Απoψεις

[Απόψεις][bleft]

Ελλαδα

[Ελλάδα][threecolumns]

Ευρωπη

[Ευρώπη][bsummary]

Κοσμος

[Κόσμος][grids]

Σχέδιο υπάρχει: Ισλαμοποίηση της Ελλάδας!

Γιατί λένε όλοι ότι η κυβέρνηση δεν έχει σχέδιο; Σχέδιο υπάρχει!

Το σχέδιο είναι: Να μετατραπεί η Ελλάδα σε πολυπολιτισμική κοινωνία.

Και στις μέρες μας πολυπολιτισμική σημαίνει ΙΣΛΑΜΟΠΟΙΗΣΗ.

Αυτό όμως δε θα έπρεπε να μας κάνει εντύπωση, αφού όλοι (τουλάχιστον αυτοί που δε φορούν παρωπίδες) γνωρίζουν πολύ καλά τι εστί Αριστερά.

Αριστερά σημαίνει: Κατάργηση των συνόρων, εξαφάνιση των εθνών και ισοπέδωση όλων των αξιών. Θέλουν δηλαδή κοινωνίες όπως είναι τα μούτρα τους, και ο Σύριζα είναι 100% Αριστερό κόμμα.

Άρα, γιατί αναρωτιέστε αν η κυβέρνηση έχει σχέδιο;
Το σχέδιο είναι να μείνουν ΟΛΟΙ αυτοί που έρχονται εδώ….
Και θα συνεχίσουν να έρχονται μέχρι οι Έλληνες να είναι μειοψηφία στην ίδια τους τη χώρα.
Αυτό είναι το σχέδιο.

Όταν ξυπνήσουμε, θα περπατάμε στους δρόμους της Ελλάδας και θα αναρωτιόμαστε: «Καλά, που είναι οι Έλληνες;» Παντού Πακιστανοί, Μαροκινοί, Ινδοί, Νιγηριανοί κτλ, και τότε κάποιος στην παρέα θα πει: «Όταν πριν από καμιά 10ρια χρόνια σας έλεγα να αντιδράσουμε, με αποκαλούσατε ρατσιστή και φασίστα».

Αυτό όμως που αδυνατούν να καταλάβουν οι Αριστεροί-φασίστες είναι ότι η καταστροφή της Ελλάδας είναι και στα σχέδια των ισχυρών, άρα με τις ενέργειές τους απλά εξυπηρετούν τα συμφέροντα της ελίτ, γι αυτό και τους δόθηκε η εξουσία...

Έχουμε πει πολλές φορές ότι οι ισχυροί της γης το μόνο που θέλουν είναι καταναλωτές. Δε θέλουν σύνορα και έθνη.

Το μόνο που θέλουν είναι ΚΑΤΑΝΑΛΩΤΕΣ.

Και όπως μπορείτε να δείτε παρακάτω, όταν πας στο σούπερ μάρκετ και πιστεύεις ότι έχεις επιλογή, στην ουσία δίνεις τα λεφτά σου στις ίδιες εταιρίες… στους λεγόμενους ισχυρούς.

Όταν πας σε σούπερ μάρκετ στο εξωτερικό, τα φρούτα είναι από την εταιρία Α και τα λαχανικά από την εταιρία Β. Εσύ νομίζεις ότι αγοράζεις μήλα, αλλά στην ουσία κάποιος πλούσιος γίνεται πλουσιότερος.
Γιατί νομίζεις ότι θέλουν να καταργήσουν τις λαϊκές; Γιατί στις λαϊκές ο πρώτος πάγκος με τα λαχανικά είναι του κυρ-Βασίλη, ο δεύτερος είναι της κυρίας-Ειρήνης, και πάει λέγοντας…
Πως θα βγάλει λεφτά έτσι ο ισχυρός; Αυτός θέλει να αγοράζεις τα πάντα από αυτόν. Όλα από την Fruits and Vegetables inc. Όταν είσαι όμως Έλληνας και θα πας στη λαϊκή, δε θα πάρεις από άγευστα φρούτα και πλαστικά λαχανικά.

Καταλαβαίνετε τώρα γιατί οι ισχυροί της γης προσπαθούν τα τελευταία χρόνια να μας κάνουν όλους ίδιους; Δηλαδή θα εξαφανιστούν τα έθνη και να γίνουμε όλοι… Ίδιοι;

Στη χώρα μας, επειδή η μεγαλύτερη πλειοψηφία των κατοίκων είναι Έλληνες, μας αρέσουν τα σουβλάκια, οι ταβέρνες, τα μεζεδοπωλεία, οι Ελληνικές καφετέριες… κλπ. Φυσικά μας αρέσουν πολλά άλλα, αλλά στην πλειοψηφία οι Έλληνες προτιμούν τα Ελληνικά προϊόντα.

