Απoψεις

[Απόψεις][bleft]

Ελλαδα

[Ελλάδα][threecolumns]

Ευρωπη

[Ευρώπη][bsummary]

Κοσμος

[Κόσμος][grids]

Ποιοι κρύβονται πίσω από την τρομοκρατία στην Ευρώπη;

Η Ευρώπη πληρώνει την απροθυμία της να υπερασπίσει τους πολίτες της και την προθυμία της να τους στοχοποιήσει στο όνομα της νέας παγκόσμιας τάξης πραγμάτων 

Γράφει ο Γεωργίου Μιχαήλ

Το σχεδιάγραμμα της βομβιστικής επίθεσης στο αεροδρόμιο των Βρυξελλών
Με έναν παράδοξο, αλλά κατά πολλούς αναμενόμενο, τρόπο, η Ευρώπη μετατρέπεται σε πεδίο δράσης των τζιχαντιστών. Μπορεί οι εικόνες σε Παρίσι, Βερολίνο και Βρυξέλλες να μην είναι ίδιες με τις εικόνες από την Δαμασκό, την Χομς ή το Χαλέπι, αλλά το κλίμα τρόμου, η αβεβαιότητα της ασφάλειας και ο κίνδυνος για την απώλεια ανθρώπινης ζωής είναι ίσως κατά πολύ εντονότερος στους Ευρωπαίους πολίτες, των οποίων η ασφάλεια και η ζωή μέχρι πριν λίγους μήνες ήταν διασφαλισμένες στον μέγιστο βαθμό.

Η κατάρρευση της Ευρώπης και συγκεκριμένα η ανικανότητα και η φοβικότητα των ευρωπαίων ηγετών, που επέλεξαν να παίζουν τον ρόλο του τοκογλύφου ή του μπράβου των μεγάλων τραπεζών, αντί να προάγουν κοινωνικές πολιτικές, επέφεραν τα πλέον δυσάρεστα αποτελέσματα.
Η αδυναμία των ψευδο-ηγετών φάνηκε όταν έσκυψαν το κεφάλι στις απειλές και τους εκβιασμούς του τούρκου προέδρου Ρετζέπ Ταγίπ Ερντογάν και αποδέχθηκαν να πληρώνουν ως έμπορο ανθρώπων την Τουρκία για να μην στέλνει μεγάλους αριθμούς λαθρομεταναστών και προσφύγων στην «ανέμελη», πλην όμως φοβική, Ευρώπη.
Δυστυχώς, η Ευρώπη βυθίζεται στο χάος που επέλεξε με την σιωπή της απέναντι στον αλλόφρονα τούρκο «σουλτάνο» και την ταυτόχρονη επίσημη αποδοχή της αδυναμίας της να χειριστεί με «πειθώ» οποιονδήποτε απειλεί την ευρωπαϊκή ειρήνη και ευημερία.

Βέβαια, και στο σημείο αυτό θα πρέπει –επιτέλους- να αρχίσουν να δραστηριοποιούνται οι αρμόδιες αρχές- στις 18 Μαρτίου, πριν 4 ημέρες δηλαδή, ο τζιχαντιστής Ρετζέπ Ταγίπ Ερντογάν είχε προαναγγείλει τις νέες τρομοκρατικές επιθέσεις στις Βρυξέλλες.
Ο αποδεδειγμένα χρηματοδότης και υποστηρικτής της οργάνωσης Ισλαμικό Κράτος αλλά και του Μετώπου Αλ Νούσρα, δηλαδή της Αλ Κάιντα στη Συρία, είχε δηλώσει: «Δεν υπάρχει λόγος μια βόμβα (όπως αυτή) που εξερράγη στην Άγκυρα να μην εκραγεί στις Βρυξέλλες». Και με αυτή την επίθεση, τη στιγμή που η Τουρκία δεν έχει αρχίσει ακόμη να εφαρμόζει ως οφείλει, την συμφωνία της με την Ευρώπη για τους πρόσφυγες - λαθρομετανάστες, δεν θα αποτελέσει έκπληξη εάν τις επόμενες ημέρες η τουρκική κυβέρνηση υποβάλει απαίτηση αποδοχή νέων αιτημάτων της αλλά και για αύξηση της "χρηματικής επιδότησής" της από την Ευρώπη για την διαχείριση της ροής προς τα ευρωπαϊκά εδάφη...

