Απoψεις

[Απόψεις][bleft]

Ελλαδα

[Ελλάδα][threecolumns]

Ευρωπη

[Ευρώπη][bsummary]

Κοσμος

[Κόσμος][grids]

Προσοχή στο car-jacking

Η εγκληματικότητα αναμένεται να γνωρίσει "στιγμές δόξας" στο επόμενο διάστημα στην χώρα μας. Χαρακτηριστικό είναι το παράδειγμα - αληθινό περιστατικό που ακολουθεί, έτσι ώστε να μπορέσουμε να αποφύγουμε τις "κακοτοπιές" που φρόντισε η "τελευταία φορά αριστερά" κυβέρνηση να εισάγει στη χώρα μας.

Σήμερα Δευτέρα, ενώ περνούσα την ανισόπεδη του Φάρου Νέου Ψυχικού με τον γιό μου στο αυτοκίνητο, βγήκε μπροστά μου ένας νεαρός Αλγερινός ή Μαροκινός με σακίδιο στην πλάτη, στάθηκε στη μέση του διαζώματος με ανοιχτά πόδια, σήκωσε το δεξί του χέρι και μου έκανε σήμα να σταματήσω, φωνάζοντας όσο πιο επιτακτικά μπορούσε "ΣΤΟΟΟΟΠΠ! ΣΤΟΟΟΟΟΟΠΠ!!!"

Φυσικά, δεν σταμάτησα.
Έχοντας ζήσει στο Μαϊάμι στη δεκαετία του '80, την εποχή της έξαρσης των car-jacking, ξέρω πως δεν σταματάς ποτέ σε τέτοιες περιπτώσεις, αν θέλεις τη ζωή σου, και ποτέ-ποτέ-ποτέ αν έχεις παιδί μέσα στο αυτοκίνητο.
Αν μάλιστα δεν έχεις δίοδο αλλαγής πορείας, όπως είχα ευτυχώς εγώ στρίβοντας δεξιά στην Παπαναστασίου, τότε απλά περνάς από πάνω τους.

Αμέσως μετά ειδοποίησα την Άμεσο Δράση (100) για να τον μαζέψουν, ενώ λίγο αργότερα μιλώντας με έναν αστυνομικό που δούλευε χρόνια στην Ομόνοια, έμαθα πως τις τελευταίες μέρες νεαροί Μαροκινοί και Αλγερινοί λαθρομετανάστες ανεβαίνουν στα ΒΠ και σπάνε αυτοκίνητα για να βρουν κάτι να κλέψουν.
Προσοχή όλοι εκεί έξω!!!
Τα πράγματα χειροτερεύουν.

ΥΓ: ΠΡΟΣΟΧΗ επειδή κάποιοι δεν διαβάζουν παρακάτω στα σχόλια εξηγώ ότι να μη σταματάς ήταν η σύσταση της αστυνομίας στο Μαϊάμι σε περίπτωση απόπειρας car-jacking, και ΟΧΙ δική μου προτροπή.
Άλλωστε εγώ άλλαξα δρόμο για να αποφύγω να περάσω καν από δίπλα από τον μαινόμενο νεαρό.


Οι απόψεις του ιστολογίου μπορεί να μην συμπίπτουν με τα περιεχόμενα του άρθρου
 


Post A Comment
  • Blogger Comment using Blogger
  • Facebook Comment using Facebook
  • Disqus Comment using Disqus

5 σχόλια :

  1. Κώστα, ότι και να λέμε εμείς, ο κόσμος ακόμα ζει στην κοσμάρα του.
    Αυτά ακριβώς λέω και στο σχολείο και ....νιώθω τουλάχιστον γραφικός.

    Όπως ο Κουνδουρος, έτσι και αυτοί πρέπει να πάθουν, αλλά αυτός ήταν τυχερός...

