληπτική πυρηνική επίθεση της Αμερικής.

Ενδεχομένως η Ουάσιγκτον δεν σκοπεύει σε προληπτικό χτύπημα, αλλά μόνο για να πείσει την Ρωσία και την Κίνα ότι οι προετοιμασίες της Ουάσιγκτον παρέχουν στην Ουάσιγκτον τόσο μεγάλη υπεροχή σε μια ενδεχόμενη σύγκρουση, που η Ρωσία και η Κίνα θα υποκλιθούν στην ηγεμονία της Ουάσιγκτον. Αλλά αυτή η ερμηνεία της πρόθεσης της Ουάσιγκτον δεν συνεπάγεται λιγότερο κίνδυνο. Γιατί η Ρωσία και η Κίνα θα περιμένουν την Ουάσιγκτον να ολοκληρώσει τις προετοιμασίες της για πόλεμο, τις προετοιμασίες που επιτρέπουν στην Ουάσιγκτον να μετατρέψει τη Ρωσία και την Κίνα σε κράτη μαριονέτες;

Το αμερικανικό στρατιωτικό / μισθοφορικό σύμπλεγμα σαφώς επικράτησε, στην αρχική πρόθεση του Τραμπ να εξομαλύνει τις σχέσεις μεταξύ των ΗΠΑ και της Ρωσίας και το αντι-ρωσικό δηλητήριο συνεχίζει να χύνεται από τα ευρωπαϊκά υποτελή κράτη του ΝΑΤΟ και της Ουάσιγκτον. Η πλειοψηφία του αμερικανικού λαού φαίνεται να έχει δεχθεί την προπαγάνδα ότι η Ρωσία είναι η νούμερο ένα απειλή στις Ηνωμένες Πολιτείες. Με την προπαγάνδα να ελέγχει την λογική εξήγηση, οι επιθετικές ενέργειες της Ουάσιγκτον εξηγούνται ως άμυνα ενάντια σε κάποια απειλή και όχι ως μια πολιτική που θα τερματίσει την ζωή στον πλανήτη γη.

Οι πιθανότητες είναι υψηλές ότι η ζωή στην γη πλησιάζει στο τέλος της. Η ευθύνη βαρύνει τον αμερικανικό λαό, του οποίου η επιτυχία, λόγω των λαθών άλλων, έκανε τους Αμερικανούς να πιστεύουν ότι είναι εξαίρετοι και προνομιούχοι. Μη έχοντας επίγνωση της απάνθρωπης απειλής για όλη την ζωή που ενσωματώνεται στον νεο-συντηρητικό ισχυρισμό ότι οι Αμερικανοί είναι εξαίρετοι και απαραίτητοι, το αυτό-ικανοποιούμενο αμερικανικό κοινό δεν γνωρίζει τις συνέπειες μιας τέτοιας υπερηφάνειας.
Ο νεοσυντηρητικός ισχυρισμός της αμερικανικής εξαιρετικότητας είναι ο ίδιος ισχυρισμός που έκαναν οι Γερμανοί επί Χίτλερ. Εάν οι Αμερικανοί είναι απαραίτητοι, όλοι οι άλλοι είναι αναλώσιμοι και μπορούν να "βομβαρδιστούν έως της λίθινης εποχής", όπως το έθεσε ένας κυβερνητικός αξιωματούχος των ΗΠΑ, ή να χτυπηθούν με πυρηνικά όπλα, όπως σκοπεύει να κάνει η Ουάσιγκτον στην Ρωσία και την Κίνα. Η απαίτηση αμερικανικής εξαιρετικότητας δεν γίνεται αποδεκτή από την Ρωσία και την Κίνα. Ως εκ τούτου, τα τρελά, παρανοϊκά τέρατα που κυβερνούν τη Δύση στην Ουάσιγκτον, φέρνουν την ζωή στη γη στο τέλος της.

Και δεν υπάρχουν διαμαρτυρίες. Οι ηλίθιοι Βρετανοί, οι ηλίθιοι Γερμανοί, οι ηλίθιοι Γάλλοι, Ιταλοί, Καναδοί, Αυστραλοί, Βέλγοι, Έλληνες, Πορτογάλοι, Ισπανοί, Ιαπωνέζοι, τρέχουν ομαδικώς πίσω από την παραφροσύνη της Ουάσιγκτον.

Και προφανώς έτσι κάνει και ο αμερικανικός λαός, ένας πληθυσμός τόσο ηλίθιος που ξεπερνά κάθε φαντασία.

Πηγή Paul Craig Roberts
Μετάφραση - Απόδοση «Ελλήνων Ευθύνη»


Οι απόψεις του ιστολογίου μπορεί να μην συμπίπτουν με τα περιεχόμενα του άρθρου
Γράψτε τα δικά σας σχόλια
  • Blogger Σχόλια για χρήση στο Blogger
  • Facebook Σχόλια για χρήση στο Facebook

Δεν υπάρχουν σχόλια :

Θα σας παρακαλούσα να είστε κόσμιοι στους χαρακτηρισμούς σας, επειδή είναι δυνατόν επισκέπτες του ιστολογίου να είναι και ανήλικοι.
Τα σχόλια στα blogs υπάρχουν για να συνεισφέρουν οι αναγνώστες στο διάλογο. Η ευθύνη των σχολίων (αστική και ποινική) βαρύνει τους σχολιαστές.
Τα σχόλια θα εγκρίνονται μόνο όταν είναι σχετικά με το θέμα, δεν αναφέρουν προσωπικούς, προσβλητικούς χαρακτηρισμούς, καθώς επίσης και τα σχόλια που δεν περιέχουν συνδέσμους.
Επίσης, όταν μας αποστέλλονται κείμενα (μέσω σχολίων ή ηλεκτρονικού ταχυδρομείου), παρακαλείσθε να αναγράφετε τυχούσα πηγή τους σε περίπτωση που δεν είναι δικά σας. Ευχαριστούμε για την κατανόησή σας...



Ελληνοτουρκικα

[Ελληνοτουρκικά][bleft]

ΓΕΩΠΟΛΙΤΙΚΗ

[Γεωπολιτική][grids]

διαφορα

[διάφορα][bsummary]

ΜΥΣΤΙΚΕΣ ΥΠΗΡΕΣΙΕΣ

[μυστικές υπηρεσίες][bleft]