Τρεις άνδρες, με σκούρα μαλλιά, που σπρώχνουν καροτσάκια αποσκευών διακρίνονται σε αυτό το στιγμιότυπο, το οποίο δείχνει τους «υπόπτους» των επιθέσεων που προκάλεσαν τον θάνατο 14 ανθρώπων στο αεροδρόμιο, διευκρινίζει το Belga
Μπορεί οι Βρυξέλλες να χτυπήθηκαν από 4 βόμβες τζιχαντιστών και 34 πολίτες να έχασαν τη ζωή τους, ενώ δεκάδες άλλοι τραυματίστηκαν, όμως αυτό το τρομοκρατικό χτύπημα είχε από πολλούς προαγγελθεί, αφού 450 Βέλγοι έγιναν τζιχαντιστές στη Συρία και στο Ιράκ, ενώ 200 από αυτούς ήταν κάτοικοι των Βρυξελλών. Οι φόβοι των Βελγικών αρχών και οι συνεχόμενοι συναγερμοί δεν μπόρεσαν τελικά να αποσβέσουν την λειτουργία και την δράση τρομοκρατικών πυρήνων που υπάρχουν σε όλες σχεδόν τις μεγάλες ευρωπαϊκές πρωτεύουσες.

Αντί επιλόγου, και αφού πιστεύουμε πως μετά από αυτή την εξέλιξη η Ελλάδα θα μετατραπεί σε χώρο κράτησης λαθρομεταναστών και προσφύγων, ο γράφων θεωρεί πως ένα ερώτημα θα πρέπει να μας απασχολεί σε τέτοιου είδους ενέργειες: Ποιος ωφελείται, πραγματικά και από το παρασκήνιο, από τέτοιες ενέργειες; Η απάντηση σε αυτό το ερώτημα είναι σχεδόν βέβαιο πως θα καταδείξει μία πολύ καλά οργανωμένη δομή, με τεράστια κονδύλια, με πρόσβαση σε ακραίους ριζοσπαστικούς κύκλους στους οποίους ασκεί τεράστια επιρροή και ως εκ τούτου τους μεταχειρίζεται κατά το δοκούν. Μία οργάνωση που ενδεχομένως έχει μικτή δομή (κρατική και παρακρατική), ιδεολογικό υπόβαθρο και θρησκευτικά κίνητρα, ενώ έχει τη δυνατότητα ειδικής εκπαίδευσης σε ανθρώπους και ταυτόχρονα διατηρεί επί χρόνια εν υπνώσει επίσημους και σε πλήρη ανάπτυξη δραστηριοτήτων ανεπίσημους πυρήνες – οργανώσεις μέσα σε ευρωπαϊκές χώρες.

Δυστυχώς, η Ευρώπη γνωρίζει ποιος ακριβώς κρύβεται πίσω από την τρομοκρατία που εξαπλώνεται στο έδαφός της. Όμως οι σπιθαμιαίοι ευρωπαίοι ηγέτες αποφάσισαν να ανταλλάξουν την ασφάλεια και την ζωή των ευρωπαίων πολιτών και την μορφή της ίδιας της Ευρώπης με οικονομικά συμφέροντα, κατά κύριο λόγο της Γερμανίας.
Αυτή η γερμανοκρατούμενη Ευρώπη βιώνει και πληρώνει σήμερα υπό την απειλή της οικονομικής και κοινωνικής καταστροφής, αλλά και με μεγάλες δόσεις τρόμου την ανοχή της στο Uber Alles του Βερολίνου, που για μία ακόμη φορά επανέρχεται φέρνοντας την καταστροφή.
Αυτή η Ευρώπη πρέπει, επιτέλους, να αποφασίσει πως βρίσκεται σε πόλεμο και πως τόσο οι «χρήσιμοι ηλίθιοι» όσο και «ιστορικοί σύμμαχοι» του Βερολίνου πρέπει να αντιμετωπισθούν όπως τους αρμόζει.
Όσο για την Γερμανία, φαίνεται πως δικαιώνει την φερόμενη και ως ρήση του Τσόρτσιλ: «Η Γερμανία πρέπει να βομβαρδίζεται κάθε 50 χρόνια, δεν έχει σημασία να ξέρεις τον λόγο. Τον ξέρουν αυτοί»…
Όσο για την Ελλάδα, ίσως θα πρέπει πλέον να σκεφτούμε σοβαρά εάν θέλουμε να επιμένουμε στο να συμπορευόμαστε με μία Ευρώπη που αποσυντίθεται και καταρρέει με πάταγο, θυσιάζοντας τους πολίτες και τα "μέλη" της στο όνομα των οικονομικών κερδών...