Όπως γνωρίζουμε, στη χώρα μας προσπάθησαν να έρθουν Αμερικάνικα φαστφουντάδικα. Τα Wendy’s έκλεισαν, τα Applebees έκλεισαν, τα KFC έκλεισαν. Το ίδιο έπαθαν και τα Dunkin Donats και το Subway. Όσον αφορά τα McDonald’s και τα Starbucks, και αυτά σε λίγο θα κλείσουν.
Κάποιοι μπορούν να ισχυριστούν ότι φταίει η οικονομία, άλλοι μπορούν να ισχυριστούν ότι φταίει η γραφειοκρατία, αλλά όταν λειτουργούν πετυχημένα σε εκατοντάδες χώρες, κάτι άλλο φταίει. Και αυτό που φταίει είναι ότι είμαστε Έλληνες και προτιμούμε τα Ελληνικά προϊόντα. Τόσο απλά. Γιατί να πας να φας Big Mac όταν μπορείς να φας σουβλάκι, να πας σε ωραία ταβέρνα ή ακόμα και Goody’s ή Everest;

Φυσικά χρειάζεται περισσότερη ανάλυση αυτό το θέμα, δεν είναι τόσο απλό, αλλά σκεφτείτε πως θα είναι η Ελλάδα όταν πλέον οι πλειοψηφία θα είναι ξένοι. Οι μισοί δε θα τρώνε χοιρινό και οι άλλοι μισοί δε θα τρώνε μοσχαρίσιο. Άρα, τα McDonald’s με το Halal Big Mac θα είναι το 1ο σε πωλήσεις Burger της χώρας. Τα McDonald’s, τα Wendy’s, τα Subways και τα Starbucks θα ανοίγουν σαν τα μανιτάρια και όλες οι αναλύσεις των ισχυρών θα λένε ότι η οικονομία της Ελλάδας πηγαίνει καλά. Αφού τα McDonald’s άνοιξαν το 100ο μαγαζί… πως γίνεται να μην πηγαίνει καλά η οικονομία; Αυτό δε θα λένε;

(Ναι, ξέρω, δεν είναι τόσο απλό το θέμα, αλλά όταν υπάρχει ΕΘΝΟΣ και ΠΑΡΑΔΟΣΕΙΣ, δύσκολα μπορούν οι πολυεθνικές να διεισδύσουν. Για το λόγο αυτό προσπαθούν τα εξαφανίσουν τα έθνη και τις παραδόσεις. Και ο Σύριζα είναι ο ειδικός σε αυτό!.. ΚΑΤΑΣΤΡΟΦΗ ΤΟΥ ΕΛΛΗΝΙΣΜΟΥ και ΜΕΤΑΤΡΟΠΗ ΤΗΣ ΕΛΛΑΔΑΣ ΣΕ ΑΠΛΗ ΧΩΡΑ ΚΑΤΟΙΚΩΝ-ΚΑΤΑΝΑΛΩΤΩΝ)

Γιατί αυτό θέλουν οι ισχυροί... ΚΑΤΑΝΑΛΩΤΕΣ. Η Ελληνική ταβέρνα του μπάρμπα Μίτσου δε βγάζει κέρδος στον ισχυρό, ούτε η καφετέρια στην πλατεία. Αλλά οι πολυεθνικές McDonald’s και Starbucks, βγάζουν. 100% κέρδος, αφού φόρους δεν πληρώνουν όταν έχουν έδρα τον Παναμά ή τα νησιά Caymans. Άρα, ανοίγουμε υποκαταστήματα παντού και θησαυρίζουμε. Επιβάλλουν και το πλαστικό χρήμα για να είναι σίγουροι ότι θα έχεις «χρήματα» πάντα. Δεν τους νοιάζει φυσικά αν σου δημιουργήσουν χρέος (σιγά, ας αυτοκτονήσεις αν δεν τα βγάζεις πέρα… ένας καταναλωτής λιγότερος, who fuckin cares). Εσύ θα πηγαίνεις στα KFC, και χωρίς να έχεις χρήματα στις τσέπες, θα αγοράζεις το burger με την πιστωτική… και τα λεφτά σου θα πηγαίνουν κατευθείαν στο Παναμά.

Το έχουμε πει πολλές φορές. Η Apple δεν ενδιαφέρεται αν το IPhone από το Public στο Σύνταγμα το αγόρασε Έλληνες ή Πακιστανός. Το μόνο που την ενδιαφέρει είναι να το αγόρασε κάποιος.

