Απoψεις

[Απόψεις][bleft]

Ελλαδα

[Ελλάδα][threecolumns]

Ευρωπη

[Ευρώπη][bsummary]

Κοσμος

[Κόσμος][grids]

Προσδεθείτε! Ασύντακτη χρεοκοπία και παράλληλο νόμισμα (IOU) προ των πυλών

Τα σενάρια που διαγράφονται μπροστά μας μετά τις τελευταίες εξελίξεις, ως αποτέλεσμα μίας ακόμη διαπραγμάτευσης χωρίς όπλα, χωρίς σύνεση και λογική, χωρίς στόχο και χωρίς σαφή χρονικά όρια, τα οποία θα εξασφαλίζονταν από τις απαιτούμενες χρηματικές ρεζέρβες, είναι δυστυχώς εφιαλτικά – ενδεχομένως πολύ χειρότερα από αυτά που προβλέπονταν πέρυσι, την ίδια εποχή.

Το μοναδικό ίσως θετικό γεγονός είναι η αντιστροφή της τάσης στη Μ. Βρετανία, όπου η πλειοψηφία (46% έναντι 44%) είναι πλέον υπέρ της εξόδου της χώρας από την ΕΕ – οπότε ίσως δεν ασκηθούν ακόμη πιέσεις προς την Ελλάδα, σε σχέση με την προσωρινή (δήθεν) έξοδο της από την Ευρωζώνη, σύμφωνα με την πάγια θέση του κ. Σόιμπλε.

Εν τούτοις, τα ταμεία του κράτους είναι άδεια, η κυβέρνηση εκλιπαρεί ξανά μία πολιτική λύση μέσω της σύγκλησης σύσκεψης των ηγετών της Ευρώπης (ακόμη μία προσβολή για τη χώρα μας), πιθανολογείται πως κάτι σοβαρό συμβαίνει με τις τράπεζες, ενώ το ΔΝΤ δεν έχει αλλάξει τα σχέδια του, παρά το ότι έγιναν γνωστά μετά τη δημοσίευση των υποκλοπών.

Ως εκ τούτου, το μόνο που μας απομένει είναι να προσδεθούμε, ευχόμενοι να είναι αναίμακτη η καινούργια αναγκαστική προσγείωση – κάτι που δεν είναι καθόλου αυτονόητο, αφού ο νεαρός πιλότος δεν έχει αποκτήσει ακόμη την εμπειρία που όφειλε να έχει (ούτε και πρόκειται), μετά από τόσους μήνες στο πηδάλιο της χώρας.

Πηγή Analyst


Οι απόψεις του ιστολογίου μπορεί να μην συμπίπτουν με τα περιεχόμενα του άρθρου
 


Post A Comment
  • Blogger Comment using Blogger
  • Facebook Comment using Facebook
  • Disqus Comment using Disqus

1 σχόλιο :

  1. Συνέλληνες μην αφήσετε ούτε ένα ευρώ στις τράπεζες, όσοι βέβαια έχετε ακόμη έστω και ελάχιστα χρήματα από τον μικρό μισθό σας, την πενιχρή σας σύνταξη ή κάποιες αιματηρές οικονομίες σας. Το κούρεμα καταθέσεων έχει προαποφασισθεί και θα γίνει στους μικρομεσαίους και δεν θα υπάρχουν κατώτατα όρια, θα τα αρπάξουν όλα, με τους μεγαλοκαρχαρίες της αρπαχτής βέβαια να μένουν πάλι ανέγγιχτοι. Κάντε και βασικές προμήθειες σε τρόφιμα και είδη πρώτης ανάγκης στα σπίτια σας γιατί έρχεται το τελικό χτύπημα από τα σκοτεινά ανθελληνικά κέντρα αποφάσεων εναντίον της Ελλάδας μας και όλων ημών που δεν αντιδράμε ακόμη, ούτε τώρα που μας δίνουν την χαριστική βολή, με εκτελεστές τους εντεταλμένους εθνοπροδότες συμμορίτες της κυβέρνησης μαριονέτας ΣΥΡΙΖΑΝΕΛ που μας κορόιδεψε ανενδοίαστα και οδηγεί την χώρα στο εκτελεστικό απόσπασμα.

    ΑπάντησηΔιαγραφή

Θα σας παρακαλούσα να είστε κόσμιοι στους χαρακτηρισμούς σας, επειδή είναι δυνατόν επισκέπτες του ιστολογίου να είναι και ανήλικοι.
Τα σχόλια στα blogs υπάρχουν για να συνεισφέρουν οι αναγνώστες στο διάλογο. Η ευθύνη των σχολίων (αστική και ποινική) βαρύνει τους σχολιαστές.
Τα σχόλια θα εγκρίνονται μόνο όταν είναι σχετικά με το θέμα, δεν αναφέρουν προσωπικούς, προσβλητικούς χαρακτηρισμούς, καθώς επίσης και τα σχόλια που δεν περιέχουν συνδέσμους.
Επίσης, όταν μας αποστέλλονται κείμενα (μέσω σχολίων ή ηλεκτρονικού ταχυδρομείου), παρακαλείσθε να αναγράφετε τυχούσα πηγή τους σε περίπτωση που δεν είναι δικά σας. Ευχαριστούμε για την κατανόησή σας...



Ελληνοτουρκικα

[Ελληνοτουρκικά][bleft]

ΓΕΩΠΟΛΙΤΙΚΗ

[Γεωπολιτική][grids]

διαφορα

[διάφορα][bsummary]

ΜΥΣΤΙΚΕΣ ΥΠΗΡΕΣΙΕΣ

[μυστικές υπηρεσίες][bleft]