ΥΓ: Στη σκιά των πολύνεκρων τρομοκρατικών επιθέσεων στις Βρυξέλλες, τα δύο πυρηνικά εργοστάσια του Βελγίου σταμάτησαν προληπτικά τη λειτουργία τους.
Οι δύο σταθμοί, ένας στο Ντόελ με τέσσερις αντιδραστήρες και ένας στο Τιχάνζ με τρεις αντιδραστήρες, έχουν κλείσει, και τα οχήματα που εισέρχονται ή εξέρχονται υποβάλλονται σε «συστηματικό έλεγχο», δήλωσε στο Politico εκπρόσωπος της διαχειρίστριας εταιρείας Electrabel.
Οι εργαζόμενοι των οποίων η παρουσία δεν κρίνεται απαραίτητη απομακρύνονται από τα δύο εργοστάσια, είπε η εκπρόσωπος.
Πρόσθεσε ότι και στα δύο εργοστάσια υπήρχαν αστυνομικές και στρατιωτικές δυνάμεις ήδη από το Σαββατοκύριακο.


Οι απόψεις του ιστολογίου μπορεί να μην συμπίπτουν με τα περιεχόμενα του άρθρου
 


Post A Comment
  • Blogger Comment using Blogger
  • Facebook Comment using Facebook
  • Disqus Comment using Disqus

25 σχόλια :

  1. Χωριό που φαίνεται κολαούζο δε χρειάζεται.Έλα ντε ποιός άραγε κρύβεται πίσω από αυτά τα αιματηρά χτυπήματα;Κανένας δε ξέρει;Να ρωτήσουμε το παπατζή στη γωνία,εκείνος ξέρει!Όλοι κρύβονται πίσω από το δάχτυλό τους,και φταίει το μάτι που δε βλέπει.Πόσο προβλέψιμα ήταν κανένας δε το έβλεπε.Δίπλα να γίνεται πόλεμος,οι βόμβες να πέφτουν σαν τις στάλες της βροχής σε καταιγίδα,τα ακέφαλα σώματα από άγριους να κρέμονται σωρός και να παίζουν ποδόσφαιρο μικρά παιδιά με τα κρανία,και όλοι μας ψάχνουμε να βρούμε ποιός διαιτητής και ποιά ομάδα χωρών κρύβονται πίσω από το αιματοκύλισμα!

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  2. Τα θερμά μου συγχαρητήρια για το άρθρο σας κύριε Γεωργίου

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  3. "Όσο για την Ελλάδα, ίσως θα πρέπει πλέον να σκεφτούμε σοβαρά εάν θέλουμε να επιμένουμε στο να συμπορευόμαστε με μία Ευρώπη που αποσυντίθεται και καταρρέει με πάταγο, θυσιάζοντας τους πολίτες και τα "μέλη" της στο όνομα των οικονομικών κερδών..."

    Τί προτείνεται, από τον συντάκτη, ότι πρέπει να κάνει η Ελλάδα;

    ΑπάντησηΔιαγραφή
    Απαντήσεις
    1. Τι θα έλεγες να ξεκινούσε η χώρα από την τήρηση του Συντάγματος και την παραδειγματική τιμωρία όλων όσων το καταπάτησαν για να εξυπηρετήσουν ξένα και ενάντια προς την χώρα συμφέροντα;

      Διαγραφή
    2. Θα ήμουν σύμφωνος. Αλλά εγώ ρωτώ ποιά κατά τη γνώμη του συντάκτη πρέπει να είναι η θέση μας απέναντι στην Ευρώπη-της οποίας μέλος αποτελούμε κι εμείς.

      Διαγραφή
  4. H Eλλάδα βρίσκεται χωρίς ομπρέλα στη καταιγίδα.Η βροχή δε δυνάμωσε ακόμη,οι ψιχάλες ήδη έπεσαν,τώρα ακούμε βροντές κι αστροπελέκια.Τι να κάνει ένας εκτεθειμένος στη καταιγίδα;βρέχεται και βαδίζει μήπως βρει κάποιο στέγαστρο.

