Απoψεις

[Απόψεις][bleft]

Ελλαδα

[Ελλάδα][threecolumns]

Ευρωπη

[Ευρώπη][bsummary]

Κοσμος

[Κόσμος][grids]

Ο λαός να μην ξεχνά...


Γράφει ο Κώστας Μαντατοφόρος

Μόνον ένας θλιβερός μ@λ@κας θα μπορουσε να κάνει τέτοια θλιβερή μ@λ@κία.
Μιλάμε για τον υπουργό Επικρατείας και τον ομώνυμο νόμο του, που κατόρθωσε το ακατόρθωτο:
Να καταστήσει στην λαϊκή συνείδηση τα ιδιωτικά κανάλια,  από προπύργια των μνημονίων και προπαγανδιστές των δωσιλόγων, αυτά που πριν λίγους μήνες ο καθένας θα ήθελε να καούν μαζί με τους τυφλοπόντικες που ζουν μέσα τους, σε, αν όχι "συμπαθή", τουλάχιστον "ανεκτά".

Έκανε εκείνα όπου οι Μπάμπηδες κι οι Πρωκτεντέρηδες, οι Τρέμες και οι Στάες, οι Καμπούρηδες και τα λοιπά καθάρματα, κάθε μέρα, όλη μέρα εδώ και έξη χρόνια, έβριζαν, λοιδωρούσαν και πέταγαν λάσπη εναντίον του λαού, εναντίον των ανέργων, εναντίον αυτών που έχαναν τα σπίτια τους, έλπιζαν και καλούσαν το ΔΝΤ να "βαστήξει γερά", σκύλευαν επί των πτωμάτων αυτών που αυτοκτονούσαν, κι αυτών που πνίγονταν απ' τις αναθυμιάσεις των μαγκαλιών ( το απόβρασμα της Τράπεζας της Ελλάδος κάποτε θα πρέπει να πληρώσει για όλα αυτά), πήραν στην πλάτη τους το "ΝΑΙ" του δημοψηφίσματος, έθαψαν έντιμες και δημοκρατικές φωνές, χόρεψαν πάνω στα αποκαϊδια της κοινωνίας...
Τα έκανε ο θλιβερός υπουργός Επικρατείας όλα αυτά να καταστούν εστίες και σύμβολα "αντίστασης" (μη χ@σω) κατά του νέου μνημονιακού "αριστερού" καθεστώτος.
Κι όλα αυτά επειδή είναι παντελώς ανίκανοι να οργανώσουν μία διάφανη και δίκαιη διαδικασία αδειοδότησης των ιδιωτικών καναλιών στην χώρα.

Ανίκανοι;
Ή μήπως όλα γίνονται έτσι κατά πως "πρέπει" κατά την "αριστερή" στρατηγική τους, ούτως ώστε από την μιά να λένε πως παλεύουν την διαπλοκή και απ' την άλλη να της κλείνουν το μάτι, ή να προετοιμάζουν δική τους Ι.Χ  "αριστερή" διαπλοκή; Αυτό θα ήταν και το επιθυμητό γι αυτούς, αλλά προϋποθέτει να έχουν κάποιους που να μπορούν να σχεδιάσουν τέτοια λεπτεπίλεπτη στρατηγική.

Από την άλλη, είναι δυνατόν να είναι τόσο μ@λ@κες ώστε να τα κάνουν τόσο μπάχαλο;
Και βέβαια είναι.
Η οίηση της εξουσίας τους οδήγησε σ' αυτή την περίπτωση να τα σκ@τώσουν εντελώς.
Κι όχι μόνο να τα σκ@τώσουν αλλά και να "ηρωοποιήσουν" στα μάτια του λαού κατά κάποιο τρόπο αυτούς που ως τώρα καταγγέλανε -και πολύ σωστά- ως εχθρούς του λαού.

Ας ελπίσουμε πως ο λαός δεν τρώει όλο το κουτόχορτο που του σερβίρουν και πέρα από όποια "συμπάθεια" δείχνει πρόσκαιρα προς τα μνημονιακά κανάλια στα πλαίσια της αντίθεσής του με τους νέους δωσίλογους, θα είναι ικανός να θυμάται τον πόλεμο που έχει υποστεί όλα αυτά τα μνημονιακά χρόνια από τα ιδιωτικά κανάλια και τους δημοσιογράφους τους και σε βάθος χρόνου δεν θα δώσει κανένα συχωροχάρτι σε αυτούς που φιλοτέχνησαν τον χαμό του.

Και ας θυμόμαστε:  
Η διαπλοκή δεν θα πεθάνει. 
Μόνο θ' αλλάξει χρώμα.
Ο εχθρός της θα είναι πάντοτε μόνον ένας: Εμείς!...

