Απoψεις

[Απόψεις][bleft]

Ελλαδα

[Ελλάδα][threecolumns]

Ευρωπη

[Ευρώπη][bsummary]

Κοσμος

[Κόσμος][grids]

Δημοψήφισμα αποφάσισαν στην Κω για τα hot spot

Εντολή στον Γενικό Διευθυντή του Δήμου της Κω να γίνει άμεσα διαδικασία δημοψηφίσματος, έδωσε χθες, όπως αποκάλυψε στην διάρκεια του Δημοτικού Συμβουλίου, ο Δήμαρχος της Κω κ. Γιώργος Κυρίτσης.

Στην τοποθέτηση του επί του θέματος τόνισε ότι ο δήμος Κω και η πλειοψηφία του δημοτικού συμβουλίου έχουν ταχθεί ξεκάθαρα κατά του Hotspot όπως αποφάσισε και η Επ. Διαβούλευσης.

"Προτείναμε 10 χώρους τους οποίους θεώρησαν ότι είναι επάνω σε κατσάβραχα, ή ότι είναι μικροί. Βλέπετε θέλουν μεγάλες εκτάσεις για να φιλοξενήσουν χιλιάδες κόσμο..." είπε ο κ. Κυρίτσης τονίζοντας μάλιστα την τροπολογία την οποία πέρασαν το δικαίωμα που θα έχει ο Διοικητής του Hot Spot να παρατείνει μέχρι 25 μέρες την παραμονή των μεταναστών στο Hot Spot που θα λειτουργεί σαν στρατόπεδο.

Μάλιστα, ο Γ. Κυρίτσης είπε ότι αν ισχύει αυτό που έγραψε το ΒτΚ για παρουσία ένστολου σε συνεδρίαση ΔΣ (για την μπλόφα με το Σελβέρι ώστε να καταλήξουν στην 148) αυτό έχει να γίνει όπως είπε από την εποχή της Χούντας.


Οι απόψεις του ιστολογίου μπορεί να μην συμπίπτουν με τα περιεχόμενα του άρθρου
 


Γράψτε τα δικά σας σχόλια
  • Blogger Σχόλια για χρήση στο Blogger
  • Facebook Σχόλια για χρήση στο Facebook

Δεν υπάρχουν σχόλια :

Θα σας παρακαλούσα να είστε κόσμιοι στους χαρακτηρισμούς σας, επειδή είναι δυνατόν επισκέπτες του ιστολογίου να είναι και ανήλικοι.
Τα σχόλια στα blogs υπάρχουν για να συνεισφέρουν οι αναγνώστες στο διάλογο. Η ευθύνη των σχολίων (αστική και ποινική) βαρύνει τους σχολιαστές.
Τα σχόλια θα εγκρίνονται μόνο όταν είναι σχετικά με το θέμα, δεν αναφέρουν προσωπικούς, προσβλητικούς χαρακτηρισμούς, καθώς επίσης και τα σχόλια που δεν περιέχουν συνδέσμους.
Επίσης, όταν μας αποστέλλονται κείμενα (μέσω σχολίων ή ηλεκτρονικού ταχυδρομείου), παρακαλείσθε να αναγράφετε τυχούσα πηγή τους σε περίπτωση που δεν είναι δικά σας. Ευχαριστούμε για την κατανόησή σας...



Ελληνοτουρκικα

[Ελληνοτουρκικά][bleft]

ΓΕΩΠΟΛΙΤΙΚΗ

[Γεωπολιτική][grids]

διαφορα

[διάφορα][bsummary]

ΜΥΣΤΙΚΕΣ ΥΠΗΡΕΣΙΕΣ

[μυστικές υπηρεσίες][bleft]