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  5. Πήγε αναφέρεται ο μητροπολίτης Πειραιώς στο λιμάνι να μοιράσει τρόφιμα σε επήλυδες(λαθρομετανάστες κατά το κοινό)και ένας απ από αυτούς του ζήτησε να βγάλει το σκουφάκι του που φέρει σταυρό.Ο μητροπολίτης διαμαρτυρήθηκε στον λιμενάρχη και εκείνος του είπε ότι ο συγκεκριμένος είναι πράκτορας της Σαουδικής Αραβίας.Αυτό αναφέρθηκε από τον μητροπολίτη Καισαριανής Δανιήλ.Όμορφη ατμόσφαιρα παίρνοντας γεύσεις του τί θα επακολουθήσει με αυτούς τους άγριους που φιλοξενούν και ταίζουν.

    ΑπάντησηΔιαγραφή
    Απαντήσεις
    1. Δηλαδή, ο αρχιεπίσκοπος υπάκουσε σε πράκτορα(!), φαντάζομαι όχι τουριστικό, της Σαουδικής Αραβίας, ο οποίος κινείται επίσημα εντός της Ελλάδας, για να επιβλέπει την τήρηση των ανθρωπίνων δικαιωμάτων των λαθρομεταναστών - προσφύγων, τη στιγμή που η Σαουδική Αραβία δεν δέχεται κανέναν πρόσφυγα ή λαθρομετανάστη;!!! Πόσα θέλεις να μας τρελάνεις; Ισχυρίζεσαι πως ο Ιερώνυμος έβγαλε τον σταυρό επειδή τον "διέταξε" ένας ισλαμιστής;!!! Και επιπλέον αυτός ο ισλαμιστής είναι και πράκτορας των μυστικών υπηρεσιών της Σαουδικής Αραβίας...;!!! Αν μη τι άλλο, κάποιος (εσύ, ο Πειραιώς ή ο Ιερώνυμος) λέτε ψέματα... Εκτός και εάν συνέβη αλλιώς το περιστατικό και η "ράδιο αρβύλα" το μετάλλαξε, όπως συνήθως συμβαίνει

      Διαγραφή
    2. https://www.youtube.com/watch?v=cbHfCOKTLbo

      Διαγραφή
    3. Να διορθώσω το προηγούμενο λάθος μου, γιατί η υπόθεση αφορά τον επίσκοπο Πειραιώς. Λοιπόν; Τι μας λέει το βίντεο; ότι ο Πειραιώς έκανε φασαρία και αρνήθηκε να δεχθεί την θρασύτατη παρατήρηση, ενώ ο αρχιεπίσκοπος πήγε να τους επισκεφθεί βγάζοντας τον σταυρό από επάνω του. Τι άλλο μας λέει ο επίσκοπος που μιλάει στο βίντεο; Μας λέει στο ξεκάρφωτο, κυριολεκτικά, χωρίς να αναφέρει από που έμαθε το σχετικό, πως εκείνος που έκανε παρατήηρη στον Πειραιώς ήταν μέλος κάποιας ΜΚΟ, έλληνας και πράκτορας της Σαουδικής Αραβίας!!! Ενημέρωσε ο συγκεκριμένος επίσκοπος τις αρμόδιες αρχές, π.χ. Κρατική Ασφάλεια ή την ΕΥΠ; Αποδέχθηκε μία τέτοια δήλωση (από ποιόν;) και την επαναλαμβάνει δημόσια, χωρίς να συμπεριλαμβάνει στη δήλωσή του απαίτηση για σύλληψη του... "πράκτορα"; Μάλλον ο επίσκοπος δεν είχε ιδέα για όσα έλεγε ή εμπιστεύεται κάποιον τυφλά, ο οποίος τον εξέθεσε σε απίστευτο βαθμό. Τώρα, αν είναι να δεχθούμε πως έλληνες πολίτες, μέλη ΜΚΟ, είναι γνωστοί πράκτορες υπηρεσιών ξένων χωρών, και συνεχίζουν να δρουν ελεύθεροι και ανεξέλεγκτοι, τότε έχουμε το αποκορύφωμα της κατάντιας και απαιτείται η άμεση παραίτηση του κ. Ρουμπάτη από την ΕΥΠ

      Διαγραφή
    4. Η ΕΥΠ ΤΟΥ ΡΟΥΜΠΑΤΗ...
      ΧΑΧΑΧΑΧΑΧΑΧΑΧΑΧΑΧΑΧΑΧΑΧΑΧΑΧΑΧΑΧΑΧΑΧΑΧΑ!!!
      ΣΕ ΚΑΛΟ ΣΑΣ ΜΕ ΚΑΝΑΤΕ ΚΑΙ ΓΕΛΑΣΑ ΠΑΛΙ ΜΕΡΕΣ ΠΟΥ ΕΙΝΑΙ...
      ΧΑΧΑΧΑΧΑΧΑΧΑΧΑΧΑΧΑΧΑΧΑΧΑΧΑΧΑΧΑΧΑΧΑΧΑΧΑΧΑ!!!

