Απoψεις

[Απόψεις][bleft]

Ελλαδα

[Ελλάδα][threecolumns]

Ευρωπη

[Ευρώπη][bsummary]

Κοσμος

[Κόσμος][grids]

Γερμανία: Μέλη του ISIS εκπαιδεύονται για... πρόσφυγες


Η Γερμανία φοβάται πως η ISIS «εκπαιδεύει» μέλη της να παρουσιάζονται ως πρόσφυγες

Γερμανική εφημερίδα υποστηρίζει πως οι μυστικές υπηρεσίες της χώρας έχουν πληροφορίες ότι η τζιχαντιστική ISIS εκπαιδεύει μέλη της για να «καμουφλάρονται» ως πρόσφυγες και να περάσουν στην Ευρώπη με στόχο τη διενέργεια χτυπημάτων. Η εφημερίδα υποστηρίζει επίσης πως αυτός που κατασκεύασε τα εκρηκτικά που είχαν χρησιμοποιηθεί στο Παρίσι είχε φτάσει με αυτόν τον τρόπο στην Ευρώπη, όπως και ότι εκείνος ο πυρήνας σχεδίαζε και επίθεση στο αεροδρόμιο του Άμστερνταμ.


Πολύ σύντομα, και εξαιτίας των πιέσεων που ασκούνται πλέον από τις ευρωπαϊκές κοινωνίες, θα αποκαλυφθεί ένα πλήθος πληροφοριών που θα καταδείξουν την επικινδυνότητα των "προσφυγικών ρευμάτων" και την σύνδεσή τους με τρομοκρατικούς σχεδιασμούς των τζιχαντιστών. Σε αυτή την εξέλιξη σημαντικότατο ρόλο παίζει η εκλογή του Ντόναλντ Τραμπ στην θέση του προέδρου του ΗΠΑ και το "άγνωστο πεδίο" που διαμορφώνεται ως προς τον ρόλο του ΝΑΤΟ στην αντιμετώπιση του "προσφυγικού ζητήματος", ενώ μια πιθανή αλλαγή στον προσανατολισμό και τους σχεδιασμούς των αμερικανικών μυστικών υπηρεσιών ενδεχομένως θα αποκαλύψει πολλά περισσότερα από όσα αντέχει το πολιτικό σύστημα που συντονισμένα μέχρι σήμερα διαχειρίστηκε το ζήτημα του ISIS.



Οι απόψεις του ιστολογίου μπορεί να μην συμπίπτουν με τα περιεχόμενα του άρθρου
 


Γράψτε τα δικά σας σχόλια
  • Blogger Σχόλια για χρήση στο Blogger
  • Facebook Σχόλια για χρήση στο Facebook

Δεν υπάρχουν σχόλια :

Θα σας παρακαλούσα να είστε κόσμιοι στους χαρακτηρισμούς σας, επειδή είναι δυνατόν επισκέπτες του ιστολογίου να είναι και ανήλικοι.
Τα σχόλια στα blogs υπάρχουν για να συνεισφέρουν οι αναγνώστες στο διάλογο. Η ευθύνη των σχολίων (αστική και ποινική) βαρύνει τους σχολιαστές.
Τα σχόλια θα εγκρίνονται μόνο όταν είναι σχετικά με το θέμα, δεν αναφέρουν προσωπικούς, προσβλητικούς χαρακτηρισμούς, καθώς επίσης και τα σχόλια που δεν περιέχουν συνδέσμους.
Επίσης, όταν μας αποστέλλονται κείμενα (μέσω σχολίων ή ηλεκτρονικού ταχυδρομείου), παρακαλείσθε να αναγράφετε τυχούσα πηγή τους σε περίπτωση που δεν είναι δικά σας. Ευχαριστούμε για την κατανόησή σας...



Ελληνοτουρκικα

[Ελληνοτουρκικά][bleft]

ΓΕΩΠΟΛΙΤΙΚΗ

[Γεωπολιτική][grids]

διαφορα

[διάφορα][bsummary]

ΜΥΣΤΙΚΕΣ ΥΠΗΡΕΣΙΕΣ

[μυστικές υπηρεσίες][bleft]