Απoψεις

[Απόψεις][bleft]

Ελλαδα

[Ελλάδα][threecolumns]

Ευρωπη

[Ευρώπη][bsummary]

Κοσμος

[Κόσμος][grids]

Τον συνέλαβαν επειδή όργωσε το χωράφι του στην Ειδομένη!

Αιτιολογία της Αστυνομίας 
«έκθεση σε κίνδυνο της ζωής των προσφύγων»…

Στην αρχή καταπάτησαν την περιουσία του. Στη συνέχεια δεν του επέτρεψαν να την εκμεταλλευτεί. Τώρα τον συνέλαβαν επειδή θέλησε να εργαστεί στη γη που του ανήκει!
Ιστορίες τρέλας, που μόνο στην Ελλάδα του Αλέξη Τσίπρα και της παρέας του μπορούν να πραγματοποιηθούν, αφού –σύμφωνα με τα γεγονότα- ο έλληνας χάνει την περιουσία του εάν αυτή καταπατηθεί από… «πρόσφυγες» και λαθρομετανάστες… Τα δικαιώματα των Ελλήνων, προφανώς, τελειώνουν εκεί που αρχίζουν οι παντός είδους καταπατήσεις, καταχρηστικές και παράνομες ενέργειες «προσφύγων» και κυβερνώντων.

Αναστάτωση προκάλεσε σήμερα στον πρόχειρο καταυλισμό προσφύγων και μεταναστών στην Ειδομένη ένας αγρότης - ιδιοκτήτης των χωραφιών όπου έχουν στηθεί πολλά αντίσκηνα. Ο αγρότης άρχισε να οργώνει ανάμεσα από τις σκηνές, σε χώρο, μάλιστα, όπου έπαιζαν προσφυγόπουλα.

Αμέσως επενέβη η αστυνομία και τον σταμάτησε, προκειμένου να μην κινδυνεύσει η ζωή προσφύγων, ενηλίκων και παιδιών, που ήταν εκείνη τη στιγμή στο σημείο.

«Περίμενα αρκετό καιρό. Καταλαβαίνω τον κόσμο που είναι εδώ, αλλά πρέπει κι εγώ να ζήσω», είπε ο αγρότης Λάζαρος Ούλης, ιδιοκτήτης των 72 στρεμμάτων περιμετρικά του καταυλισμού όπου έχουν αναπτύξει οι πρόσφυγες εκατοντάδες σκηνές.

«Θα δώσω διορία μερικές μέρες. Με διώχνει το Δημόσιο από το δικό μου χωράφι», πρόσθεσε ο κ. Ούλης, προειδοποιώντας ότι εάν δεν λυθεί το πρόβλημα, το Σάββατο το πρωί αγρότες της περιοχής θα πραγματοποιήσουν συγκέντρωση διαμαρτυρίας.

Ίσως η λύση στο πρόβλημα του αγρότη της Ειδομένης, να είναι η απαίτηση άμεσης καταβολής ενοικίου (κατά κεφαλή) για τους μέχρι σήμερα παρανόμως διαμένοντες «πρόσφυγες» και λαθρομετανάστες στην ιδιοκτησία του… Η απαίτηση (εκ μέρους του έλληνα αγρότη) 2 ευρώ ανά άτομο την ημέρα, πρέπει να κατατεθεί άμεσα στον αντιπρόσωπο του ΟΗΕ καθώς και στους εκπροσώπους των διαφόρων ΜΚΟ που έχουν εγκατασταθεί στην περιοχή… Ενδεχομένως, στην πληρωμή θα μπορούσαν να συμβάλλουν και η κυρία Τασία με τον γνωστό κύκλο φιλανθρώπων του κυβερνώντος κόμματος...






Οι απόψεις του ιστολογίου μπορεί να μην συμπίπτουν με τα περιεχόμενα του άρθρου
 


Post A Comment
  • Blogger Comment using Blogger
  • Facebook Comment using Facebook
  • Disqus Comment using Disqus

1 σχόλιο :

  1. Κράτος που δεν σέβεται τους πολίτες του. Να υποθέσω το ότι σαν καλός νταβάς και πρόθυμο πιόνι των δανειστών, από τον κο Ούλη θα ζητήσουν Ενφια, φόρους κ.α.. Σε περίπτωση μη συμμόρφωσης θα υποστεί τις συνέπειες του νόμου, μιας και οι νόμοι ισχύουν μόνο για εμάς τους δύσμοιρους Έλληνες!
    Τα τους βάλεις στην σειρά και να τους αρχίσεις στις σφαλιάρες, μόνο αυτό αξίζουν όοολα αυτά τα τ#μ@ρι@.
    Επειδή ο δημοσιογράφος είναι ανθρωπιστής, ας του πάρει στο σπίτι του και να πάψουν να κάνουν μαύρη προπαγάνδα...

    ΑπάντησηΔιαγραφή

Θα σας παρακαλούσα να είστε κόσμιοι στους χαρακτηρισμούς σας, επειδή είναι δυνατόν επισκέπτες του ιστολογίου να είναι και ανήλικοι.
Τα σχόλια στα blogs υπάρχουν για να συνεισφέρουν οι αναγνώστες στο διάλογο. Η ευθύνη των σχολίων (αστική και ποινική) βαρύνει τους σχολιαστές.
Τα σχόλια θα εγκρίνονται μόνο όταν είναι σχετικά με το θέμα, δεν αναφέρουν προσωπικούς, προσβλητικούς χαρακτηρισμούς, καθώς επίσης και τα σχόλια που δεν περιέχουν συνδέσμους.
Επίσης, όταν μας αποστέλλονται κείμενα (μέσω σχολίων ή ηλεκτρονικού ταχυδρομείου), παρακαλείσθε να αναγράφετε τυχούσα πηγή τους σε περίπτωση που δεν είναι δικά σας. Ευχαριστούμε για την κατανόησή σας...



Ελληνοτουρκικα

[Ελληνοτουρκικά][bleft]

ΓΕΩΠΟΛΙΤΙΚΗ

[Γεωπολιτική][grids]

διαφορα

[διάφορα][bsummary]

ΜΥΣΤΙΚΕΣ ΥΠΗΡΕΣΙΕΣ

[μυστικές υπηρεσίες][bleft]