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  2. Τι λένε εδώ οι αγαπησιάρηδες αισθηματίες και προστάτες των λαθραίων ; Θα επαναλάβουν με ένα στόμα το "αγαπήσεις τον πλησίον σου ως σεαυτόν" ; ή το άλλο γνωστό τροπάριο : "Ο Χριστιανισμός είναι η θρησκεία της αγάπης ! Ο Καλός Σαμαρείτης δεν βρήκε στο δρόμο έναν (λαθρο)πρόσφυγα ή ένα (λαθρο)μετανάσταη. Ένα σακατεμένο και μισοπεθαμένο βρήκε και φρόντισε. Είναι στην ίδια κατάσταση αυτοί οι, σε εισαγωγικά, πλησίον που μας στέλνουν ή (ας πούμε) μας έρχονται ; Ποιος καπηλεύεται και ποιος καταχράται τη Χριστιανοσύνη ; Μπορούν να μας απαντήσουν ;

    ΑπάντησηΔιαγραφή
    Απαντήσεις
    1. Κυπριανε,

      οι προστατες των λαθραιων- τα μελη των ΜΚΟ με αλλα λογια-

      ειναι αθεοι και μισουν οτιδηποτε χριστιανικο!

      Οποτε με το να βαζουν στο στομα τους τον ορο "Χριστιανισμο",

      αυτοαναιρουνται!

      Και μη τους βαζεις δυσκολα ερωτηματα!

      ΓΜ

      Διαγραφή
    2. Οποτε με το να βαζουν στο στομα τους τον ορο "Χριστιανισμο", αυτοαναιρουνται! Και μη τους βαζεις δυσκολα ερωτηματα!

      κχ
      Ευχαριστώ τον ΓΜ (παλιά γνωριμία) για την προέκταση που δίνει στο σχόλιο. Σωστά , δύσκολα ερωτήματα δεν πρέπει να θέτω, αλλά δύσκολα σχόλια - τον εαυτό μου ερωτώ - γιατί να μη γράφω ; Σαν αυτό που ακολουθεί. Είναι εκτός θέματος, αλλά εντός έχουμε την πλημμύρα των λαθραίων και αυτών που τους στηρίζουν :

      Τῷ στόματι αὐτῶν εὐλόγουν καὶ τῇ καρδίᾳ αὐτῶν κατηρῶντο

      4 ἕως πότε ἐπιτίθεσθε ἐπ᾿ ἄνθρωπον; φονεύετε πάντες ὑμεῖς ὡς τοίχῳ κεκλιμένῳ καὶ φραγμῷ ὠσμένῳ. 5 πλὴν τὴν τιμήν μου ἐβουλεύσαντο ἀπώσασθαι, ἔδραμον ἐν δίψει, τῷ στόματι αὐτῶν εὐλόγουν καὶ τῇ καρδίᾳ αὐτῶν κατηρῶντο. (Ψ. 61)
      Την ερμηνεία καλείται να την αναζητήσει ο αναγνώστης.

      κχ
      Σήμερα έχουμε δυο εκκλησίες, μία των "εντός εκκλησίας" και άλλη μία των "εκτός εκκλησίας". Οι ευρισκόμενοι "εντός" κατηγορούν τους "εκτός", επειδή δεν μνημονεύουν τους, γυμνή κεφαλή, αιρετικούς αδελφούς (σε εισαγωγικά αυτά τα δυο). Κάνουν (οι "εντός") αυτό που ακριβώς διαπράττουν, στρεβλώνοντας τα νοήματα των λέξεων, οι Σιωνιστές αγαπολόγοι, φιλειρηνιστές, δημοκράτες, αλτρουιστές και προπαντός ελεύθεροι άνθρωποι. Με τα πλοκάμια των ΜΚΟ και το "συντροφάτο" (κατά το "αδελφάτο") των antifa (αντιφασίστες) κατηγορούν όποιον δεν συμμερίζεται τον ολοκληρωτικό εκφασισμό, που υπηρετούν αυτές οι σκοτεινές οργανώσεις. Φυσικά, με το αζημίωτο.

