Απoψεις

[Απόψεις][bleft]

Ελλαδα

[Ελλάδα][threecolumns]

Ευρωπη

[Ευρώπη][bsummary]

Κοσμος

[Κόσμος][grids]

Τα μάθατε τα νέα; Αθώος και ο… Σταθάκης!

Μία μόλις ημέρα μετά την συζήτηση στην Ολομέλεια για υποθέσεις διαφθοράς και διαπλοκής, η Επιτροπή «πόθεν έσχες» της Βουλής αποφάσισε να θέσει στο αρχείο την υπόθεση του κ. Γιώργου Σταθάκη με τα ξεχασμένα 1.800.000 ευρώ και τα αδήλωτα 36 ακίνητα!!!

Λεπτομέρεια μικρή, αλλά διόλου ασήμαντη, είναι πως οι έρευνες της επιτροπής περιορίστηκαν μόνο στα στοιχεία που προσκόμισε ο υπουργός και δεν επεκτάθηκαν σε άνοιγμα τραπεζικών λογαριασμών, όπως ακριβώς δεν θα συνέβαινε για τον οποιονδήποτε απλό πολίτη που δεν είναι πολιτικός (βουλευτής ή εξωκοινοβουλευτικό κυβερνητικό στέλεχος) ή κομματικό στέλεχος της κυβέρνησης.

Για την ιστορία, η απόφαση ελήφθη με έξι θετικές ψήφους έναντι μίας. Υπενθυμίζεται ότι στην Επιτροπή συμμετέχουν ο κ. Γιώργος Βαρεμένος (πρόεδρος) και η κυρία Τασία Χριστοδουλοπούλου από τον ΣΥΡΙΖΑ, ο κ. Νικήτας Κακλαμάνης από την ΝΔ και τέσσερις ακόμα εκπρόσωποι από την Δικαιοσύνη και την Τράπεζα της Ελλάδος.

Ευτυχώς που έχουμε πρωτοδεύτερη φορά αριστερή κυβέρνηση και έχουμε τη δυνατότητα να διαπιστώσουμε την ποσότητα και την ποιότητα της διαφάνειας, της δικαιοσύνης και της... ισονομίας που εφαρμόζεται απέναντι στους πολίτες.
Δυστυχώς, αυτή η είδηση δεν θα μεταδοθεί στο σύνολό της από τα ΜΜΕ που αγωνίζονται να εξασφαλίσουν τις άδειες λειτουργίας τους ή τις διαφημίσεις (κρατικές και τραπεζικές) της αρεσκείας τους.

Δυστυχέστατα, για όλους εμάς, αυτή η κυβέρνηση των αθλίων και τιποτένιων πολιτικών ανδρείκελων, στηριζόμενη από ψήφους βουλευτών που εκλέγονται με την απόλυτη στήριξη της Άγκυρας, τα «έργα και τις ημέρες» της οποίας θα συναντήσουμε στην πορεία, θα συνεχίσει να κυβερνά με κάθε τρόπο και με κάθε μέσο έως ότου αυτός ο λαός αποφασίσει να την στείλει από εκεί που ήρθε, από τα βαθιά σκοτάδια και τον βόθρο της πολιτικής ζωής όπου και γεννήθηκε για να ανδρωθεί (πουλώντας ελπίδα) και να ισοπεδώσει την χώρα.

Αυτή την κυβέρνηση των πολιτικών απατεώνων, των εθνομηδενιστών ολετήρων και των αριστερών με τις καταθέσεις των εκατομμυρίων ευρώ, πρέπει να την απομακρύνουμε πριν κατορθώσει να τοποθετήσει την χώρα σε σημείο χωρίς επιστροφή και, κυρίως, πριν περάσει στο τελευταίο στάδιο της λειτουργίας της που θα είναι η δημιουργία εμφυλιοπολεμικού κλίματος στη χώρα…

Διαβάστε επίσης: Το "προσφυγικό" δίνει ευκαιρίες για μεγάλες αρπαχτές στους φίλους της κυβέρνησης



Οι απόψεις του ιστολογίου μπορεί να μην συμπίπτουν με τα περιεχόμενα του άρθρου
 


Post A Comment
  • Blogger Comment using Blogger
  • Facebook Comment using Facebook
  • Disqus Comment using Disqus

1 σχόλιο :

Θα σας παρακαλούσα να είστε κόσμιοι στους χαρακτηρισμούς σας, επειδή είναι δυνατόν επισκέπτες του ιστολογίου να είναι και ανήλικοι.
Τα σχόλια στα blogs υπάρχουν για να συνεισφέρουν οι αναγνώστες στο διάλογο. Η ευθύνη των σχολίων (αστική και ποινική) βαρύνει τους σχολιαστές.
Τα σχόλια θα εγκρίνονται μόνο όταν είναι σχετικά με το θέμα, δεν αναφέρουν προσωπικούς, προσβλητικούς χαρακτηρισμούς, καθώς επίσης και τα σχόλια που δεν περιέχουν συνδέσμους.
Επίσης, όταν μας αποστέλλονται κείμενα (μέσω σχολίων ή ηλεκτρονικού ταχυδρομείου), παρακαλείσθε να αναγράφετε τυχούσα πηγή τους σε περίπτωση που δεν είναι δικά σας. Ευχαριστούμε για την κατανόησή σας...



Ελληνοτουρκικα

[Ελληνοτουρκικά][bleft]

ΓΕΩΠΟΛΙΤΙΚΗ

[Γεωπολιτική][grids]

διαφορα

[διάφορα][bsummary]

ΜΥΣΤΙΚΕΣ ΥΠΗΡΕΣΙΕΣ

[μυστικές υπηρεσίες][bleft]