Για το λόγο αυτό έχει ξεκινήσει διαδικασία ΙΣΛΑΜΟΠΟΙΗΣΗΣ της Ευρώπης, αφού οι ισχυροί της γης είδαν ότι οι Μουσουλμάνοι είναι οι καλύτεροι πελάτες. Αγοράζουν τα πάντα, και χρησιμοποιούνται πιο εύκολα στις τρομοκρατικές επιθέσεις. Το παν είναι να επικρατεί φόβος στο λαό. Όταν φοβάσαι καταναλώνεις εκατομμύρια ευρώ στην ασφάλεια. Όταν φοβάσαι, δεν διαμαρτύρεσαι. Όταν φοβάσαι υπακούς.

Ξεκίνησαν και την προπαγάνδα της πολυπολιτισμικής κοινωνίας, και με τα Αριστερά-πιόνια τους προσπαθούν να το επιβάλλουν παντού. Όταν αντιδράσεις, οι Αριστεροί και τα ΜΜΕ σε αποκαλούν ρατσιστή και φασίστα, γιατί αυτό τους έμαθαν να κάνουν.
Δεν έχουν μυαλό να καταλάβουν ότι η ελίτ τους χρησιμοποιεί για τα δικά τους σχέδια.
Αυτοί θεωρούν ότι κάνουν ανθρωπισμό.
Το μόνο που καταφέρνουν είναι να βοηθούν τους ισχυρούς να δημιουργήσουν τις κοινωνίες που θέλουν.

Δηλαδή κοινωνίες ΥΠΑΚΟΥΩΝ ΦΟΒΙΣΜΕΝΩΝ ΚΑΤΑΝΑΛΩΤΕΣ…
Και αυτό γινόμαστε σιγά σιγά. Όχι οι Έλληνες φυσικά, αλλά οι νέοι κάτοικοι της Ελλάδας.

Είχαμε την καλύτερη χώρα του κόσμου.

Η Ελλάδα των παραδόσεων, των εθίμων, των αγνών προϊόντων, του απίστευτου καλοκαιριού, της ωραίας ζωής…
Η χώρα στο καλύτερο σημείο πάνω στη γη….
Και δώσαμε την τύχη της χώρας μας σε ανθέλληνες, προδότες και εθνομηδενιστές.
Δώσαμε τα κλειδιά της πατρίδας μας σε πιόνια και μαριονέτες, και τους επιτρέψαμε να την καταστρέψουν.

Δε θα πω ότι πρέπει να ξυπνήσουμε πριν είναι αργά… Γιατί είναι ήδη αργά!

Η Ελλάδα στο έλεος των λαθρομεταναστών



Πηγή "Στρουθοκάμηλος"


Οι απόψεις του ιστολογίου μπορεί να μην συμπίπτουν με τα περιεχόμενα του άρθρου
 


Γράψτε τα δικά σας σχόλια
  • Blogger Σχόλια για χρήση στο Blogger
  • Facebook Σχόλια για χρήση στο Facebook

Δεν υπάρχουν σχόλια :

Θα σας παρακαλούσα να είστε κόσμιοι στους χαρακτηρισμούς σας, επειδή είναι δυνατόν επισκέπτες του ιστολογίου να είναι και ανήλικοι.
Τα σχόλια στα blogs υπάρχουν για να συνεισφέρουν οι αναγνώστες στο διάλογο. Η ευθύνη των σχολίων (αστική και ποινική) βαρύνει τους σχολιαστές.
Τα σχόλια θα εγκρίνονται μόνο όταν είναι σχετικά με το θέμα, δεν αναφέρουν προσωπικούς, προσβλητικούς χαρακτηρισμούς, καθώς επίσης και τα σχόλια που δεν περιέχουν συνδέσμους.
Επίσης, όταν μας αποστέλλονται κείμενα (μέσω σχολίων ή ηλεκτρονικού ταχυδρομείου), παρακαλείσθε να αναγράφετε τυχούσα πηγή τους σε περίπτωση που δεν είναι δικά σας. Ευχαριστούμε για την κατανόησή σας...



Ελληνοτουρκικα

[Ελληνοτουρκικά][bleft]

ΓΕΩΠΟΛΙΤΙΚΗ

[Γεωπολιτική][grids]

διαφορα

[διάφορα][bsummary]

ΜΥΣΤΙΚΕΣ ΥΠΗΡΕΣΙΕΣ

[μυστικές υπηρεσίες][bleft]