      Και ο χορός της παγκοσμιοποίησης καλά κρατεί, από τη μια μεριά με τους Αμερικανούς, των οποίων η δημοκρατία πλεονάζει (ανθρώπινα δικαιώματα), και από την άλλη, να έχουμε τους ανέκαθεν συντηρητικούς - μέχρις ενός ορίου - Βρετανούς. Οι θεωρητικοί του Σιωνισμού γνωρίζουν άριστα ότι αυτή η αθλιότητα (παράδειγμα μεταξύ πολλών άλλων, τα αιωρούμενα γυμνά γεννητικά όργανα των ανδρών στο Φεστιβάλ Επιδαύρου) κάποτε θα εκραγεί και η έκρηξη, επί του παρόντος, προέρχεται από τους φανατικούς ισλαμιστές. Δεν θα καθυστερήσει να μας έλθη και από τους ιθαγενείς Ευρωπαίους, όταν οι ευγενώς ονομαζόμενοι μετανάστες ή πρόσφυγες πλημμυρίσουν και τις δικές τους πατρίδες.

      Κάπως έτσι φτιάχνονται οι φασίστες και οι ναζί.

      Όσο για εμάς εδώ ακόμη αντέχουμε. Δεν σφαχτήκαμε μεταξύ μας (σημ. ήταν αναμενόμενο το 2008, όταν κάηκε η Αθήνα και "μπουρλότιασε" πιο πριν όλη η Ελλάδα) και κατά τα φαινόμενα, θα σφαχτούμε με τους (λαθρο)πρόσφυγες και τους (λαθρο)μετανάστες. Οι Σιωνιστές ξέρουν ... .

      Διαγραφή
  3. Άσχετο και αυτό

    Writing for PinkNews, the Bishop of Buckingham, Dr Alan Wilson, says allowing same-sex couples to marry enriches the public understanding of what it means to be married.(*)

    Ο Βρετανικός συντηριτισμός φροντίζει να μας εμπλουτίζει την κατανόηση στο θέμα του γάμου (Μυστήριον Γάμου δια τα καθ΄ ημάς). Υποθέτουμε, το making love with different-sex couples (animals) θα μας εμπλουτίσει την κατανόηση στο θέμα της - άνευ όρων και ορίων, κατά Αθηναγόρα - αγάπης

    (*) http://www.pinknews.co.uk/

    ΑπάντησηΔιαγραφή

Θα σας παρακαλούσα να είστε κόσμιοι στους χαρακτηρισμούς σας, επειδή είναι δυνατόν επισκέπτες του ιστολογίου να είναι και ανήλικοι.
Τα σχόλια στα blogs υπάρχουν για να συνεισφέρουν οι αναγνώστες στο διάλογο. Η ευθύνη των σχολίων (αστική και ποινική) βαρύνει τους σχολιαστές.
Τα σχόλια θα εγκρίνονται μόνο όταν είναι σχετικά με το θέμα, δεν αναφέρουν προσωπικούς, προσβλητικούς χαρακτηρισμούς, καθώς επίσης και τα σχόλια που δεν περιέχουν συνδέσμους.
Επίσης, όταν μας αποστέλλονται κείμενα (μέσω σχολίων ή ηλεκτρονικού ταχυδρομείου), παρακαλείσθε να αναγράφετε τυχούσα πηγή τους σε περίπτωση που δεν είναι δικά σας. Ευχαριστούμε για την κατανόησή σας...



Ελληνοτουρκικα

[Ελληνοτουρκικά][bleft]

ΓΕΩΠΟΛΙΤΙΚΗ

[Γεωπολιτική][grids]

διαφορα

[διάφορα][bsummary]

ΜΥΣΤΙΚΕΣ ΥΠΗΡΕΣΙΕΣ

[μυστικές υπηρεσίες][bleft]