      Διαγραφή
  6. Ὅταν δέν ἔχεις νά πεῖς...ΤΙΠΟΤΕ ἤ δέν...τολμᾶς νά πεῖς τήν Ἀλήθεια μήν γράφεις.

    Γιατί στήν καλύτερη περίπτωση δέν πληροφορεῖς, στήν..."χειρότερη" ΣΚΟΠΙΜΑ ἀποπροσανατολίζεις.

    Ἀρχάγγελος...Ohne Gnade

    ΑπάντησηΔιαγραφή
    Απαντήσεις
    1. ΤΙ ΕΝΝΟΕΙΣ ΡΕ "ΟΛΥΜΠΙΤΣΑ";;; ΣΕ ΠΟΙΟΝ ΑΝΑΦΕΡΕΣΑΙ;;;

      Διαγραφή
    2. Σέ..."σένα".

      Ἀρχάγγελος...Ohne Gnade

      Διαγραφή
  7. Συγχαρητήρια για το άρθρο σας κ. Γεωργίου.

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  8. Αν ηταν τζιχαντζστες θα ειχαν ανατιναχτοι οι ιδιοι (όπως εγινε σε Γαλλία και Τουρκία), αυτοι αφησαν την βομβα και εφυγαν. Γτ δεν γραφετε ένα αρθρο με απλα λόγια για το πόλεμο στη συρία και να κατανομάστε ευθέως τους ενόχους και τις ουσιαστικές προσδοκίες, π.χ. πετρελαιο.

    ΑπάντησηΔιαγραφή
    Απαντήσεις
    1. Νορβηγία
      (Βοστώνη…»ἐναλλάκτικά»)
      Βουλγαρία
      Τουλούζη
      Βρυξέλλες («τότε»)
      Λονδίνο
      Τσάρλυ Χεμπντο
      Στοκχόλμη («τότε»)
      Παρίσι
      Στοκχόλμη (πρόσφατα)
      Βρυξέλλες (σήμερα) καί ἕπεται…
      …SSυνεχεια


      α. False Flags, Covert Operations, & Propaganda
      By Robert B Durham

      https://books.google.co.uk/books?id=7nswBwAAQBAJ&printsec=frontcover#v=onepage&q&f=false

      Ἀρχάγγελος...Ohne Gnade

      Διαγραφή
    2. Israel’s False Flags over Argentina

      [..] The two worst terror attacks in Argentine history occurred in 1992 and 1994: the bombings of first Israel’s Embassy and then the AMIA Jewish Mutual building.

      Two decades on, no one knows who was responsible for these horrendous attacks that killed almost 200. Now, a former Israeli Ambassador’s explosive declarations shed new light on what were probably two Zionist-sponsored False Flag attacks. [..]

      http://www.asalbuchi.com.ar/2014/01/israels-false-flagsover-argentina/

      Τί λέμε παραπάνω γιά…»Βουλγαρίες», «Τουλούζες» καί πρώην…»Βρυξέλλες»;

      Ἀρχάγγελος...Ohne Gnade

      Διαγραφή
    3. "Βοηθητικά" στά παραπάνω:

      "NATO - Ἀνατολικό Αἰγαῖο - Τουρκία - Hot Spots: Ὁ Ἰσραηλινός...καρνάβαλος είναι ἐδῶ."

