Απoψεις

[Απόψεις][bleft]

Ελλαδα

[Ελλάδα][threecolumns]

Ευρωπη

[Ευρώπη][bsummary]

Κοσμος

[Κόσμος][grids]

Επιστημονικά πραξικοπήματα...

Γράφει ο Κώστας Μαντατοφόρος 

Τί τουρκικό πραξικόπημα και τρίχες κατσαρές;
Οι άνθρωποι είναι amateurs, ερασιτέχνες, πώς το λένε;
Το πραγματικό  know-how στα πραξικοπήματα τό 'χουμε εδώ.

Μετρήστε:
Αθωώθηκαν οι περισσότεροι κατηγορούμενοι για την ηρωϊνη δύο τόννων του Noor 1 καθότι το πλοίο ήταν ασυνόδευτο, σαν δέμα του ΚΤΕΛ ένα πράμα.
Συνελήφθησαν όμως οι αλητήριοι που συνέλεγαν παράνομα ρίγανη, όχι για προσωπική χρήση αλλά για πούλημα. Σχεδίαζαν να ρίξουν στην αγορά είκοσι κιλά αγνής ρίγανης.
Η δίκη για τα στημένα παιχνίδια στο ποδόσφαιρο δεν θα γίνει ποτέ γιατί τα αδικήματα παραγράφηκαν.
Ο καστανάς εξ αιτίας του οποίου δεν πιάσαμε τους στόχους τού 2015 και η κυβέρνηση αναγκάστηκε να πάρει κι άλλα μέτρα, θα δικαστεί δυό-τρείς φορές ακόμη.
Τα  "εκσυγχρονιστήρια" Μαντέλης και Τσουκάτος που παραδέχτηκαν πως πήραν μίζες από την Miesens, κυκλοφορούν ελεύθερα, προφανώς ως ανταμοιβή για την ειλικρίνειά τους, ώστε να γίνουν παράδειγμα και για τους νέους που θέλουν να σχοληθούν με την πολιτική.
Ο ιδιοκτήτης της εφημερίδας  "Πρώτο Φλέμα" επειδή δεν μπόρεσε να δικαιολογήσει την προέλευση 3,5 μυρίων ευρώ απαλλάχθηκε με βούλευμα του Συμβουλίου Πλημμελειοδικών Αθήνας.
Λίγο καιρό πριν ο Υπουργός οικονομικών επί Μεγάλου Ηλίθιου, αθωώθηκε για την κατηγορία παραποίησης της "λίστας Λαγκάρντ" που εκεί μέσα βρισκότανε το μισό του σόϊ, η Άρτα, τα Γιάννενα και το μισό πολιτικό σύστημα της χώρας.

Να συνεχίσουμε;
Πώς; Αυτά δεν είναι πραξικόπημα;
Τί είναι; Δικαστικές αποφάσεις;
Τί λέτε καλέ! ΑΥΤΑ είναι πραγματικό πραξικόπημα!
Αυτά κι άλλα τόσα παρόμοια και καθημερινά είναι που καταργούν την δημοκρατία σ' έναν τόπο και βυθίζουν τους πολίτες στην πιό μαύρη απελπισία.

Γιατί δεν έχεις να κάνεις με μιά ορατή δικτατορία, με επίσημη κατάργηση του Συντάγματος που επιβάλλει ισονομία και ισοπολιτεία, παρά με μιά αόρατη, με ένα κέλυφος δημοκρατίας, ένα αυγό κλούβιο, που απ' έξω είναι άσπρο και ολάκερο, και από μέσα βρωμάει και ζέχνει και δηλητηριάζει όποιον το φάει.

Αυτά είναι λοιπόν τα επιστημονικά πραξικοπήματα, και όχι οι οπερέτες των μπουνταλάδων γειτόνων.
'Η μήπως δεν είναι πραξικόπημα που ο Μεγάλος Ηλίθιος, το Στουρνάρι, ο μάγκας της Καλαμάτας, ο Μπένι, ο Καρατζαφύρερ, ο σκατόγερας της ΡΗΜΑΔ, και οι υπόλοιποι πρωταίτιοι της ανήκουστης προδοσίας και τραγωδίας, μπορούν και κυκλοφορούν ακόμη;

Γατάκια τούρκοι! 
Μα ούτε ένα πραξικόπημα της προκοπής; 
 Κρίμα τα μουστάκια σας!...

Πηγή "Ουδέν Σχόλιον"
 

Οι απόψεις του ιστολογίου μπορεί να μην συμπίπτουν με τα περιεχόμενα του άρθρου
 


Post A Comment
  • Blogger Comment using Blogger
  • Facebook Comment using Facebook
  • Disqus Comment using Disqus

2 σχόλια :

  1. Ό Ουμπέρτο Έκο είχε πεί "Μόνο ηλίθιοι πλέον επιβάλουν χούντα με Τάνκ" αφού υπάρχει η τηλεόραση !

    Π.Τ.

    ΑπάντησηΔιαγραφή
    Απαντήσεις
    1. Ας μην ηταν θεατρικη παρασταση και θα εβλεπες κατα που παει η τηλεοραση απο Πατριωτες . ΣΤΡΑΤΟ ΚΑΙ ΠΟΛΙΤΕΣ εννοειται .
      Αυτα του κωλου σεναρια ειναι για τους προβατοποιημενους .
      Τωρα ξεκιναει το εργο δολιε μου ...Τωρα θα ζησουμε πραγματικα γεγονοτα και οχι κουκλοθετρο απο τους δηδεν πρωθυπουργους και προεδρους .
      Αυτοι που κανουν ενοπλο κινημα να σωσουν την Πατριδα τους δεν παιζουν με τα Τανκς σε κοσμοπολιτικους καλοκαιρινους δρομους πολεων .

      Διαγραφή

Θα σας παρακαλούσα να είστε κόσμιοι στους χαρακτηρισμούς σας, επειδή είναι δυνατόν επισκέπτες του ιστολογίου να είναι και ανήλικοι.
Τα σχόλια στα blogs υπάρχουν για να συνεισφέρουν οι αναγνώστες στο διάλογο. Η ευθύνη των σχολίων (αστική και ποινική) βαρύνει τους σχολιαστές.
Τα σχόλια θα εγκρίνονται μόνο όταν είναι σχετικά με το θέμα, δεν αναφέρουν προσωπικούς, προσβλητικούς χαρακτηρισμούς, καθώς επίσης και τα σχόλια που δεν περιέχουν συνδέσμους.
Επίσης, όταν μας αποστέλλονται κείμενα (μέσω σχολίων ή ηλεκτρονικού ταχυδρομείου), παρακαλείσθε να αναγράφετε τυχούσα πηγή τους σε περίπτωση που δεν είναι δικά σας. Ευχαριστούμε για την κατανόησή σας...



Ελληνοτουρκικα

[Ελληνοτουρκικά][bleft]

ΓΕΩΠΟΛΙΤΙΚΗ

[Γεωπολιτική][grids]

διαφορα

[διάφορα][bsummary]

ΜΥΣΤΙΚΕΣ ΥΠΗΡΕΣΙΕΣ

[μυστικές υπηρεσίες][bleft]