Απoψεις

[Απόψεις][bleft]

Ελλαδα

[Ελλάδα][threecolumns]

Ευρωπη

[Ευρώπη][bsummary]

Κοσμος

[Κόσμος][grids]

Ο σουλτάνος που θέλει να γίνει χαλίφης κήρυξε τζιχάντ!

Γράφει ο Γεωργίου Μιχαήλ

Και ξαφνικά (όχι και τόσο για όσους ενημερώνονται για τα όσα συμβαίνουν μέσα στην Τουρκία), ανάμεσα στους αλαλάζοντες ένθερμους πολιτικούς υποστηρικτές του Ερντογάν, εμφανίστηκε οπτικό υλικό με τζιχαντιστές ένοπλους ή βασανιστές των πανικόβλητων 18άρηδων Τούρκων στρατιωτών...
Ο συγκεκριμένου τύπου όχλος, εκτράφηκε επιμελώς από τον Ερντογάν και ήταν ένας από τους παράγοντες που συμμετείχε στον μέγιστο βαθμό στην αποτυχία του πραξικοπήματος.

Είναι η νέα μορφή της Τουρκίας, που εγκαθιδρύεται μέσα από ένα κλίμα απόλυτου ισλαμικού τρόμου...
Είναι μία μειοψηφία που αναμένεται να συμμετάσχει πρωταγωνιστικά στην νέα μορφή του στρατού της Τουρκίας.
Είναι εκείνα τα στοιχεία πάνω στα οποία ο σημερινός σουλτάνος Ερντογάν επιθυμεί να χτίσει το νέο του προφίλ, αυτό του Χαλίφη...
Είναι ο λόγος που οι απλοί τούρκοι πολίτες πρόκειται να νιώσουν στο πετσί τους τι ακριβώς σημαίνει Ισλάμ και επίσης, είναι ο ίδιος λόγος που το επόμενο πραξικόπημα θα είναι ακαριαίο και πολύ πιό αιματηρό από αυτό που μόλις απέτυχε (αν και αυτή την ώρα, ακόμη, γίνονται μάχες σε διάφορα σημεία της Τουρκίας).

Το Ισλάμ ήταν η πολιτική πρόταση και η λύση του Ερντογάν απέναντι στους Κεμαλιστές, οι οποίοι και τον ανέδειξαν.
Το βαθύ Ισλάμ είναι ο πυλώνας πάνω στον οποίο θα στηριχθεί ο ματαιόδοξος Τούρκος πρόεδρος για να επιχειρήσει να γίνει Χαλίφης, αρχηγός όλων των μουσουλμάνων του πλανήτη, ίσος συνομιλητής των δύο μεγάλων δυνάμεων.
Αυτή ακριβώς η φιλοδοξία του Ερντογάν θα είναι και ο λόγος που οι σημερινοί ηγέτες του Ισλάμ θα στραφούν εναντίον του, όταν καταλάβουν πως η παράνοιά του απειλεί την δική τους ισχύ.

Σε λίγο, όταν θα αρχίσουν να διαρρέουν οι σχέσεις (όχι μόνο ηθικής στήριξης) του Τούρκου προέδρου με την ισλαμική τρομοκρατία, τότε ο σημερινός φοβισμένος και οργισμένος Τούρκος πρόεδρος θα γίνει έξαλλος και θηρίο που θα νιώθει ότι απειλείται από όλους.
Τότε, αυτός που ποτέ δεν απείλησε την Ελλάδα (όπως θέλουν να μας πείσουν οι δημοσιογράφοι με τις πολλές γνωριμίες σε Άγκυρα και Κωνσταντινούπολη), θα επιχειρήσει να σφραγίσει την ισχύ του, να επιχειρήσει να προσφέρει μία εθνική νίκη στον ανυπόμονο εθνικιστή Τούρκο (που ματώνει στα χωράφια ή υπό τις εντολές του αγά του) μία σημαντική αιτία για να λατρέψει τον Ερντογάν σαν νέο Κεμάλ...

Στην Τουρκία, στην χώρα όπου η ανθρώπινη ζωή αξίζει ελάχιστα και σε πολλές περιπτώσεις δεν αξίζει τίποτε απολύτως, αναμένονται εξελίξεις μη συμβατές με την δυτική κουλτούρα.
Η Τουρκία από το πρωί του Σαββάτου 16/7/2016 μεταβάλλεται σε ένα Ισλαμικό κράτος, με έναν ημιπαράφρονα ηγέτη, που δεν τον απασχολεί τίποτε άλλο πέρα από την ικανοποίηση της μεγαλομανίας του, πέρα από την εγκαθίδρυσή του στην ηγεσία του Ισλάμ...
Ο Ερντογάν κήρυξε τον πόλεμο σε όσους δεν είναι μαζί του. Δεν τον ενδιαφέρει να έχει φίλους. Θέλει να έχει υποτακτικούς. Δεν τον ενδιαφέρει η δημοκρατία (το Ισλάμ δεν αναγνωρίζει την δημοκρατία). Το μόνο που τον ενδιαφέρει είναι η χωρίς όρους εξουσία...

Η Ελλάδα απέκτησε σύνορα με μία χώρα βαθιά Ισλαμική και είναι η μοναδική χώρα της δύσης που βρίσκεται σε αυτή τη θέση.
Οι κίνδυνοι αυτής της γειτνίασης είναι κάτι περισσότερο από ορατοί.