Πηγή "Ουδέν Σχόλιον"


Οι απόψεις του ιστολογίου μπορεί να μην συμπίπτουν με τα περιεχόμενα του άρθρου
 


Post A Comment
  • Blogger Comment using Blogger
  • Facebook Comment using Facebook
  • Disqus Comment using Disqus

6 σχόλια :

  1. ΤΑ ΚΑΝΑΛΙΑ ΚΑΙ ΟΙ ΣΧΟΛΙΑΣΤΕΣ ΤΟΥΣ ΕΙΧΑΝ ΔΙΚΙΟ ΣΧΕΔΟΝ ΣΕ ΟΛΑ... ΕΜΕΙΣ ΚΙ ΕΣΕΙΣ ΚΥΡΙΕ ΜΑΝΤΑΤΟΦΟΡΕ ΜΑΣ ΖΟΥΣΑΜΕ ΣΤΗΝ ΚΟΣΜΑΡΑ ΜΑΣ... ΚΑΙ ΓΙΑ ΟΛΕΣ ΤΙΣ ΜΑΛΑΚΙΕΣ ΜΑΣ ΜΑΣ ΦΤΑΙΝΕ ΟΙ ΑΛΛΟΙ... ΠΑΝΤΑ... ΕΜΕΙΣ ΟΛΑ ΩΡΑΙΑ ΤΑ ΚΑΝΑΜΕ... ΙΔΙΩΣ ΑΥΤΟΥΣ ΠΟΥ ΕΚΛΕΓΑΜΕ ΝΑ ΜΑΣ ΚΥΒΕΡΝΑΝΕ...

    ΑπάντησηΔιαγραφή
    Απαντήσεις
    1. Ο κόσμος εκλεγεί κάποιους βάσει των πραγμάτων που υπόσχονται,τώρα αν κάνουν κολοτουμπες μια δυο τρεις,κάποτε θα καταλάβει ο λαός κ θα έρθει μια ελληνική κυβέρνηση.Να κλείσουν τα βοθρικαναλα που χρωστάνε όπως θα έκλεινε κ οποιαδήποτε άλλη επιχείρηση

      Διαγραφή
    2. Υ.Γ
      Μη ξενυχτας τόσο πολύ δεν κάνει καλό κ στη σκεψη

      Διαγραφή
  2. Και ποιος έκανε πλύση εγκεφάλου στο λαό, ώστε να εκλέγουν αυτούς που μας κυβερνάνε. Πρώτη φορά συναπάντησα Έλληνα(;) που να δικαιώνει τους μισάνθρωπους των πολιτικών σχολιασμών και των ειδήσεων και των ιδιοκτητών τους -στην κυριολεξία, εφ' όσον σε αυτούς έχουν πουλήσει την ψυχή τους, αν είχαν κάποια ψυχή!-και να ρίχνει όλο το φταίξιμο σ'εμάς, το λαό. Αν σκέφτονται κι'άλλοι σαν αυτόν -που δεν εκτελούν μια καμουφλαρισμένη προπαγάνδα υπέρ "των καθαρμάτων" του μιντιακού κατεστημένου- αυτό δείχνει πόσο καλά έχει δουλέψει ένας κωδικός χειραγώγησης που λέει στο λαό:"εσύ φταις για όλα,...συνεπώς κάτσε στ'αυγά σου και μη μιλάς καθόλου"!

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  3. Αλλά θάρθει η ώρα που θα μιλήσει λαός ως "παπάς, στο αυτί" όσων των πάτησαν "και ο διάκος στο κεφάλι", κατά μια πολύ γνωστή κεφαλλονίτικη παροιμία τύπου κατάρας. Μια "κατάρα" που μόνοι τους τη διάλεξαν και την εκφέρουν και την αρθρώνουν ενάντια στον ελληνικό λαό. Κι αυτός, απλά.. θα τους την επιστρέψει! (Αυτό αποτελεί συνέχεια του προηγούμενου μου σχολίου).

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  4. Υπαρχει μια σοφοτατη φραση που τα λεει ΟΛΑ:κλειδωνω αμπαρωνω κι ο κλεφτης ειναι μεσα.κοινως, το συστημα ξερει πολυ καλα τη δουλεια του.και τωρα ετοιμαζει τον κουλη για τον επομενο γυρο, για οσους ακομα βαυκαλιζονται περι ...ξυπνηματος ΚΑΠΟΤΕ αυτουνου του ..."λαου"...

    ΑπάντησηΔιαγραφή

Θα σας παρακαλούσα να είστε κόσμιοι στους χαρακτηρισμούς σας, επειδή είναι δυνατόν επισκέπτες του ιστολογίου να είναι και ανήλικοι.
Τα σχόλια στα blogs υπάρχουν για να συνεισφέρουν οι αναγνώστες στο διάλογο. Η ευθύνη των σχολίων (αστική και ποινική) βαρύνει τους σχολιαστές.
Τα σχόλια θα εγκρίνονται μόνο όταν είναι σχετικά με το θέμα, δεν αναφέρουν προσωπικούς, προσβλητικούς χαρακτηρισμούς, καθώς επίσης και τα σχόλια που δεν περιέχουν συνδέσμους.
Επίσης, όταν μας αποστέλλονται κείμενα (μέσω σχολίων ή ηλεκτρονικού ταχυδρομείου), παρακαλείσθε να αναγράφετε τυχούσα πηγή τους σε περίπτωση που δεν είναι δικά σας. Ευχαριστούμε για την κατανόησή σας...



Ελληνοτουρκικα

[Ελληνοτουρκικά][bleft]

ΓΕΩΠΟΛΙΤΙΚΗ

[Γεωπολιτική][grids]

διαφορα

[διάφορα][bsummary]

ΜΥΣΤΙΚΕΣ ΥΠΗΡΕΣΙΕΣ

[μυστικές υπηρεσίες][bleft]