      http://kostasxan.blogspot.com/2016/02/nato-hot-spots.html

      Ἀρχάγγελος...Ohne Gnade

      Διαγραφή
  9. Σε ποιους "τζιχαντιστες" αναφερεστε διοτι κοντευω να σας ....πιστεψω,τοσο ασχετοι ειστε.Το ισλαμ και το τζιχαντ ειναι ΑΝΙΚΑΝΟ να δεσει ακομα και τα κορδονια των παπουτσιων του.Το κυριο θεμα δεν ειναι οι συζητησεις για τα αποτελεσματα των εκκρηξεων και ...φυσικα τον φοβο που ΠΡΕΠΕΙ να προκαλεσουν στο φιλοθεαμον κοινο-προββατο ουτε σε 3 ητε τρελλους ητε εμμισθους ,αλλα στο γιατι στο Βελγιο ΤΩΡΑ και τι επιδιωκεται ΤΩΡΑ και...ΥΣΤΕΡΑ.Συνδεστε τα κομματια του παζλ με μοσσαντ/ΣΙΑ/Γαλλικες μυστικες υπηρεσιες/....αγγλικες...ομοιως χαχαχαααα,βγαλτε τις τσιμπλες που αλλοιωνουν την κρισσαρα σας και μετα ανοιχτειτε στο πελαγος της αναλυσης.Πρωτα να ακουστει κατω με παταγο η ...τσιμπλα σας οταν θα πεσει.
    υγ
    Γειασου Μιχαηλ.Καιρο εχω να σε δω,νομιζα οτι ...στρατευτηκες

    ΑπάντησηΔιαγραφή
    Απαντήσεις
    1. Δηλώθηκα-..."δηλώθηκα" καί στήν ἀγάπη...δέν δόθηκα.

      Meow γατούλη Στέργιε.

      Ἀρχάγγελος...Ohne Gnade

      Διαγραφή
    2. ου παλιογατε.καλησπερα Μιχαηλ.

      Διαγραφή
  10. Αργα και σταθερα βγαινουν τα στρατα στις ευρωπαικες πρωτευουσες ...
    Ποιος ωφελειται απο το εγκλημα ; Αυτος ειναι και ο φονιας .

    ΑπάντησηΔιαγραφή
    Απαντήσεις
    1. " βγαινουν τα στρατα στις ευρωπαικες πρωτευουσες "
      Αυτο ειναι TO ZHTOYMENO...προς το παρον , διοτι μετα εχει και ΜΕΓΑΑΑΑΑΛΗ συνεχεια.Βρισκομαστε στο πρωτο 1/10 του σεναριου.Μεχρι το τελος .Το τελος αυτης της φασης,γιατι οι "φασεις" ποτε δεν τελειωνουν σε ενα πραγματικα πρωτογονο /αδηφαγο/ατομικιστικο ανθρωποσυστημα. Εχει πολυ 'ψωμι' ακομα.

      Διαγραφή
  11. Για τους σχολιαστές που δεν πιστεύουν ότι οι μουσουλμάνοι έχουν πρόβλημα με τους Σταυρούς, καλό θα ήταν να ψάξουν το βίντεο από Ειδομένη, όπου οι "καημένοι", που τόσο νοιάζονται τα παιδιά τους, ΑΡΝΟΎΝΤΑΙ τα τρόφιμα, γιατί είναι του Ερυθρού Σταυρού!!!!. κομπρέντε??!!!?.
    Μετά Τιμής Βασίλειος

    ΑπάντησηΔιαγραφή

Θα σας παρακαλούσα να είστε κόσμιοι στους χαρακτηρισμούς σας, επειδή είναι δυνατόν επισκέπτες του ιστολογίου να είναι και ανήλικοι.
Τα σχόλια στα blogs υπάρχουν για να συνεισφέρουν οι αναγνώστες στο διάλογο. Η ευθύνη των σχολίων (αστική και ποινική) βαρύνει τους σχολιαστές.
Τα σχόλια θα εγκρίνονται μόνο όταν είναι σχετικά με το θέμα, δεν αναφέρουν προσωπικούς, προσβλητικούς χαρακτηρισμούς, καθώς επίσης και τα σχόλια που δεν περιέχουν συνδέσμους.
Επίσης, όταν μας αποστέλλονται κείμενα (μέσω σχολίων ή ηλεκτρονικού ταχυδρομείου), παρακαλείσθε να αναγράφετε τυχούσα πηγή τους σε περίπτωση που δεν είναι δικά σας. Ευχαριστούμε για την κατανόησή σας...



Ελληνοτουρκικα

[Ελληνοτουρκικά][bleft]

ΓΕΩΠΟΛΙΤΙΚΗ

[Γεωπολιτική][grids]

διαφορα

[διάφορα][bsummary]

ΜΥΣΤΙΚΕΣ ΥΠΗΡΕΣΙΕΣ

[μυστικές υπηρεσίες][bleft]