Όμως και οι ευκαιρίες - δυνατότητες που προσφέρονται στην χώρα είναι επίσης κάτι περισσότερο από ορατές.
Αρκεί η πολιτική ηγεσία (βλ. κυβέρνηση Τσίπρα - Καμμένου) να έχει την ικανότητα να αναγνωρίσει αυτές τις ευκαιρίες και τα τεράστια πλεονεκτήματα αναβάθμισης της σπουδαιότητάς της στον δυτικό κόσμο.

Δυστυχώς, αυτή η ηγεσία, αυτό το πολιτικό σκηνικό (όλα τα υπόλοιπα κόμματα) δεν είναι σε θέση να καταλάβουν ούτε όσα ήδη έχουν συμβεί σε αυτή την πολυπροδομένη πατρίδα.
Αντί να υπάρξει άμεση σύγκλιση ενός εθνικού συμβουλίου μετεχόντων όλων των πολιτικών αρχηγών, στο οποίο θα αποφασισθεί και θα χαραχθεί μία νέα εθνική στρατηγική πολιτική, θα προταθεί μία νέα γεωστρατηγική και γεωπολιτική θέση της Ελλάδας προς την Δύση και εις όφελος της Δύσης... Αντί να ακολουθηθεί η οδός εκμετάλλευσης μίας τεράστιας ευνικής σπουδαιότητας ευκαιρίας, η Βουλή των βολεμένων της πολιτικής ορθότητας και της εθνικής μηδενικότητας ξεκίνησε την συζήτηση για τον εκλογικό νόμο...!!! Κι αυτό επειδή δεν τους ενδιαφέρει το αύριο της Ελλάδας, αλλά το αύριο το δικό τους...

Αυτή η πατρίδα καταδικάζεται από τους "ταγούς" της, που γίνονται λαγοί όταν πρέπει να την υπερασπισθούν.
Αυτή η πατρίδα σπαράσσεται από τα παιδιά της που συνεχίζουν να επιτρέπουν σε γραικύλους να την κυβερνούν.
Αυτή η πατρίδα έγινε παρτίδα του κάθε πικραμένου, του κάθε εγωμανή, του κάθε ιδεοληπτικού, του κάθε ανίκανου και φοβικού πολιτικού και επιχειρηματικού αλήτη.

Και όμως αυτή πατρίδα μπορεί να έχει ένα λαμπρό μέλλον...

Όμως, δυστυχώς...
Σε αυτή την πατρίδα, την πλέον κρίσιμη χρονική στιγμή της νεότερης ιστορίας της βρέθηκαν στις πλέον κρίσιμες θέσεις οι πλέον ακατάλληλοι άνθρωποι. Και, το χειρότερο δεν είναι ότι βρέθηκαν στις θέσεις αυτές. Το χειρότερο είναι ότι παραμένουν σε αυτές τις θέσεις εξουσίας χωρίς να τους ενοχλεί απολύτως κανείς, με αποτέλεσμα να υλοποιούν το καταστροφικό τους "έργο" (εντολές ξένων) το οποίο σκοπεύουν και να ολοκληρώσουν...
Και δεν είναι απλοί οικονομικοί δολοφόνοι.
Δεν είναι απλά υπηρέτες ξένων συμφερόντων.
Είναι συνεργοί και εκτελεστές μίας γενοκτονίας που βρίσκεται σε εξέλιξη...
Και οι ίδιοι το ξέρουν...


Οι απόψεις του ιστολογίου μπορεί να μην συμπίπτουν με τα περιεχόμενα του άρθρου
 


Γράψτε τα δικά σας σχόλια
  • Blogger Σχόλια για χρήση στο Blogger
  • Facebook Σχόλια για χρήση στο Facebook

Δεν υπάρχουν σχόλια :

Θα σας παρακαλούσα να είστε κόσμιοι στους χαρακτηρισμούς σας, επειδή είναι δυνατόν επισκέπτες του ιστολογίου να είναι και ανήλικοι.
Τα σχόλια στα blogs υπάρχουν για να συνεισφέρουν οι αναγνώστες στο διάλογο. Η ευθύνη των σχολίων (αστική και ποινική) βαρύνει τους σχολιαστές.
Τα σχόλια θα εγκρίνονται μόνο όταν είναι σχετικά με το θέμα, δεν αναφέρουν προσωπικούς, προσβλητικούς χαρακτηρισμούς, καθώς επίσης και τα σχόλια που δεν περιέχουν συνδέσμους.
Επίσης, όταν μας αποστέλλονται κείμενα (μέσω σχολίων ή ηλεκτρονικού ταχυδρομείου), παρακαλείσθε να αναγράφετε τυχούσα πηγή τους σε περίπτωση που δεν είναι δικά σας. Ευχαριστούμε για την κατανόησή σας...



Ελληνοτουρκικα

[Ελληνοτουρκικά][bleft]

ΓΕΩΠΟΛΙΤΙΚΗ

[Γεωπολιτική][grids]

διαφορα

[διάφορα][bsummary]

ΜΥΣΤΙΚΕΣ ΥΠΗΡΕΣΙΕΣ

[μυστικές υπηρεσίες][bleft]