Απoψεις

[Απόψεις][bleft]

Ελλαδα

[Ελλάδα][threecolumns]

Ευρωπη

[Ευρώπη][bsummary]

Κοσμος

[Κόσμος][grids]

Και νέα e-mails των WikiLeaks καίνε τη Χίλαρι


Τα (ηλεκτρονικά) μηνύματα για την κόρη της Τσέλσι και τους τζιχαντιστές

Η Τσέλσι Κλίντον είναι... κακομαθημένη, η Σαουδική Αραβία και το Κατάρ χρηματοδοτούν το Ισλαμικό Κράτος (Ι.Κ.) και ο επικεφαλής της προεκλογικής εκστρατείας της Χίλαρι Κλίντον, ομογενής Τζον Ποντέστα (Ελληνοαμερικανός από την πλευρά της μητέρας του) λαμβάνει ηλεκτρονικά μηνύματα για UFO!

Αυτό είναι το περιεχόμενο μερικών μόνο από τα 2.000 νέα e-mails από την ηλεκτρονική αλληλογραφία του Ποντέστα, που διέρρευσαν τη Δευτέρα από τον ιστότοπο WikiLeaks. Αντιδρώντας στη νέα -δεύτερη εντός τεσσάρων ημερών- διαρροή, ο εκπρόσωπος της Κλίντον, Γκλεν Κάπλιν, κατηγόρησε ευθέως τον Ρώσο πρόεδρο Βλαντιμίρ Πούτιν ότι ενορχήστρωσε τη δημοσιοποίηση των μηνυμάτων, ενώ επέκρινε και τον σύμβουλο του Τραμπ, Τζέισον Μίλερ, επειδή ανάρτησε στο twitter τον σύνδεσμο με τις αποκαλύψεις.

Τα ηλεκτρονικά μηνύματα αναφέρονται στην περίοδο 2015 και αφορούν συζητήσεις για πολιτικές αποφάσεις, όπως τον τρόπο με τον οποίο θα έπρεπε να απαντήσει η υποψήφια πρόεδρος στο επικριτικό βιβλίο «Clinton Cash». Σε ένα από τα μηνύματα, ο σύμβουλος επί μακρόν στενός συνεργάτης του Μπιλ Κλίντον, Νταγκ Μπαντ, κατηγορεί την κόρη του πρώην προέδρου ότι συμπεριφέρεται σαν «κακομαθημένο παιδί», που δημιουργεί θέματα «γιατί δεν έχει βρει τον δρόμο της και της λείπει η κατεύθυνση στη ζωή». Σε άλλο μήνυμα, η ίδια η Χίλαρι γράφει στον Ποντέστα ότι «χρειάζεται να πιέσουν περισσότερο το Κατάρ και τη Σαουδική Αραβία», καθώς προσφέρουν μυστικά υποστήριξη στο Ι.Κ. και ότι πρέπει να στηρίξουν τους Κούρδους στη Συρία.

Σε ένα τρίτο μήνυμα, ο ομογενής Αντι Μανάτος και υποστηρικτής της δημοκρατικής υποψηφίου συμβουλεύει τον Ποντέστα ότι πρέπει η Χίλαρι να εμφανιστεί «να κρατά, να ταΐζει και να παίζει με το αξιαγάπητο εγγόνι της», γιατί αυτό θα βοηθούσε «να την καταλάβουν» οι Αμερικανοί. Τέλος, ο Ποντέστα έλαβε και δύο e-mails από τον πρώην επικεφαλής του ροκ συγκροτήματος Blink 182, Τομ Ντιλόνγκ, που έχει αφιερώσει πλέον τη ζωή του στη δημοσιοποίηση των απόρρητων αμερικανικών φακέλων για τα UFO. Σε αυτά γράφει ότι θέλει να του γνωρίσει δύο «πολύ σημαντικούς ανθρώπους» σχετικά με το «ευαίσθητο θέμα μας».

Πηγή "Δημοκρατία"


Οι απόψεις του ιστολογίου μπορεί να μην συμπίπτουν με τα περιεχόμενα του άρθρου
 


Γράψτε τα δικά σας σχόλια
  • Blogger Σχόλια για χρήση στο Blogger
  • Facebook Σχόλια για χρήση στο Facebook

Δεν υπάρχουν σχόλια :

Θα σας παρακαλούσα να είστε κόσμιοι στους χαρακτηρισμούς σας, επειδή είναι δυνατόν επισκέπτες του ιστολογίου να είναι και ανήλικοι.
Τα σχόλια στα blogs υπάρχουν για να συνεισφέρουν οι αναγνώστες στο διάλογο. Η ευθύνη των σχολίων (αστική και ποινική) βαρύνει τους σχολιαστές.
Τα σχόλια θα εγκρίνονται μόνο όταν είναι σχετικά με το θέμα, δεν αναφέρουν προσωπικούς, προσβλητικούς χαρακτηρισμούς, καθώς επίσης και τα σχόλια που δεν περιέχουν συνδέσμους.
Επίσης, όταν μας αποστέλλονται κείμενα (μέσω σχολίων ή ηλεκτρονικού ταχυδρομείου), παρακαλείσθε να αναγράφετε τυχούσα πηγή τους σε περίπτωση που δεν είναι δικά σας. Ευχαριστούμε για την κατανόησή σας...



Ελληνοτουρκικα

[Ελληνοτουρκικά][bleft]

ΓΕΩΠΟΛΙΤΙΚΗ

[Γεωπολιτική][grids]

διαφορα

[διάφορα][bsummary]

ΜΥΣΤΙΚΕΣ ΥΠΗΡΕΣΙΕΣ

[μυστικές υπηρεσίες][bleft]